- Konu Sahibi teacher1990
-
Ayni seyi siz yapsaniz bu kadar rahat gecmise takilma der miydi acaba.Bence de unutup yolunuza bakmalisiniz simdiden bunlari yapan evlenince neler yapar.hayır konuşmayı özledim anlamında gayet lakayıt konuşmalardı.zaten beyefendi kendini suçlu görmüyor geçmiş diyor.bende unutmaya çalışacağım.istesemde unutamam geliyor
Anladım.Yani sanaldan da olsa aldatmış bi de hayatım özledim falan demiş sevgili gibi bildiğin.
Çok da pişkin paşam bi perişan olur insan ,vicdan azabı çeker, ben naptım mahvettim diye dertlenir bu geçmişe takılma demiş.
O düşünsün 2. evliliği ise madem çok önemliydi baştan düzgün başlayacaktı.
Affetme.
Buyuk ihtimalle digerinden agir bir darbe yedi kafasi dank etti.kiymetini anladi kaybetmemek icin seni yuzuk aldi.. tarihler tesaduf olamaz.neden pat diye kesilsinki konusmalar.
Eldeki kus ve teldeki kus olayina donmus biraz.chatleştiği birden fazla kadın hanımefendi özel biri değil.
Siz aynı şeyi yapsaydiniz o kesinlikle affetmezdi emin olun.. Ama onlar gibi olamayız biz.. Eğer affedemiyorsaniz unutamayacaksaniz ( içinizde hep bir şüphe olacak ) bırakın..
Ben de aldatılmış biri olarak boşa kürek çekmiş olursunuz. Çünkü hayat boyu şüpheyle yaşayıp hayatımı kendime zindan etmektense yola devam etmek en iyisi.. Bunun için iyi ki bile diyeceksiniz. Yapan bir daha yapıyor. Su an yapmadığının bile garantisini veremezsiniz. Rabbim iyilerle karşılaştırsin. En azından evlenmeden yüzünü göstermiş..haklısınız.kendi hayatıma bakmaya çalışacağım zorda olsa
Ben de aldatılmış biri olarak boşa kürek çekmiş olursunuz. Çünkü hayat boyu şüpheyle yaşayıp hayatımı kendime zindan etmektense yola devam etmek en iyisi.. Bunun için iyi ki bile diyeceksiniz. Yapan bir daha yapıyor. Su an yapmadığının bile garantisini veremezsiniz. Rabbim iyilerle karşılaştırsin. En azından evlenmeden yüzünü göstermiş..
Benden sana bir akıl sakin affetme AFFETME yeni bir hayat çiz kendine
Özür dilemek ise yarayacak mi? Yaptığı şeyi bir özür affettirir mi? Affettirir diyorsanız devam edin ama aldatilmayi da göze alın..zaten özür dahi dilemedi.
1 yıllık ilişkim var nişanlıyız.onun ailesi biraz baskı yaptığı için evlenin diye biz nikah kıydık demiş ailesine.gelelim asıl konuya.kendisinin normal ciddi bir ilişkisi olmamış 4-5 yıldır.biz 23 ekimden beri görüşüyorduk bu sırralarda çiçekler almalar mesajlar aramalr dolu tabi.6 Aralığa kadar devam etmiş hep bu konuşmalar.13 ünde de birden bana tektaş aldı taktı hiç ayrılmayalım diye.Şimdi aradan bir yıl geçti çok seviyorum,onda baba sefkati,aşk,bir abinin korumacı yanını her şeyi bulurken birden bunları öğrenmek beni yıktıVe şuan beni çok sevdiğinin de farkındayım gerçekten.Ama 1 buçuk ay ben benim için çabalıyor sanırken adam başkalarıyla yazışmış hayatm bebeğim vs.diye.pazar gününden beri görüşmüyoruz.ben bunu kaldıramam dedim.o da geçmişe çok takıyorsun deyip beni suçluyor resmen.ne güzel ilişkimiz var bugüne bak diyor.ve 2-3 gündr hiç konuşmuyoruz.çok seiyorum seviyor biliyorumda affetmek doğru olmazki benleyken yapması iyice güvenimi götürdü.Aralıkta düğün derken şimdi ayrılık oldu.Ayrılınca çok zorda kalack eminim herkes 2.ci evliliğini yaptı biliyor.Ama bende görmezden gelemiyorum kafam allak bullak.Ne yapmalıyım arkadaşlar
( karışık yazmış olabilirim kusura bakmayınçok kötüyüm )
Sevgisinden eminsen bu kadar takılma benim de ciddi bi ilişkim var 2 yıldır. Ben çok seviyorum oda beni seviyor yani öyle diyor :))) 2 yil once ilk ayımız da Ben de eski sevgilisi gibi mesaj atmistim da buluşmayı kabul etmişti pislik. O zaman Özür diledi affettim falan simdi acik acik kendisi söylüyor askim ben seninle ciddi bi ilişki düşünmemiştim ilk zamanlarda. Herşey sevgili olduktan 3-4 ay sonra oldu tamam işte aradigim bu kız dedim diye. Cok pismqn oldum diye .Oturup gülüyoruz şimdi. Tabi yine sinirleniyorum ama.napayım geçen zamana fayda yok. Sana gelince canım 5-6 ay önce yapsa belki haklısın derdim, tabii ki yine kizmakta yine haklısın da konu çok taze degil . Biliyorum hazmetmek zor ben bile 2 yıl önce olmasina rağmen ara ara çıldırmak üzere geliyorum . Sende suan da bana bunu nasıl yapar diyorsun hee ama ben iradeli değilim malesef ama sen yapabilirim diyosan ayrıl ama çok da seviyosan onada şimdi güveniyosan ayrılma. Herkes hata yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?