Aldatıldım mı nasıl anlarım yardım

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Kızlar sabah eşimin telefonunu karıştırdım facebook geçmişi x bayan çıktı bakmış onun profiline bu kız bizimle aynı şehirde bi güzellik salonunda çalışıyor sakin olmaya çalışıyorum nasıl bir yol izlemeliyim lütfen burda dedektif gibi bayanlar var yardım edin

Sadece bakmışsa aldatmış sayılmaz,..Bir sonraki seans aldatma evresine geçecek..
Çaktırmadan takibe devam et sonra ayrıntıları paylaş, böyle anlamayız..

Son düzenleme:
Adam kafasına koymuşsa aldatmayı, ha henüz aldatmadan fark etmişsiniz ha aldattıktan sonra farketmişsiniz.
Ama umarım rastgele açmıştır o profili kafasında böyle bir düşünce yoktur.

H
Adam kafasına koymuşsa aldatmayı, ha henüz aldatmadan fark etmişsiniz ha aldattıktan sonra farketmişsiniz.
Ama umarım rastgele açmıştır o profili kafasında böyle bir düşünce yoktur.
Hala şoktayım başı önünde yürür

Sadece bakmışsa aldatmış sayılmaz,..Bir dahaki seans aldatma evresine geçecek..
Çaktırmadan takibe devam et sonra ayrıntıları paylaş, böyle anlamayız..
Peki ne yapayım bü program yükleyeyim mi

Mesajlarını okumaya çalış canım bir şekilde eğer tuhaf bişey yakalarsan sakın gidip hesap sorma izlemeye al eşini

Bence hiç caktirmadan bi müddet daha izle.eşinin davranışlarını da takip et bu arada sana karşı degisim olacak mi

bazen taniyor olabilecegiz kisiler diye cikiyor facete oyle midir acaba
Facede direkt isim olarak arama yapmazsa çıkmaz hiçbir şekilde. Yani tanıyor olabileceğiniz kişilerde çıkıp da tıklarsa arama geçmişinde çıkmaz o. Ancak isim olarak yazıp aratması lazım.

Konu sahibi eşinin hattı ne bilmiyorum ama online işlemler var telefonuna indiriyorsun oradan eşinin telefon numarasını ve şifresini girip ayrıntılı arama ve mesaj dökümüne girebiliyorsun. Tabii online işlemler şifresini de eşinin telefonundan girip mesaj Atarak alman lazım. Ben böyle kimle kaç dk görüştüğüne mesajlaşıp mesajlaşmadığına bakmıştım. Facebooktan da takip etmeye devam et belki yeni başlıyordur mesajlaşır filan boş bırakma bence kimseye güven olmuyor.

Back
X