- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Hayır eşim aratmışgörümcen kendi mi söyledi ben arattım diye? Kaç yaşında?
Abisinin hesabını nasıl kullanmış ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır eşim aratmışgörümcen kendi mi söyledi ben arattım diye? Kaç yaşında?
Abisinin hesabını nasıl kullanmış ?
Sanà ne açıklama yaptı ?Hayır eşim aratmış
Dedi ki eski bi arkadaşım uzak bi şehirde dedi hiç inandırıcı gelmedi sosyal arkadaşım dedi halbuki hiç sosyal bayan arkadaşı yoktu ben de eşimde öğretmeniz daha sonra tüm msn kişilerini sildi nedense madem bu kadar masum neden kişileri sildiSanà ne açıklama yaptı ?
Eşiniz öğretmen mi ?Eşim yemin etti kızın eski öğretmen arkadaşı olduğunu söyledi
Evet ikimiz de öğretmeniz o bayanın eski bi arkadaşı olduğunu söyledi tuhaf olan da msn de tek kayıtlı bayan o kadındı diğerleri hep erkek arkadaşlarıydıEşiniz öğretmen mi ?
Msn hala var mı yahu![]()
Facebook kapatmıştı 4 yıl önce yeniden kullanması beni şüpheye düşürdü sadece bu bayanın profil resimlerine bakmasıEşiniz öğretmen mi ?
Msn hala var mı yahu![]()
Bayanın numarasını biliyor musunuz ?Facebook kapatmıştı 4 yıl önce yeniden kullanması beni şüpheye düşürdü sadece bu bayanın profil resimlerine bakması
K
Kıza mesaj atayım mı
Kocamın boşuna günahını aldım görümcem aratmış
Böyle basit şeylerden şüphelendiğim için utandım kadınlat kulübü paronayak yapıyor her şey den insan şüphelenmeye başlyr
Demekki suclu kadinlar kulubu degilmis. Piclik senin kocanda.Eşime güvenim sonsuz onu çok seviyorum
Bence sen önce biraz sakin ol..
Düşündüğün gibi bi durum ve ise de sen kadına 'kocam seni niye arattı' dediğinde herşeyi itiraf mı edecek zannediyorsun. Elinde somut hiç bi delil yok. Kadını böyle bişeyle itham edemezsin.
Bende bu lafa bayılıyorum heeBütün erkekler aynı bence
Geldi 6 bölümlük dizi çekti gitti.Katılıyorum.
Kadının hicbir seyden haberi yok belkide...
Demekki konuşmuşlar silmiş sonra gülücük atmış o da kalmışBundan 4 ay önce eşimin telefon geçmişinde bi bayanın profil resimlerine baktığını gördüm msn şifresini kırdım bu bayan kişilerde kayıtlıydı ona gülücük atmıştı elimde başka kanıt yok
Vay anam o neydiDemekki suclu kadinlar kulubu degilmis. Piclik senin kocanda.