Merhaba arkadaslar, kafam cok karisik lutfen bana akil verin. Esim bundan 4 ay once is arkadasiyla normal arkadaşlığı devam ederken birden kadin tarafindan farkli mesajlar almaya baslamis. Ve bu mesajlara birkac kez karsilik vermis ama yanlis oldugu icin bu mesajlari fazla uzatmadan kesmis. Ben simdi aldatildim mi sizce? Ben bunu 4 ay sonra ogrendim. Ne olur yardim edin.
Ya kadinin esiyle arasi acikmis benim salak da ona yardimci olurken boyle bi yakinlasma olmus anlaşılan, ama benimki bakmis durum iyiye gitmiyo kesmis mesajları
Ya kadinin esiyle arasi acikmis benim salak da ona yardimci olurken boyle bi yakinlasma olmus anlaşılan, ama benimki bakmis durum iyiye gitmiyo kesmis mesajları
Esinize mi kalmis yardimci olmak. Yardimci olurken haberiniz var miydi? Yoksa simdi niye oldu???
Hayir bir de bu mesajlara cevap vermis pasam sonra akli basina gelMISSS yersen..
Kimi yatakta basar affeder kimi şüphe duyar bitirir biz ne diyelim şimdi size
Kendiniz düşünün taşının yolunuzu bulun
Ne yazmışlar mesajlarda sadece mesajlaşıp aylarca hiç görüşmemişler mi? Siz nasıl öğrendiniz? Buluşmadıklarına emin misiniz?
Bu soruların cevabını bulunca bence ne yapacağınıza karar verin
Ben telefonun yedeklerini aldigi bilgisayarda kalmis bir mesaj gördüm. Sorunca kendisi anlatti 4 ay once basina boyle birseyon geldigini, mesajlarin o an anlik hosuna gittigini ama sadec bir iki hafta bi mesajlasma oldugunu bazi mesajlarda yanlis yere gidecek seyler yazilmaya basladiginda da sonlandirdigini soyledi. Bundan baska da bisey yok dedi.
Biliyorum hos bir durum degil ama ileri duzeyde bisey olmadi. Benim seni ne kadar sevdigimi ve bu tur mesajlarin arkadas arasinda olmamasi gerektiğini anlattim ve bitirdim ve onledim diyo.
WhatsApp tan mesajlaştıysa sohbet yedekleme açık mı bakın. Silinmiş mesajları bulursunuz.
Bikaç msj dediği bikaç hafta.
İlk gün yanlış olduğunu anlayamamış mı?