- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi sedefnaz30
Aldatılmış bir tip olarak hep şunu düşünürüm; Yatsa mı daha cok acıtırdı canımı? Duygusal olarak aldatsa mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kimsenin başına vermesin ama
Eşimin beni cinsel yönden aldatması
Duygusal olarak aldatmasından çok daha fazla yaralar diye düşünüyorum.
Yani ne bileyim
Hani diğerinde gene bahaneler çok olur
İÇkiliydim, ortama uydum, vs vs gibi
Ama duygusal aldatmada
Kendini karşıdaki insanla mutlu hissetmesinde çok daha acı çekerdim gibi gelior.
He ikisinde de affetmezdim
Ben unutup evliliğime devam edecek kadar güçlü değilim
Ama dediğim gibi kendi içimde duygusal aldatma çok daha fazla yaralardı beni...
Allah kimsenin başına vermesin ama
Eşimin beni cinsel yönden aldatması
Duygusal olarak aldatmasından çok daha fazla yaralar diye düşünüyorum.
Yani ne bileyim
Hani diğerinde gene bahaneler çok olur
İÇkiliydim, ortama uydum, vs vs gibi
Ama duygusal aldatmada
Kendini karşıdaki insanla mutlu hissetmesinde çok daha acı çekerdim gibi gelior.
He ikisinde de affetmezdim
Ben unutup evliliğime devam edecek kadar güçlü değilim
Ama dediğim gibi kendi içimde duygusal aldatma çok daha fazla yaralardı beni...
herkese merhabalar başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 9 yıllık evliyim ve çok mutlu bir evliligim vardı halada güzel gidiyor ama eşimin beni aldattıgını ögrenince yıkıldım asla ayrılmayı düşünmüyorum eşimi çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum eşimde beni asla bırakmaz biliyorum 2 tanede çocugumuz var mutluyuz eşime sordum neden yaptın diye cevabı ben seni sevmedigimden yada sana olan aşkımın bittiginden degil diyiyor bende bunu biliyorum bana olan aşkı bitemez eşimin çünkü gerçekten çok mutluyuz bitseydi şimdiye kadar hiçmi belli etmezdi ama gelin görünki ben bunu unutamıyorum hala acı çekiyorum acaba zamanmı gerekiyor bilmiyorum ha aldatmasının ölçüsüde asla yataga kadar gitmedigini söylüyor ona inaıyorum çükü çocuklarının üzerine yemin etti şimdi ona hiç birşey sormuyorum biliyorumki uzattıgım zaman daha mutsuz olucam şimdi çok iyiz sevgimizden aşkımızdan hiç birşey degişmedi hayatımıza devam ediyoruz arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim
Aldatılmış bir tip olarak hep şunu düşünürüm; Yatsa mı daha cok acıtırdı canımı? Duygusal olarak aldatsa mı?
Onu sana tüm yaptıklarına rağmen affedebilirsin; zor olan onu affettiğin için kendini affedebilmektir..
[Bukowski]
herkese merhabalar başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 9 yıllık evliyim ve çok mutlu bir evliligim vardı halada güzel gidiyor ama eşimin beni aldattıgını ögrenince yıkıldım asla ayrılmayı düşünmüyorum eşimi çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum eşimde beni asla bırakmaz biliyorum 2 tanede çocugumuz var mutluyuz eşime sordum neden yaptın diye cevabı ben seni sevmedigimden yada sana olan aşkımın bittiginden degil diyiyor bende bunu biliyorum bana olan aşkı bitemez eşimin çünkü gerçekten çok mutluyuz bitseydi şimdiye kadar hiçmi belli etmezdi ama gelin görünki ben bunu unutamıyorum hala acı çekiyorum acaba zamanmı gerekiyor bilmiyorum ha aldatmasının ölçüsüde asla yataga kadar gitmedigini söylüyor ona inaıyorum çükü çocuklarının üzerine yemin etti şimdi ona hiç birşey sormuyorum biliyorumki uzattıgım zaman daha mutsuz olucam şimdi çok iyiz sevgimizden aşkımızdan hiç birşey degişmedi hayatımıza devam ediyoruz arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim
bir zamanlar ülkenin birinde bir adam varmış.adamın evi,düzeni,çocuğu,karısı varmış.mutluymuş adam,karısınada aşıkmış.ama arada bir kaçamak yapmış.karısı kızmamış. adamı affetmiş.adam sonra yine mutluyken zaman zaman böyle kaçamaklar yaparmış.karısı bişey demezmiş.yine severmiş eşini.
"bu mudur yani?tepki ver en azından,biraz evden uzaklaş,yatağını ayır"o kadar basit anlatmışsın ki,o kadar kolay kabul etmişsin ki.kadınların düzenlerini bozmamak adına bu tepkisizliklerini anlamıyorum ben.ayrıl demiyorum ama,onu pişman etmelisin.aynı şeyi sen yapsan kocan seni boşardı eminim..
Onu sana tüm yaptıklarına rağmen affedebilirsin; zor olan onu affettiğin için kendini affedebilmektir..
[Bukowski]
ayrıca ben seven insanın aldatacağına inanmıyorum!!!!
oldu,ben seni seviyorum ama arada gönlüm,gözüm ona buna kayıyo idare et beni der gibi o ne yaaa![]()
bahane olması fark eder mi yada o sundugu bahanelere inanırmıyız aldatmanın her türlüsü acı bişiy allah kimsenın basına vermesın