aldatıldım mı :'(

teacher1990

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
184
100
13
34
1 yıllık ilişkim var nişanlıyız.onun ailesi biraz baskı yaptığı için evlenin diye biz nikah kıydık demiş ailesine.gelelim asıl konuya.kendisinin normal ciddi bir ilişkisi olmamış 4-5 yıldır.biz 23 ekimden beri görüşüyorduk bu sırralarda çiçekler almalar mesajlar aramalr dolu tabi.6 Aralığa kadar devam etmiş hep bu konuşmalar.13 ünde de birden bana tektaş aldı taktı hiç ayrılmayalım diye.Şimdi aradan bir yıl geçti çok seviyorum,onda baba sefkati,aşk,bir abinin korumacı yanını her şeyi bulurken birden bunları öğrenmek beni yıktıVe şuan beni çok sevdiğinin de farkındayım gerçekten.Ama 1 buçuk ay ben benim için çabalıyor sanırken adam başkalarıyla yazışmış hayatm bebeğim vs.diye.pazar gününden beri görüşmüyoruz.ben bunu kaldıramam dedim.o da geçmişe çok takıyorsun deyip beni suçluyor resmen.ne güzel ilişkimiz var bugüne bak diyor.ve 2-3 gündr hiç konuşmuyoruz.çok seiyorum seviyor biliyorumda affetmek doğru olmazki benleyken yapması iyice güvenimi götürdü.Aralıkta düğün derken şimdi ayrılık oldu.Ayrılınca çok zorda kalack eminim herkes 2.ci evliliğini yaptı biliyor.Ama bende görmezden gelemiyorum kafam allak bullak.Ne yapmalıyım arkadaşlar

( karışık yazmış olabilirim kusura bakmayınçok kötüyüm )

Dogru mu anladim acaba. 23 ekim 2014 ten 6 aralik 2014'e kadar baskalariyla yazismis. Ve sen bunu yeni ogrendin oyle mi. Yuzugu ne zaman takti onu anlamadim? Reelde yaptigi bisey var mi sadece yazisma mi? Yani olsa bile iliskinin ilk iki ayi daha o kadar ciddi degilsiniz falan normal bence kendimi düşünerek konusuyorum :) pat diye hemen gelecek dusunemedigin icin elindeki bulgurlardan da olmak istemiosun haliyle.

Gecmis mi? Seninle birlikteyken yazismis diye anladim. Yanlis mi anladim? Ne gecmisi yahu.

23 ekim 2014ten 6 aralığa kadar konuşmuş.Yazışmalar var bebeğim hayatım özledim falan.Aralık ortasıda bana birden yüzükle çıkageldi.Ama o tarihlerde de aşıkmış gibi o kadar koşturdu ki bunu kaldıramıyorum.Evet epostanın geçmişinde gördüm pazar günü.Yüz yüze görüşme yaptı mı hiç bilmiyorum

Okudum ama anlamadım yazacaktım 3. kez okuyunca anladım.
Siz ekimde sevgili oldunuz ama o hem senle hem aralığa kadar başkasıyla mı konuşmuş hayatım bebeğim diye?
Kabul etti mi yani o kızla sevgili gibi konuştuğunu?

bir uygulama var topic diye.orada birden fazla kişiyle öyle konuşmuş 2 ay boyunca

Bu saatten sonra guvenilmez tabi aklinizda hep soru isareti kalir.Ayrica bence ozledim dedigine gore yuzyuze gorusmus olabilirler.

2. Evliliği bitirmiş görüntüsu onun sorunu .. Bunlari başkalariyla yazişirken düşünecekti.. Sen kendini düşün .. Evlenincede yapmicağinin garantisi yok ki ..

Tamam da adama ne donk etti de digerlerini elimine edip sana yüzük taktı peki sence? Konusmaya devam edip seni de uzatmali sevgili pozisyonunda tutabilirdi gayet. Bence kendi kendine duzelme karari almis gibi duruyor.

Anladım.Yani sanaldan da olsa aldatmış bi de hayatım özledim falan demiş sevgili gibi bildiğin.
Çok da pişkin paşam bi perişan olur insan ,vicdan azabı çeker, ben naptım mahvettim diye dertlenir bu geçmişe takılma demiş.
O düşünsün 2. evliliği ise madem çok önemliydi baştan düzgün başlayacaktı.
Affetme.

Bu saatten sonra guvenilmez tabi aklinizda hep soru isareti kalir.Ayrica bence ozledim dedigine gore yuzyuze gorusmus olabilirler.

hayır konuşmayı özledim anlamında gayet lakayıt konuşmalardı.zaten beyefendi kendini suçlu görmüyor geçmiş diyor.bende unutmaya çalışacağım.istesemde unutamam geliyor

Kendinize şunu sorun. Siz ilişkinizin ilk 3 ayı birden fazla erkekle aşkımlı balımlı konuşsaydınız ve nişanlınız bunu öğrenseydi, affeder miydi?
Hiç sanmıyorum.
Bu adam pişkin ve hep böyle kalacak.
Haklı çıkmanıza imkan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…