- Konu Sahibi sedefnaz30
herkese merhabalar başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 9 yıllık evliyim ve çok mutlu bir evliligim vardı halada güzel gidiyor ama eşimin beni aldattıgını ögrenince yıkıldım asla ayrılmayı düşünmüyorum eşimi çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum eşimde beni asla bırakmaz biliyorum 2 tanede çocugumuz var mutluyuz eşime sordum neden yaptın diye cevabı ben seni sevmedigimden yada sana olan aşkımın bittiginden degil diyiyor bende bunu biliyorum bana olan aşkı bitemez eşimin çünkü gerçekten çok mutluyuz bitseydi şimdiye kadar hiçmi belli etmezdi ama gelin görünki ben bunu unutamıyorum hala acı çekiyorum acaba zamanmı gerekiyor bilmiyorum ha aldatmasının ölçüsüde asla yataga kadar gitmedigini söylüyor ona inaıyorum çükü çocuklarının üzerine yemin etti şimdi ona hiç birşey sormuyorum biliyorumki uzattıgım zaman daha mutsuz olucam şimdi çok iyiz sevgimizden aşkımızdan hiç birşey degişmedi hayatımıza devam ediyoruz arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim