- Konu Sahibi nihankinay
-
merhaba,
hamileyim. eşimin bunun öncesinde cinsel problemleri vardı. sertleşme gibi doktora gitmişti doktor bazı ilaçlar verdi. çok az bir süre ilaçları kullandı.( bu ilaçların içerisinde mavi muadili bir ilaçta vardı onu hiç kullanmadı evde duruyor.) sonrasında ben hamile kaldım.
bu konuda askıya alındı.
bugün sabah işe gitmeden bir anda kalktım ve eşimin çantasını karıştırdım. o mavi muadili ilaç arka gözünde vardı ve 2 adet içilmişti.
evdeki açılmamış paket duruyor. yeni olarak satın almış. ve kullanmış. sordum. kızdı çantasını karıştırdım diye. sadece denemek istemiş.
2 tane mi dedim. bi tane içmiş bişey olmamış ikinciyi içmiş. bişey olsaydı ne olacaktı dedim. bağırdı çağırdı. ben bağırdım bu iş bitti dedim ve çıktım.
yorumlarınızı bekliyorum
hamileliğimin başından beri ilişki yasak bize
ilişki yasak peki baska turlu hiç olmuyormu? yanı sevişmiyormusunuz :S hiç o haline denk gelmedinizmi yada eşiniz o ilaç olmadan bu işi yapamazmı :S keşke yakalamasaydınız
ilaç olmadan yapabilir mi bilmiyorum yapabilirde yapamazda. biz herhangiş bişey yaşamıyoruz. beni camdan gibi görüyo dokunmaya korkuyo sank hamileliğimin başından beri. hiçbi haline de denk gelmedim.
merhaba,
hamileyim. eşimin bunun öncesinde cinsel problemleri vardı. sertleşme gibi doktora gitmişti doktor bazı ilaçlar verdi. çok az bir süre ilaçları kullandı.( bu ilaçların içerisinde mavi muadili bir ilaçta vardı onu hiç kullanmadı evde duruyor.) sonrasında ben hamile kaldım.
bu konuda askıya alındı.
bugün sabah işe gitmeden bir anda kalktım ve eşimin çantasını karıştırdım. o mavi muadili ilaç arka gözünde vardı ve 2 adet içilmişti.
evdeki açılmamış paket duruyor. yeni olarak satın almış. ve kullanmış. sordum. kızdı çantasını karıştırdım diye. sadece denemek istemiş.
2 tane mi dedim. bi tane içmiş bişey olmamış ikinciyi içmiş. bişey olsaydı ne olacaktı dedim. bağırdı çağırdı. ben bağırdım bu iş bitti dedim ve çıktım.
yorumlarınızı bekliyorum
Bişi sorucam reçeteli alınmıyormu o ilaç ikinci kutuyu nasıl almış olabilir
objektif bakmak gerekirse adam işe yarıyormu diye deneme yapıyorda olabilir bu seferde sana niye bilgi vermedi evde bi kutu varken ikinci kutuyu neden aldı hem sen bu durumdayken işe yarasa ne olacak
Çantasında bulduğun iki tanesi içilmiş ilaçla bi kanaate varman yanlış olur soğukkanlı bi şekilde izlemeye alman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?