Aldatıldım ne yapmalıyım?

aldatmak konusu olduğunda

birçoğumuz aaa kesinlikle affetmem,olmaz yapamam ayrılırım diyoruz
kaç yıllık evlilik? aldatma anına kadar ilişki nasıldı ? sonrası nasıl?
çocuk varmı? ne durumda ? kadının ayrıldıktan sonraki durumu ? vs vs vs
bütün bunları düşünerek konuşmak lazımdır bence

burada okuya okuya aldatma konusuyla ilgili çok araştırmalar yaptım,
ama genelde birçok evlilik danışmanlarının söyledikleri;
evlilik gerçekten güzel gidiyorsa
herhangi bir sorun yoksa
erkek veya kadın çocuğuna evine eşine olan sorumluluklarını yerine getirmişse
ve bütün bunlara rağmen aldatmışsa

öncelikle eşler karşılıklı açıkca konuşmalı
herşeyi tüm gerçekleriyle
aldatanın gerçekten pişmanlığına inanıyorsanız,evliliğini kurtarmak için çabalıyorsa
hiçbişey eskisi gibi olmayacaktır tabiki ama
ona bir şans verilmeli

bazı şeyleri zamana bırakılmalı yarayı eşler birlikte iyileştirmeli
o zaman içerisinde elbette aldatılan kişi tavrını koymalı
bu zaman sonunda ilişki devam edilebiliyorsa ayrılmak gerekmiyor

birçok aldatma olaylarının yaşandığı ve ayrılığın olmadığı evliliklerde ilişkilerin daha
güçlendiği de görülmüştür .. bir araştırma sonucudur

eğerki durum tam tersiyse zaten ayrılmak kaçınılmazdır !!

eşinize tavrınızı ciddi anlamda koyup hatta hayatında bazı yasakları getirerek
ona ilk ve son kez şans verdiğinizi ikincide konuşmaksızın ayrılacağınızı kafasına iyice sokmalısınız

eğerki ikinci olacaksa yine ayrılık kaçınılmazdır..

bazı olaylara yorum yaparken lütfen kendimizi konu sahibinin yerine koyabilelim

olayları yaşamak başka ,o olaylara dışardan bakıp konuşmak başkadır !!
bazı zamanlar istenmese de üzücü olaylar yaşayabiliriz
bu herkesin başına gelebilir

uzmanlar öncelikle eşler karşılıklı açıkca konuşmalı
aldatanın gerçekten pişmanlığına inanıyorsanız,evliliğini kurtarmak için çabalıyorsa
ona bir şans verilmeli

diyorlarmış ya

yazınızın en altındada yaşamayan bilmez demişsinz ya acaba uzmanların cogu aldatılıpta mı bu kanıya varmıslar anlayamadım...yanlıs anlamayın size birşey demiyorum ama aldatmadan önceki ilişki nasıl olursa olsun sonrası önemli bana göre birbirimizi cok seviyoruz aşkımız evliliğimz cok güzel gidiyo ama aldatılıyorum ben karşılıklı konussak ne olacak güvenim sarsılmıs zaten bi kere

yorumum konu sahibine göre yani 9 yıllık evlilik 2 cocuk ve mutlular

Son düzenleme:
eşinizin hala sizinle ilgilenmesi normal sonuçta suçunu biliyor...sadece sizin hala ona olan bu düşkünlüğünüz açıkcası beni çok şaşırıttı.bence siz gerçeklerle yüzleşmek istemiyorsunuz...nasıl olurda sadece msj.laştılar falan buna emin olabiliyorsunuz...ben olsam acaba diye düşünür ve emin olamazdım...aslında siz çocuklarınız için evliliğinizi devam ettirmek zorunda kaldınız ve onunlada yapabilmek için hala ben onu seviyorum oda beni seviyor zaten tam olarak altadmışta sayılmaz gibi nedenlere sığınıyorsunuz...ya da hayatta tek başınıza mücadeleden kaçıyorsunuz...ama zaman geçtikçe aslında siz gerçeklerle daha da yüzleşmeye başladınız başta üstesinden gelirim diye düşündünüz...ama gelin görün ki aldatılma unutulacak birşey değildir sadece zaman zaman üsütünü örtebilirsiniz...zaten sizde bunun farkında olmaya başlamışsınız...

