Aldatıldım ne yapacağım yardımm

Valla gururdan falan girmeyeceğim. Empati yapmak zor ama, 9 yıllık evlilik iki de çocuk için gurur yapılamayabilinir. Ama aldatılmak büyük travma, içinizde hep kırgınlık olacak. Kocanızın tekrar koynuna girdiğinizde, her gülümsemeye çalıştığınızda aklınıza gelecek, bu sizi hasta eder. Ki, bir daha yapmayacağının sözünüde verememiş, hep diken üstünde olacaksınız. Ayrılsanız sanki daha huzurlu devam edersiniz hayatınıza

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Ayrılsanız da o baba olacak herif babalık yapmaya devam edecek.
Bana güvenme diyor açık açık, çok sorunlu ilişki. Sakın kendinizi suçlamayın, zaten sırf siz vicdan yapın diye sen ilgisizdin gözüm dışarı kaydı demiş. Ben ailemi seçtim demekle aile seçilmiş olmuyor. Ailesini seçen adam, gözü dışarı kaymaz. Dürüstlük aldattıktan sonra gelip pişman olup anlatmak mıdır, yoksa ilgisi sevgisi bittiğinde gelip konuşmak mıdır?
Yolu verin uzasın gözü dışarda olan adamın.

Ya defolsun hem suclu hem guclu..aldatmayacagına söz veremezmiç olursa dürüstcr söylermiş. Okadar dürüst ki aldatmaktam geri kalmamıs. Sen de kocan seni aldattıgı için aldat sonra git dürüstce soyle beni aldatmıstın benimde gozum dısarıya kaydı diye ozaman kapı önüne kavga dövüş koyardı seni. Adama bak ya. Siz de daha söz istiyorsunuz saka gibi o sözü onca sahitler önunde nikah masasında vermiş zaten ama olan ortada bidaha söz istemeniz sacms olmus

Ben bu kadar yazida neyevtakildim biliuor musunuz?ben ailemi sectim demiş.yani siz bir seçeneksiniz,çocukları da.şimdi ailenizi bir seçenek olarak gören birinden aile babasi olur mu? Bu bir.Ikincisi o kadina zafer yasatmamak icin size anlatmis sizden korktugundan ya da saygisindan değil.

Gerekli kayitlari alin.kadini da bulun sahitlik etsin mahkemede donuna kadar alin.

“Bana hiçbirini sorma, ne oldu ne olmadı asla konuşmayalım , boşanmayalım , ben eve geri döneyim diyen şerfsizi o akşam asla yüzüne bakmadan kovdum. Buraya kibar yazdım siz anlayın.Boşandıktan tam 1 ay sonra beni aldattığı o ile evlendi, bi de bana davetiye gönderdi. Biz 15 yıllık eviıydık ve bir Kızım var. O yalanlara adla inanmayın, sizi aldattığı kız önemsiz gıbı yaparak sizi kandırmaya çalışıyor.Evet kızım babasız büyüyor ama arkasında yanında babalıkda yapan bir annesi var.Şeref yoksunu bir babadan daha iyidir. Hayat sizin ama kimsenin sizi aptal yerine koymasına izin vermeyın

Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor
yaaa canımm ne kadar kibar:KK36:
dalga geçiriyorsunuz sanırım!

Sizin eşinizin affedilecek bir tarafı yok. Hatasını açıklarken bile üstten üstten konuşuyor. Çocuklarım babasız kalır bahanesine sığınmayın. Siz boşanacaksınız çocuklar değil. Kendinize saygınız varsa sayılıp sevilmediginiz bir evliliği yürütmezsiniz. Çocuklarınızı da annelerinin degersizlestirildigi bir ortamda büyütmezsiniz.

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Ne güzel dünya bir daha yapmayacağına dair söz yok, dürüst olacakmış İİ her b.ku ye ondan sonra gel söyle.

Vurun tekmeyi gitsin.

Burda adam evli çıktı ne yapayım karısına yazayım mı diyen üyeler oluyor, diğer üyeler de yazma basina bela alirsin karısı ya midesizse ya hiçbir şey yapmazsa diyorlar ya ... boşanmazsanız işte o midesiz kadın sınıfına gireceksin konu sahibesi. Eşin de toplumun sayılı o...u çocuklarından, adam diye koluna takıp gezdireceksen buyur.

Son düzenleme:
He oldu canım aldatıp aldatıp dürüst davranıp gelip söyleyecek siz de dürüst olduğu için her seferinde affedecek misiniz bunu mu istiyo ? Lütuf mu etmiş paşam ailemi tercih ettim geldim diye. Nasıl da sizi suçlu hissettiriyo ya çıldırıyorum böle konuları gördükçe

çocukların için pişmansa affet derdim ama adam açık açık bir daha yapabilirim söz veremem demiş yüzsüz olduğu kadar pişkin de bundan bir halt olmaz

2 aylığına evden uzaklaşmış abazalar gibi karı kız peşine düşmüş herif. Kız başına bela olmasa tehdit etmese zaten anlatmayacaktı. Bir daha olmaz diye söz bile veremiyor.
Böyle bir adamla işin ne hala? İşinde varmış. Seni sevmeyen hatta saygısı bile olmayan bu adamdan bence ayrılmalısın

Back
X