Aldatıldım ne yapmalıyım?

o herkes çin değişir benm güvencem yok mesela obeni nasl kullanıyosa bende onu kullanrm bu kadar basit

Ben de bu mantığı anlamış değilim. Canım ciğerim eşim beni aldatacak. Sevdiğim adam beni düşünmeyecek. Ama beni aldattığı kadın suçlu olacak. Benim düşmanım beni aldattığı kadın olacak.
Bu nasıl bir mantık?
Hayır efendim böyle bir durumda suçlu da düşman da kendi eşimdir. Beni sevdiğim adam düşünmezse yüzünü bile görmediğim elin kadını hiç düşünmez. Sevdiğim adam bana kıyıyorsa elin kadınının kıyması hiç yadırganamaz.

ya bana göre aldatmayı aklından geçirmesi bile tahammülü zor bi durum yatak matak boş sen affettiysen ne güzel yuvan kurtulmuş eşinide seviyosun süper.. ama kardeşim sana şu kadarını söyliyiim unutmaya çalışma unutamazsın kadın böyle bi şeyi asla unutmaz

Süper ötesi bir yorum olmuş.

Aşırı mantıkısız bir durum bence de başka kadına suç atmak.
Kocalar haddini bilecek önce.

Konu sahibi çoktan olayı kabullenmiş ve hala kendisini aldatan eşinin onu çok sevdiğini sandığına göre bize diyecek laf kalmıyor.

yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal dedikleri olay işte budur. gerçekten üzücü bir durum. ama şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla ilk kez aldatan ve sonunda affedilen ikinciyi de tekrar effedilme umuduyla yapabiliyor. umarım eşin gerçekten çok pişman olup ders alanlardandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…