eğer ki burada gerçekleri kabul edip çocuklarımı düşünüyorum ya da mecburum ayrıldığım zaman ayakta durabilmekten derettüt ediyorum deseydiniz o zaman size hak verebilrdim.sonuçta ben olsam çocuk yoksa 1 an bile düşünmez ayrılırdım,ama eğerki çocuk varsa onu babasız büyütmemek adına ve eşim gerçekten vicdan azabı duyuyorsa benim için çok zor olsada misal bana dokunduğu gibi o kadınada dokundu,bana söylediği sözleri o kadınada söyledi gibi şeyleri düşünsemde aslında onu affetmek istemesemde bir şans vermeyi düşünebilrdim...ama içimdeki yangını biraz olsun söndürebilmek için onu da sürüm sürüm süründürürdüm...ve en önemlisi bir dahakine 1 değil 10 çocuğum olsa yüzüne bile bakmayacağımı beyninin en dip köşesine öyle bir yerleştirirdimki...benim yaşadığım dünyadaki en onur kırıcı acının bin beterini pişmanlığını ona sonuna kadar yaşatırdım...ağzınla kuş tutsada artık ona karşı güven duyamazdım ve bunu ona hissettirirdim ki bu onun için acı bir şey olurdu...sadece vicdan azabı duyması yeterli olmazdı benim için o vicdanını sızım sızım sızlatırdım...ve en acısı galiba zamanla aldatılmayı kabullensemde bir daha aldatılma ihtimali onun her ne kadar bunu yapmayacağını anlasamda o acabalar aslında hiç bitmeyen şey bence...o yüzden aslında insan aldatılmayı unutamaz...

Siz tepkiden ne anliyorsunuz anlamadim arkadaslar???Evlilkler de parmak izi gibidir her kisi farkli yasar . Adam yapmis bir hata,kadinda yapsin bir delilik,cocuklarda olsun heba,kadinlar kulubunun bayanlari da baslarina gelmedigi icin bekara kari bosamak kolaydir derler orada oturdugunuz yerden bir yuva icin ahkam kesemeyiz.Allah gizli yapilan gu
ahlari eger tovbe edilir ve bir daha asla tekrar etmezse affedecegini belirtiyor.Kadincagiz cekip gitsin eee baba evine gitse orada daha mi mutlu olacak,yeni bir adam bulsa bu saatten sonra ya ayrilmis ya da basindan bir suru iliski gecmis enkaz birisiyle olacak,bekar birisi olsa sadece cinselliginden bedavaya faydalanip atacak kenara citirlara nikah yapacak.Cocuklarin vicdaninda da terketmemis bir babanin her zaman yeri vardir.Kadinlar AMACINIZ ne???Anlasilan esini tum eksiklerine ragmen kabul eden bir bayani YARGILAMAK...Kardesim Sen adamin duygularini,pismanliklarini biliyor musun???Eger adam gitseydi zaten kadincagiz bosanacakti ama esi gelmis ve zina etmedigini gunahlara girdigini belirtmis.Malesef Sokaktaki ,isyerindeki,internetteki kadinlarda surekli cagirmaktalar; Kadinin dusmani da yine bir baska kadin degil mi...Bu adam acemi imis Ya sizin koynunuzda yattiginiz eslerinizin bu kadar masum oldugunu kim soyledi !!!!Tekmeyi mekmeyi vurmazsiniz adam yolunu cizmis gitmistir ama bu adam hatasinin farkunda bir tekmede kadin mi vursun elinden tutup kaldirmasi gerekirken !!!

