Yani hic mi aksine ihtimal yok
Çok kurcalamayin o zaman.Bu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandim
Zaten itiraf edip yapdim demesini beklemiyorsun herhalde?Hemde bir degil iki kadınli olay anlatmıṣ.Bu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandim
Memnun olup olmamak biseyi degistirmiyor suanSadaka bile vermesi lazım ama konu sahibi duyduğuna pek memnun değil gibi
Kesin yapti yaniZaten itiraf edip yapdim demesini beklemiyorsun herhalde?Hemde bir degil iki kadınli olay anlatmıṣ.
Araştırıp bulmak isteyen bulur yüzleşir yüzüne vurur. Tarihi bulup harcamalara bakmak / gidilen oteli savcılık delili olarak kullanacağınızı söyleyip ağzından laf almak itiraf ettirmek yerine gelip buraya "boşanmayacağınız halde" insanlara bos yere verecekleri tavsiyeler üzerine yorgunluk yüklemeyin.Bu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandim
Bu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandim
Çocuğunu düşünen sadakatle, edebiyle yaşar!Bu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandim
İğrenç bir adamla evlisiniz,farkına varmanız için daha ne yapmamız lazımKesin yapti yani
Ilk kez yakaladimIlk aldatilisiniz degil mi?
Evde hep ayni seyler
Yorgunluk yukleyecek bisey yok ben sadece fikir danistim oyle konustugunuz kadar kolay olmiyor kestirip atmak zor durumdayimAraştırıp bulmak isteyen bulur yüzleşir yüzüne vurur. Tarihi bulup harcamalara bakmak / gidilen oteli savcılık delili olarak kullanacağınızı söyleyip ağzından laf almak itiraf ettirmek yerine gelip buraya "boşanmayacağınız halde" insanlara bos yere verecekleri tavsiyeler üzerine yorgunluk yüklemeyin.
Hep arar derkenParasını verince iki üç kadinla birlikte olabiliyorsun, ben de kaç kere duydum aynı şeyi, o yüzden övünülecek bir şey değil en fazla hayat kadınıyla oldun işte.
Yani doğru olabilir, hemen std testi verin hastalık dolayısıyla.
Sonra da bu adamı boşayın, değmez.
Hep arar ömür boyu
Ilk kez yakaladim
Yorgunluk yukleyecek bisey yok ben sadece fikir danistim oyle konustugunuz kadar kolay olmiyor kestirip atmak zor durumdayim
Tamam tarih bellidir gidip araştırın.Yorgunluk yukleyecek bisey yok ben sadece fikir danistim oyle konustugunuz kadar kolay olmiyor kestirip atmak zor durumdayim
Bence böyle bir olay yaşanmazsa söylenmez.Hem neden kadınlar aynisini yapsa o....u damgasi yiyor ama erkeklerse aff ediliyor yalanlarina neden kadınlar inanmak zorunda.Erkek diye yapar aff et çoçuklarin için ama erkek çoçugunu duşunse zaten boyle bir işe kalkişmaz hep kadinlar fedakarlik yapmak zorunda kalıyor.Evindeki kadin yetmiyormu 2 3 birden beraber oluyorsun.Ben asla inanmıyorum masum olduguna akil var mantik var.Ama illa kanit istiyorsaniz bulmak zor olmuyucak bence.Kesin yapti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?