- 6 Ekim 2015
- 184
- 100
- 13
- 34
- Konu Sahibi teacher1990
-
Pişkin pişkin geçmişe çok takılıyorsun , bugüne bak" mı dedi size ?
Pişkin pişkin geçmişe çok takılıyorsun , bugüne bak" mı dedi size ?
Ne güzel bir ilişkimiz var mutluyuz seviyoruz,geçmişe çok takıyorsun takılma bu kadar bugüne bak dedi.
Dogru mu anladim acaba. 23 ekim 2014 ten 6 aralik 2014'e kadar baskalariyla yazismis. Ve sen bunu yeni ogrendin oyle mi. Yuzugu ne zaman takti onu anlamadim? Reelde yaptigi bisey var mi sadece yazisma mi? Yani olsa bile iliskinin ilk iki ayi daha o kadar ciddi degilsiniz falan normal bence kendimi düşünerek konusuyorum :) pat diye hemen gelecek dusunemedigin icin elindeki bulgurlardan da olmak istemiosun haliyle.
Ee başkasıyla konuşmuş. Şimdi bunu yapan , evlendiğinizde yine yapsa " geçmişe takılma " mı diyecek?
Okudum ama anlamadım yazacaktım 3. kez okuyunca anladım.
Siz ekimde sevgili oldunuz ama o hem senle hem aralığa kadar başkasıyla mı konuşmuş hayatım bebeğim diye?
Kabul etti mi yani o kızla sevgili gibi konuştuğunu?
23 ekim 2014ten 6 aralığa kadar konuşmuş.Yazışmalar var bebeğim hayatım özledim falan.Aralık ortasıda bana birden yüzükle çıkageldi.Ama o tarihlerde de aşıkmış gibi o kadar koşturdu ki bunu kaldıramıyorum.Evet epostanın geçmişinde gördüm pazar günü.Yüz yüze görüşme yaptı mı hiç bilmiyorum
Tamam da adama ne donk etti de digerlerini elimine edip sana yüzük taktı peki sence? Konusmaya devam edip seni de uzatmali sevgili pozisyonunda tutabilirdi gayet. Bence kendi kendine duzelme karari almis gibi duruyor.
2. Evliliği bitirmiş görüntüsu onun sorunu .. Bunlari başkalariyla yazişirken düşünecekti.. Sen kendini düşün .. Evlenincede yapmicağinin garantisi yok ki ..
Bu saatten sonra guvenilmez tabi aklinizda hep soru isareti kalir.Ayrica bence ozledim dedigine gore yuzyuze gorusmus olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?