Siz tepkiden ne anliyorsunuz anlamadim arkadaslar???Evlilkler de parmak izi gibidir her kisi farkli yasar . Adam yapmis bir hata,kadinda yapsin bir delilik,cocuklarda olsun heba,kadinlar kulubunun bayanlari da baslarina gelmedigi icin bekara kari bosamak kolaydir derler orada oturdugunuz yerden bir yuva icin ahkam kesemeyiz.Allah gizli yapilan gu
ahlari eger tovbe edilir ve bir daha asla tekrar etmezse affedecegini belirtiyor.Kadincagiz cekip gitsin eee baba evine gitse orada daha mi mutlu olacak,yeni bir adam bulsa bu saatten sonra ya ayrilmis ya da basindan bir suru iliski gecmis enkaz birisiyle olacak,bekar birisi olsa sadece cinselliginden bedavaya faydalanip atacak kenara citirlara nikah yapacak.Cocuklarin vicdaninda da terketmemis bir babanin her zaman yeri vardir.Kadinlar AMACINIZ ne???Anlasilan esini tum eksiklerine ragmen kabul eden bir bayani YARGILAMAK...Kardesim Sen adamin duygularini,pismanliklarini biliyor musun???Eger adam gitseydi zaten kadincagiz bosanacakti ama esi gelmis ve zina etmedigini gunahlara girdigini belirtmis.Malesef Sokaktaki ,isyerindeki,internetteki kadinlarda surekli cagirmaktalar; Kadinin dusmani da yine bir baska kadin degil mi...Bu adam acemi imis Ya sizin koynunuzda yattiginiz eslerinizin bu kadar masum oldugunu kim soyledi !!!!Tekmeyi mekmeyi vurmazsiniz adam yolunu cizmis gitmistir ama bu adam hatasinin farkunda bir tekmede kadin mi vursun elinden tutup kaldirmasi gerekirken !!!

arkadaşım söylediklerine kısmen katılıyorum..ancak ben bu erkeklerin vicdanlarını anlayamıyorum...konudan örn. verirsek;eşi msj. yoluyla görüşürken vicdanı rahat eşi kendisini yakalayınca birden vicdana geliyorlar...bir anlık birşey olsa o an birden şehvete geldi nefsine uydu diyeceğim...sonrada vicdan azabı duydu ama eşini kaybetmemek için söyleyemedi...ama bu bir süredir görüşüyormuş..gerçi bunu sorgulamak tabii ki bana düşmez ancak aldatılan bir bayanın sevgisi,saygısı,güveni yani herşeyi nasıl ilk günkü devam ediyor onu anlayamadım ben...ha eşim hala beni seviyor dese onada inanırım bir anlık hata yaptı diye çünkü seven aldatmaz lafına inanmıyorum...birde zaten kendisiyle daha çok ilgilenmesi normal ama onun o kadar ilgilenmesi bilemiyorum...ve aldatan eşi düştüğü yerden kaldırmak bana göre aldatılan bir kadının görevi değildir bence...bunu yapabilmesi için ilk önce bazı şeyleri yoluna koyabilmesi gerekiyor...ben kesinlikle ayrılmalıydın demiyorum zaten sevgiliyken daha kolay olur bırakıp gitmek ya da çocuk olmayınca ama arada çocuk olunca onun hatrına bir şans verilmeli ancak bu üzüntü giderek yer ediyor konu sahibine çünkü içinde biriktirtiklerini dışarı atamıyor...aramız soğumasın diye eşiyle konuşamıyor..

Adam bize ihanet ettiğinde popomuza tekmeyi vurana kadar bekleyeceğiz..
niye ? çünkü zavalıcık o ,yazık kandırmış onu kötü pis kadının biri
hemencik koynumuza alıcaz,meydanı kötü pis kadına bırakmıcaz
Popomuza tekme Vurmazsa kocişimize daha çok sarılıcak,ek olarak günde 234 kere kocam bana aşık parolasını tekrar edeceğiz.bir daha bizi aldatana kadar bekleyeceğiz kadınlık onurumuzu ise unutacağız çünkü kociş dediğimiz şey varoluş sebebimiz..
Bugün ki dersimiz bu idi.Dağılabilirsiniz.

kur yaparak aldatması bence daha acı verıcı keske yatarak aldatsaymıs,tobe tobe nasıl hala cok sevebılıyosunuz hayret ama gene de mutluluklar

canım yaşadıklarına üzüldüm ,keşke hiç olmasaydı...
ne yapmalıyım demişsin..bence kendini sonunda mutlu edecek şeyi sen bilirsin.
ve sen kararını vermişsin eşinle devam etmek istiyorsun mutluyum diyorsun..
allah mutluluğunu daim etsin canım,umarım mutluluğunuza gölge düşürecek şeyler yaşanmaz birdaha haytınızda...:80:

eşinizin size aldattığını sölüyorsunuz ve sevdiğiniz sölüyorsunuz eşinizi tabiki seeblirsiniz ama eşinizinde sizi sevdiğini sölüyorsunuz buna katılamam işt seven adam aldatamaz çünkü bi erkekde kaybetme korkusu olmalı tek gecelik olsun veya aşk olsun farketmez bu sonucunda araya giren bi kadın var ve bunu yutmak bence yanlış bikere aldatan erkek binkerede aldatır mutluluklar..

