• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ne yapmalıyım

Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim
Ya konuşmuş mu konuşmuş gerisi detay. Ha birisi ile fikfik yapmadiysa aldatma sayılmaz diyorsan sen bilirsin. Herkesin hayat görüşü prensipleri farklı.

Aynısını sen yapsan ne olurmuş sordun mu kocana? Hatta yap gözünün önünde belki aklı başına gelir diyeceğim de ahlaksız adam düzelmez ki?

Boşanmayacaksan bir daha telefon karıştırma derim. Kadının kocasına at konuşmaları adam da bilsin karaktersiz karısını. Belki kocan da sağlam dayak yer
:sinirli:

Saf mısın
Tabii ki inanma
Ayrıca sen bir adamla konuşsan seni kapının önüne koyardı
Ben de bir adamla konuşucam, durum 1-1 olsun de, gör bak ne diyecek
Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayım

Eşimin gizli Instagram hesabındaki yazışmaları yakaladım.Evli bir kadınla konuşmuş. Çok üzüldüm şok oldum eşim çok pişman ama güven bir kere kirildimi eskisi gibi olmuyor . Ne yapmalıyım
Pişman olsa ‘gizli’ olmazdı yakalandığı için öyle şeefsiz.

Cok üzüldüm imkanınız varsa maddi manevi yol verirsiniz
Yoksa benim gibi
Lanet Kocası eskorta gittigi halde bosanamazsin Rabbım beni ve çocuklarımi bu adamdan kurtarsın
Sansda allah yardim etsin ne diyim
Allahım ne kadar da kocasını aklamaya çalışmayan, olayları olduğu gibi gören bir kadın
Keşke herkes sizin gibi olsa

Eşiniz sizi aldattığı için pişman değil yakalandığı için pişman önce bunu bi anlayın o ağlamaları falan hep bundan gayette yakalamasaydınız eşiniz mutlu mesut aşk sözcüklerine devam edecekti. :)
Affettiğiniz takdirde süründürseniz dahi ''nasıl olsa affetti'' diyerekten daha fazla yapıyor bunlar. Mideniz alırsa devam edin ayrılık olmayacaksa çokta bocalamayın üç maymunu oynayın

Eşimin gizli Instagram hesabındaki yazışmaları yakaladım.Evli bir kadınla konuşmuş. Çok üzüldüm şok oldum eşim çok pişman ama güven bir kere kirildimi eskisi gibi olmuyor . Ne yapmalıyım
Artık ona güvenmeyeceksiniz eğer boşanmayı düşünüyorsanız mesajlar lazım olur. Eğer düşünmüyorsanız sizin için zor bir süreç olur geçmiş olsun umarım atlatırsınız

yakalanınca mı pişman olmuş.
erkeklerin kadınları salak sanmasından başka bir şey değil yaptığı savunma.

Ne yapmalıyım diye sorarken ciddi misiniz?
Evli olduğu halde üstelik evli biriyle birliktelik yaşayacak kadar iğrenç bir eşiniz var. Sizce ne yapmalısınız?
Bunu burada sormanız bile çok abes bir soru.

Yapılacak şey belli, maddi manevi durumunuz iyiyse hiç düşünmeyin.

Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim
fiziksel yakınlaşma olmayınca aldatmadan saymıyor musunuz? duygusal yakınlaşma daha berbat değil mi adam sizi sevmiyor affetseniz kabul etseniz yarın öbür gün size seni seviyorum dediğinde aklınıza o kadına da söylediği gelmeyecek mi?

Cinsellik olmayınca aldatma olmuyor mu?
Kadın başka şehirde değildir belki nereden biliyorsunuz? Eşiniz sizi fiziksel bir şey olmadığına ikna etmek için yalan söylüyordur.
Ayrıca pişman değil, yakalandığı için numara yapıyor. Üzgünüm ama durum bu.

Allahım ne kadar da kocasını aklamaya çalışmayan, olayları olduğu gibi gören bir kadın
Keşke herkes sizin gibi olsa
Keşke kimse benim durumuma düşmese
Ama malesef gerçekler bunlar insan vasfı sıfır insanlar benim kocam ve benim kocam gibileri

Pişman olacak insan baştan bu hatayı yapmaz. Yakalandığı için pişmanım diyor. Affettiğinizde tekrar bir boşluk bulduğunda malesef yine aldatacak. Üstelik "nasılsa eşim affediyor" güveni olacak, daha dikkatli olarak adım atacak.
Ve en önemlisi siz bundan sonra asla ama asla eşinize güvenmeyeceksiniz. O her telefonunu eline aldığında siz acaba mı diyeceksiniz. Kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz. Böyle ömür geçer mi, insan bu şekilde yaşayarak mutlu olur mu?
Üstelik şunu da söylemeden geçemeyeceğim, eşiniz çok ahlaksız. Gidip bir de evli kadınla konuşmuş. Başına bela almaktan bile korkmamış. Kadının eşi öğrense, namus davası dese eşinize zarar verebilir. Bundan bile korkmamış.

Nefret ettim şu dünyadan, ikisi de elin karısına kocasına aşkım, sevgilimm falan filan deyip günün sonunda kendi eşlerinin yanında yatıyorlar. Mide bulandırıcı.

Ya özledim diyor özledim. Yani birlikte olmuşlar. Söylediklerine nasıl inanıyorsunuz? Baya baya sevgilisi işte. Üstelik de seviyor yani tek gecelik de değil. Kadının kocasına ulaşıp dava açın kocanıza ve donuna kadar alın.

Kadına ulaşamıyorum. Çünkü iki hesapta fake hesapti. Eşim ben görür görmez hesabı sildi. Bu yüzden kadın hakkında hiç bilgim yok . Nasıl bulabilirim bilmiyorum . Kadının yanına kâr kaldı. Instagram hesabını geri almaya çalışıyorum. Instagrama kayıtlı e-posta adresine erisim yok Instagram kayıtlı e-posta adresine 6 haneli kod gonderiyor bu kısa ulasamadigim için ınstagrama giremiyorum bu işlerden anlayan varmıdır acaba

Kadına ulaşamıyorum. Çünkü iki hesapta fake hesapti. Eşim ben görür görmez hesabı sildi. Bu yüzden kadın hakkında hiç bilgim yok . Nasıl bulabilirim bilmiyorum . Kadının yanına kâr kaldı. Instagram hesabını geri almaya çalışıyorum. Instagrama kayıtlı e-posta adresine erisim yok Instagram kayıtlı e-posta adresine 6 haneli kod gonderiyor bu kısa ulasamadigim için ınstagrama giremiyorum bu işlerden anlayan varmıdır acaba

Kadının yanına kar kaldı diye dertleneceginize kocanızın yanına kar bırakmayın. Önce kocanızın hak ettigini verin de karşı taraf kusur kalsın. Size sadakat borcu olan kocanız. Kadının ahlaksızlığını da kocası yakalasın ve halletsin.

Bir kere yakaladınız zaten, kadına ulaşsanız ne fark edecek. Deşmeye gerek yok. Unutabilirsiniz iyi, unutamazsanız yapacağınız şey belli.

Ben unutamam, başaramam mesela…

Sevilmiyorsunuz yapılacak olan şey belli. Başkasına seni seviyorum özledim diyenden size daha fazla eş olmaz

Back
X