Aldatmayi erkeklik gören, hava atma unsuru gören biri firsati oldugunda yapmaz mi saniyorsunuz yani. Ne farkeder yapmadiysa da yapar zaten.
Erkek ortami böyle demeyin erkek ortami böyle değil. Aldatan erkeklerin kendi gibilerle ortami böyle olur.
EvetDogruysa bosanicak misin?
Şerefsizlikle ne zamandan beri hava atıyorlar?Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Ne farkeder? Böyle iğrenç bir muhabbeti siz kabul ediyor musunuz?Yani hic mi aksine ihtimal yok
Sence normal bir erkek bununla hava atarmi?Yani hic mi aksine ihtimal yok
Hayır yok. Resmen Allah tarafından yanlış aramışta öğrenmişsin. Telefonunda illa ki birşeyler vardır öğrenmek için inanmış gibi yapıp karıştır sonrada boşan. Aklında bosanma fikri yoksa sineye çek bizide yorma.Yani hic mi aksine ihtimal yok
Fiziksel olarak aldatmamis olması aldatmayı "erkeklik" olarak görmesine engel değil.Yani hic mi aksine ihtimal yok
Sadaka bile vermesi lazım ama konu sahibi duyduğuna pek memnun değil gibiHayır yok. Resmen Allah tarafından yanlış aramışta öğrenmişsin. Telefonunda illa ki birşeyler vardır öğrenmek için inanmış gibi yapıp karıştır sonrada boşan.
Etmiyorum fakat kafam.cok karisikNe farkeder? Böyle iğrenç bir muhabbeti siz kabul ediyor musunuz?
Bu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandimFiziksel olarak aldatmamis olması aldatmayı "erkeklik" olarak görmesine engel değil.
Yani aldatmamis olsa bile arkadaşına sizinle ilgili evde hep aynı şeyler diyen bir kocanız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?