Sevgili sedefnaz,eşin bir hata yapmış,affetmişsin.
Eğer tekrar yapmayacağına içtenlikle inanıyorsan zamanla unutursun.
Zaten anlaşılan eşin de seni üzdüğünün farkında ve unutturmak için çaba sarfediyor.
Ben sana katılıyorum,2 çocuklu 9 yıllık bir evlilik,2 mesaj için bitirilmez.
İnşallah ona ders olmuştur da bir daha cesaret edemez.

Ayrılmayı hiç düşünmüyorsun tamam bunu anladım ... ama burda nıye o zaman derdım var dıye konu açıyorsun ??? demek içine sindiremiyorsun.. hayat senın .Eşin seni seviyor tabiki sende onu sevıyorsun değil mi ? evet dıyeceksın ...e peki sen ondan başka biriyle olma fikri aklından geçebiliyormu hayır demi çünkü sen gerçekten seviyorsun ! Kocan seni sevse böyle bir şey yapamazzz huu kendini avutma canım. Ha nedir seni boşamaz atmaz tutmaz rahatsız etmez çünkü erkekler güvenli bir limanı severler nıye sana git desınkı.Nasıl olsa affediyorda ...Bu ona başka yapacağı yanlışıda affedebilme cesaretını verecek. Sen affetine göre yapacak demıyorum ama senden başka birini aklına getirebiliyorsa başka aldatmalarada hazır ol...

aldatılmak benim kesinlikle kabul edebileceğim bir şey değildir ama o aldatılma yatak aldatılması olsun daha iyi. en azından sırf zevk için aldatmış diye düşünürdüm ha tabiki böyle de affetmezdim ama diğeri daha kötü yatak yok geriye ne kalıyo "duygular". seni duygularıyla başkasına karşı hissettiği şeylerle aldatmış resmen :S

Eee işte eşin seni çoook seviyormuş. Çoook mutluymuşsunuz. Sorun yok o zaman.

Ama işin aslı öyle değil dimi? Sen de biliyorsun öyle olmadığını. Sürekli bunu bastıra bastıra söylemişsin kendini ikna etmeye çalışır gibi.
Belki de yuvanı dağıtmak istemiyorsun. Çocuğunuz da varmış zaten. Anlıyorum seni. O yüzden de eşimi çok seviyorum"un arkasına saklanıyorsun. Belki de çok kızıyorsun, nefret ediyorsun seni aldattığı için kin besliyorsun ona. Ama kendini onu sevdiğine inandırmaya çalışıyorsun ve tabi onun da seni sevdiğine. Halbuki seven aldatır mı?

Bence öfkeni yaşa. İçine atarak ne kadar saklayabilirsin yaşadığın bu hayal kırıklığını kendinden. Kendini nereye kadar kandırabilirsin. Sonunda bir yerlerden çıkar...

Eşini affetmen veya affetmemen konusunda asla yorum yapamam. Senin bileceğin iş. Ama kararını daha sağlıklı bir ruh haliyle vermen gerekir diye düşünüyorum. Bu zor süreçte kesinlikle psikolojik destek almalısın.

herhangi bir sorun yoksa

ona bir şans verilmeli

birçok aldatma olaylarının yaşandığı ve ayrılığın olmadığı evliliklerde ilişkilerin daha

ona ilk ve son kez şans verdiğinizi ikincide konuşmaksızın ayrılacağınızı kafasına iyice sokmalısınız

Yemişim böyle evlilik danışmanını da uzmanını da!!

