kızlar tekrar tekrar herbirinize tek tek teşekkür ederim.. 2 yıllık emek var ortada evet... Ve sevgim var ona karşı şiddetli derecede..Ama bi yandan da gururum..
sindirir miyim hiç bilmiyorum... Dün gece sohbet ortamında yakaladı beni sürekli anlattı.Şirketinde aile ortamı varmış.O sıradada o kız izine çıkmış.Napıyorsun ne ediyorsun diye erkek arkadaşıma yazmış erkek arkadaşımda napiim seni özledim :) demiş hani o an içimde hiç bir art niyet yoktu dedi.Zaten 2 ay önceymiş.Benim rahatsız olduğumun farkına varmış ve şuan aradaki samimiyeti azaltmış.Yine yumuşamadım.Yine tartıştım.Ve şuan kararsızım.Ailem çok kızgın tekrar birlikte olursak herşey sil baştan olacak.Hiç tanımamışız dedi ablam bugün.İçim parçalandı. İçinde bulunduğum durum öylesine can sıkıcı kı kızlar...
bu konuda ornek verilen benmiyim şu erkeğin eli kolunda olayı...
benimde başıma bole bişrey geldi ama hata bendeydi.
eve3t arkadaş doğru soyluyor ben haksız yere suçlanjıldıgımda kendimi parçaladım anlatmak ıcın.
sevgilin suçlu olabilir ama şunuda goz onunde bulundur!
senden ayrı iken yapmış ve oylesine basit bir özledim yazmış olabilr çok sıkı bir takipe vur işi...
2 senelik ilişkin var bu kadar çabuk pes etme çürük meyve ise aşkın eninde sonunda kokacak ..alırsın bunu ALLAHa havale et izin vermez buna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?