Aldatıldım mı?!

Tabi ki yüzde yüz kimseye güvenilmez ama şüphe de insanı bitirir, böyle düşün... Nereye kadar acaba acaba?

Hayatım boyunca her ilişkimde rahat davrandım, hiç takip vs. yapmadım. Her falso önüme kendi geldi :KK66:
Onlar iliski bu evlilik ama :KK43: eger bir seyler olmus veya olmamissa bunu evlenmeden bilmem lazim nasil bi adamla hayatimi birlestiriyorum ogrenmem lazim

Ne alaka yahu illa fotoğraf mı çekilmesi lazım fotoğraf yok diyorsunuz, ayrıca erkek arkadaşı kızlarla haşır neşir ise ne alakası var nişanlınla. Sürekli gitmiyor ya o zaman her gittiği yerde şüphelenin her arkadaşı ile buluştuğunda aldatıyor mu deyin. Ağır bir itham bu sizde arkadaşınızla görüşebilirsiniz onda kalabilirsiniz arayamayabilirsiniz hemen ilk şeyde kuruntu yapmayın.

Ne alaka yahu illa fotoğraf mı çekilmesi lazım fotoğraf yok diyorsunuz, ayrıca erkek arkadaşı kızlarla haşır neşir ise ne alakası var nişanlınla. Sürekli gitmiyor ya o zaman her gittiği yerde şüphelenin her arkadaşı ile buluştuğunda aldatıyor mu deyin. Ağır bir itham bu sizde arkadaşınızla görüşebilirsiniz onda kalabilirsiniz arayamayabilirsiniz hemen ilk şeyde kuruntu yapmayın.
Cunku her ama her gittigi fotograf ceken, cekinen biri kendisi. Yalniz gidiyor bi de normalde evli bi arkadasi var her yere onunla gider.

Back
X