Böyle bir adamla bırakın oturup kaç yıllık evliyiz bu zamana kadar neler yaşadık konuşalım anlaşalım mevzusunu, aynı ortamda nefes almak bile istemem, cehenneme kadar yolu var..

burada yazılan yorumların pek çoğunda tavır zaten boşanmamasına değil , ben eşimi çok seviyorum eşim de beni çok seviyor cümlesine...
çok seven bir eş, mükemmel bir eş neden aldatır ?
şahsen Allah muhafaza eşim beni aldatsa beni çok sevdiğini düşünmem , onu da artık sevemem....ha evliliği devam etme kararı almış olabilir konu sahibesi ama bu durumda kalkıp da ne kadar mükemmel bir çiftiz diye de elalemi kandırmanın anlamı yok değil mi, bu evlilik demek ki bir yerlerde çatırdamaya başlamış ve bunu kabullenmek gerek ...
ayrıca beni en çok çileden çıkaran da aldatılan bir kadının karşıma geçip aldatmayan erkek yok ki diye efelenmesidir ...bu neye benzer biliyor musunuz : benim içim yanıyor , seni de bunalıma sokayım da soğuyum .....çok afedersiniz belki ağır oldu tanımlama ama aynen bunu düşündürüyor bana bu mantık...
ha eğer derseniz ki konu sahibesi mutlu olsun yeter ki biz de kocalarımızın bizi kesin aldatmış olduğuna inanalım ....işte orada kimse kusura bakmasın ben yokum çünkü eşimi saygısız bir insanla aynı kategoriye koymam eşime çok büyük bir haksızlık olur....
son olarak da şunu ekleyeyim lütfen kimse aldatmanın normal bir vaka olarak görülebileceğini dayatmasın kadınlarımıza ( bunu sizin yorumunuza karşılık yazmadım yanlış anlamayın ) ...Kadınlarımız önce kendi saygınlıklarının farkına varsın ki topluma saygın bireyler yetiştirebilsinler

O kimseyi değil kendini kandırmaya çalışıyor. Çünkü bazı sebeplerden (çocuk, belki maddi durum, belki çevre baskısı) devam etme kararı almış ve bu evliliği sürdürebilmek için kendini mükemmel bir evliliği olduğuna inandırması gerekiyor.
Ama olmuyor işte insan ne kadar uğraşsa da kendini kandıramıyor. İçerden bir şeyler fısıldıyor gerçekleri. Acı çekiyor. Ve o da gelip buraya bu konuyu açıyor.
Aslında bizden tavsiye falan istediği de yok sadece ona destek çıkacak birilerini arıyor. Ama olmuyor olmuyor...

Eşin seni aldatmadığını söylüyorsa ona güven aldatmamıştır çünkü boşanmak istemiyorsun anladığım kadarıyla çünkü aldatıldığını kabul edipte oturup unutmaya çalışan kadın erkeğe izin vermiş izlenimi yaratır daha fazla aldatılmaya neden olur.Yani o seni aldatmış olsada boşanmak istemiyorsan aldatmadığına inanacak ve bu konuda eşinle yüz göz olup ayrıntı sormayacaksın..Kurcalarsanız aldattın aldaattın diye ya büyük bi ayrılık lazım aklı başına gelsin diye süründürmek ya da boşanmak..Eğer aldatıldığınızı bile bile o evde kocanızı affederek oturmak sizi kocanızın gözünde gurursuz ve nasılsa beni boşamaz rahatlığını verir..Madem eşinizi seviyorsunuz boşanmayacaksınız...O da cinsel olarak aldatmadım diyor ben sana güveniyorum yapmazsın diyin unutulacak bir konu da olmasın...

herkese merhabalar başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 9 yıllık evliyim ve çok mutlu bir evliligim vardı halada güzel gidiyor ama eşimin beni aldattıgını ögrenince yıkıldım asla ayrılmayı düşünmüyorum eşimi çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum eşimde beni asla bırakmaz biliyorum 2 tanede çocugumuz var mutluyuz eşime sordum neden yaptın diye cevabı ben seni sevmedigimden yada sana olan aşkımın bittiginden degil diyiyor bende bunu biliyorum bana olan aşkı bitemez eşimin çünkü gerçekten çok mutluyuz bitseydi şimdiye kadar hiçmi belli etmezdi ama gelin görünki ben bunu unutamıyorum hala acı çekiyorum acaba zamanmı gerekiyor bilmiyorum ha aldatmasının ölçüsüde asla yataga kadar gitmedigini söylüyor ona inaıyorum çükü çocuklarının üzerine yemin etti şimdi ona hiç birşey sormuyorum biliyorumki uzattıgım zaman daha mutsuz olucam şimdi çok iyiz sevgimizden aşkımızdan hiç birşey degişmedi hayatımıza devam ediyoruz arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim

