Aldatıldım ne yapacağım yardımm

diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor
Hanımefendi siz yazdıklarınızı bi yüksek sesle okur musunuz?
Adam sizi manipüle ediyor, utanmadan suçunu sizin üzerinize atıyor, bir de yüzsüz yüzsüz bir daha yapmayacağının sözünü bile veremiyor. Sırf korktuğu için, diğer kadın size anlatacağı için anlatmış. Dürüst falan değil sizin eşiniz.
Çalışıyorsunuz, adama ihtiyacınız yok neden katlanıyorsunuz? Artık çocukları da bahane etmeyin ne olur ya!

Eş durumuyla yanıma gelecekti 1 yılı dolunca.Simdi en az 4 yıl uzakta kalması gerekecek.Ama bunu o istedi.Kendi düşünsün.Ben gerekeni yapacağım🙏🏻
Tayin için bile sizi kullanıyor, aldatıyor, manipüle ediyor, bir daha olmayacak diye söz veremem diyor ve siz yorumlardan sonra mı boşanmaya karar verdiniz. Siz evlenirken karakterinizi nikah salonunda mı bıraktınız?

Hanımefendi sizin kafaya taktığınız şey, değil iki çocuk 10 çocuğum dahi olsa boşanırdım ...donuna kadar alırdım nafaka, tazminat hepsi için peşini bırakmazdım... bu erkeklere yüz vermeyin sizin de ezik biri olduğunuzu düşünüyorum... hiçbir erkek akıllı ve kararlı bir kadına bu şekilde konuşamaz...
Bence de ezik gibi davranıyorum haklısınız.Yoksa bu kadar rahat konuşamazdı.Tüm bunları yaşatamazdı bana.Aslında çok güçlü biriyim.Kendimden taviz vermeyeceğim asla.En kısa zamanda bosanacagim 🙏🏻

Çok geç saatte yazdım.Bu kadar cevap geleceğini tahmin etmiyordum.Evet gerçekten kendime geldim.Ben yuvam için elimden geleni yaptım.Artık vicdanım çok rahat.Bu olanlarda asla benim sçum yok.Kendime daha fazla haksızlık etmeyeceğim En kısa zamanda boşanma işlemlerine başlayacağım🙏🏻
Hakkında hayırlısı. Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Bundan sonraki hayatında musmutlu ol inşallah 🥰🥰

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?

Niye babasız kalsınlar? Boşanınca babaları ölecek mi? Yok mu olacak?

Boşanın gitsin, onlar yine babalarıyla görüşecekler zaten boşansanız da, siz bari heder etmeyin ömrünüzü

Hanımefendi siz yazdıklarınızı bi yüksek sesle okur musunuz?
Adam sizi manipüle ediyor, utanmadan suçunu sizin üzerinize atıyor, bir de yüzsüz yüzsüz bir daha yapmayacağının sözünü bile veremiyor. Sırf korktuğu için, diğer kadın size anlatacağı için anlatmış. Dürüst falan değil sizin eşiniz.
Çalışıyorsunuz, adama ihtiyacınız yok neden katlanıyorsunuz? Artık çocukları da bahane etmeyin ne olur ya!
Ya ben herşeyin farkındayım olay çok taze kabullenmesi gerçekten zor.Şimdi tam 3 gün oldu artık daha iyi görebiliyorum herşeyi.Gerekeni yapacağım 🙏🏻

Kendi zayıflığına Çocukları bahane etme, gururun yok mu senin? Ailesini tercih ettiğinden değil sana kuyruğu kıstırıp gelmesi onu da bil de.
Biliyorum farkındayım.Sadece inanmak istemedim.Hepsi rüya olsun istedim.Cok sağlıklı düşünemedim başta.Ama şimdi kesin ve net,vicdanım, kafam rahat bir şekilde bosanacagim diye biliyorum🙏🏻

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Adam 2 ayda hemen aldatmış , kılıfta hazır ilgisizdin bla bla.....
Bir daha yapmam diyemem olursa söylerim diyor dürüstlükte bir numara vay bere....
Her haltı yedim ama bak döndüm dolaştım seni seçtim diye de onorede ediyor aferin....
Konu sahibi affet ya da etme sen bilirsin ama ben böyle pişkin bir adamla yola devam etmezdim,hem suçlu hem güçlü
Aynı şeyi siz yapsanız aynı bahaneleri sunsaniz oro...... diye adınızı çıkarır dünyayı dar ederdi ama kendisi erkkkkkkek ona hak........
Uletleyen zamanda yine aldatilma ihtimalinin var,ona göre karar verin

Tayin için bile sizi kullanıyor, aldatıyor, manipüle ediyor, bir daha olmayacak diye söz veremem diyor ve siz yorumlardan sonra mı boşanmaya karar verdiniz. Siz evlenirken karakterinizi nikah salonunda mı bıraktınız?
Ya bence böyle ağır konuşmayin.İnanin bende bugüne kadar böyle bişey duyduğumda sizin gibi tepki veriyordum.İnsanin kendi yaşaması bambaşka bişeymiş.Heleki olayın sıcaklığıyla çok mantıklı düşünemiyor insan.Sadece yorumlara bakarak değil tabi,zaman geçtikçe kabullendikce doğruyu görüyor,o gücü kendinde buluyor.

Adam 2 ayda hemen aldatmış , kılıfta hazır ilgisizdin bla bla.....
Bir daha yapmam diyemem olursa söylerim diyor dürüstlükte bir numara vay bere....
Her haltı yedim ama bak döndüm dolaştım seni seçtim diye de onorede ediyor aferin....
Konu sahibi affet ya da etme sen bilirsin ama ben böyle pişkin bir adamla yola devam etmezdim,hem suçlu hem güçlü
Aynı şeyi siz yapsanız aynı bahaneleri sunsaniz oro...... diye adınızı çıkarır dünyayı dar ederdi ama kendisi erkkkkkkek ona hak........
Uletleyen zamanda yine aldatilma ihtimalinin var,ona göre karar verin
O kadar haklısınız ki🙏🏻Kararımı verdim ben.Ne hakediyorsa onu yaşayacak

Dangalak denir böylesine.

Ya bence böyle ağır konuşmayin.İnanin bende bugüne kadar böyle bişey duyduğumda sizin gibi tepki veriyordum.İnsanin kendi yaşaması bambaşka bişeymiş.Heleki olayın sıcaklığıyla çok mantıklı düşünemiyor insan.Sadece yorumlara bakarak değil tabi,zaman geçtikçe kabullendikce doğruyu görüyor,o gücü kendinde buluyor.
Ağır konuşmuyorum doğruyu söylüyorum bunu sizde biliyorsunuz. Evet insanların başına gelmeden ne yapacağını bilemediği pek çok konu vardır. Ama insanların net olduğu durumlarda vardır. Bu ortak yol bulacağınız basit bir anlaşmazlık değil, böyle bir olay başıma gelse asla kilitlenip kalmazdım. Herkesin kırmızı çizgileri vardır, sizin aldatılıp, kullanılıp, daha sonraki aldatmalar iÇin de açık kapı bırakan bir eşe karşı kırmızı çizginiz yok ise yazdıklarım ağır gelir. Yazdıklarım ağır geliyorsa eşiniz sizin önünüzde başka kadınlarla yazışırken yada konulurken görmek ağır gelmesin.

Dalga mı geçiyorsunuz adam size hiç utanmadan seni aldattım bir daha da aldatabilirim bana güven olmaz diyor nasıl hala ne yapıcam diye sorabiliyorsunuz? Maddi özgürlüğünüz de varmış hemen boşayın bu adamı. Kendinize saygınızı yitirirsiniz çocuklarınızın gözünde de güçsüz aldatılan kadın olursunuz.

VAy anasını
Adamdaki özgüven kanunide yok 🤣🤣🤣🤣
Siz bilirsiniz bağışlamak tabiki sizin tercihiniz
Fakat asla eskisi gibi olmayacak son nefesinizde dahi unutamayacaksınız bu ihaneti

Gerçekse konu vallahi bazı insanları anlayamıyorum, düşünüyorum, kendimi onun yerine koyuyorum, yok olmuyor. İşin var muhtaç değilsin, 9 yıllık evlilik 2 çocuk dinlememiş aldatmış, yetmemiş " tamam affedeyim ama daha yapma" dediğinizde bile , tamam diyememiş birini hala affetmeyi düşünüyorsunuz. Vallahi pes... Çocuklarım babasız kalmasın diyorsunuz da, adam çocuklarım var diyerek ona göre davranmıyor ki...

Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Okuduğumda aklıma gelen ilk şey erkek olduğunuz, eşinizi aldattığınız, karına söyleyeceğim diyen kişi yüzünden ben söyleyeceğim beni affeder mi, minvalinde sorduğunuz. Hatta daha yapmam diyemem, söz veremem detayı bunu destekliyor böyle düşünmemde. Eğer öyleyse kökünden kurusun düşsün o uzvunuz inşallah. Çok amin 🙏

İkinci seçenek olmalı, aklı başında bir kadın böyle ahlaksız birini affetmeyi düşünemez, düşünmemeli...

Aldattığı kadınla doğruluk mu cesaret mi oyunu oynayıp cesareti seçen çocuklarına adam gibi babalık yapamayan biri ile kağıt üzerinde evli kalacağınız kesin.
aldattıgı için unutamayacaksınız ,uzak duracaksınız sonuç başka kadın(lar) yani bir kere affedenin istedigin kadına gidebilirsin kapısını aralamış oludugu kesindir.
Kesinlikle evli kalmayacagjm.Boşanacagim🙏🏻

Dalga mı geçiyorsunuz adam size hiç utanmadan seni aldattım bir daha da aldatabilirim bana güven olmaz diyor nasıl hala ne yapıcam diye sorabiliyorsunuz? Maddi özgürlüğünüz de varmış hemen boşayın bu adamı. Kendinize saygınızı yitirirsiniz çocuklarınızın gözünde de güçsüz aldatılan kadın olursunuz.
Bosanacagim 🙏🏻

cocuklarinin annesine ihanet eden bir babayla buyumesindense ayri sekilde buyumeleri emin ol daha iyi dua et ki kiz tehdit etmis ve ortaya cikmis kim bilir kac kez aldatti da boyle oldu da aciklamak zorunda kaldi kendine neden ihanet eden birini layik goresin ki?
Evet iyi ki ortaya çıktı 🙏🏻Gerekeni yapacağım 🙏🏻

Boşanınca çocuklarınız babasız kalmıyor, bu bahaneyi geçelim artık. Böyle düşünseniz il dışına çalışmaya da göndermezdiniz. Bir keriz olarak hayatınıza devam etmek istiyorsanız, üstelik işiniz gücünüz de varken, devam edin evliliğinize. Daha çok aldatılırsınız.
Hayır kendime daha fazla haksızlık yapmayacağım,önüme bakacağım artık🙏🏻

Back
X