ben sizi sevdiğine inanmadım niyeyese. seven insanın aldatmayacagını düşünüyorum. çünki gözü başkasını görmez, eşini seven ve 2 cocuklu bir adamın başka bir bayanın karşısına geçip gözünün içine bile iç geçirip bakmaz ama bu şekilde kabul etmişsiniz. umarım bir daha tekrarlamaz, sizin hatrınızın olmadıgı bellide cocuklarının hatırına yapmaz bir daha işallah. konuyu bence bu kadar kolay kapayın... 2.sini yapmaya daha kolay kalkışır. allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın.

Son düzenleme:
bakın arkadaşlar affetmek kolay degil biliyorum ama eşini gerçekten seven insan affeder diye düşünüyorum ne yapayım 9 yıllık evliligi 1 kalemde silip atayımmı sizin anlayışınız bumu kusura bakmayın ama evliligi kurarken nasıl çaba sarfediliyorsa bozulurkende verdigin çabaları 1 kalemde silip atamazsın ha ben tabiki eşime karşı tavır aldım onu en hassas noktasından vurdum size gerçekten garip gelebilir ama eşimi seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum buna inanmamakta serbestsiniz görüyorumki herkes aynı fikirde üzüldüm açıkcası neden diyecek soorarsanız çünkü aldatmayan erkek asla yok malesef

evlenme aşamasında ki biri olarak söylediğiniz gibi ev kurulurken çok çaba sarfediyoruz sözünüze sonuna kadar katılıyorum..emek veriyoruz zorlanıyoruz çok şeyden ödün veriyoruz yuva kurmak adına..eşim bana öyle bir hayat yaşatmalıki kesinlikle verdiğim emeğe çektiğim çileye vazgeçtiğim zevklerime değmiş diyeyim..akşam kafamı yastığa koyduğumda onun bedenini yanımda hissettiğimde allahıma onu bana verediği için dua edebilecek kadar kafam rahat olsun onun bana yaşattıklarını düşündüğümde yüzümde gülümseme kalbimde bir sıcaklık hissetmeliyimki evliliğimi bir kalemde silip atmayım atmayı dahi bir an düşünmeyim..eşinizin sizi sevdiğini sizin onu sevdiğinizi üzerine basarak anlatmışınız..sizi tanımıyorum doğru yada yalan diyemem..ama benim merak ettiğim şey gece eşinizle aynı yatağa girdiğinizde ne hissettiğiniz..yada güzel bir söz söylediğinde ne düşündüğünüz...benim eşim sadece nette bir bayana tanımadığı bir bayana tek cümle söylese ve ben yakalasam düşüneceğim tek şey yakaladığım bu ya yakalamadığım daha fazla yazışmaları varsa...eşim beni çok sevsin,o güne kadar beni bir kere incitmemiş olsun bir dediğimi ikiletmemiş olsun yanına yattığımda acaba ben yakalamasam onlada yatarmıydı,yada güzel bir söz söylediğinde acaba onada söyledimi olurdu..nitekim sizde içinizdeki savaşı bitirememişiniz ki burda paylaşmak istemişiniz.belki birileri çıkar evet doğru yapmışınız diye onay verir gönlünüzü rahatlatır diye..kendinize bsöylemeye korktuğunuz gerçek şu ki eşinizle mutlu mesut değil 9 90 sene daha yaşanız bu sarsıntının üstünden unutamaycağınız...aldatmayan erkek yoktur belki doğrudur yada yanlış bilemem..beni tek ilgilendiren benim eşim dediğim,uğruna kimse için katlanmadığım zorluklara katlandığım,kendimden ödünler verdiğim insandır..o istemiyor diye bayan arkadaşlarıma dahi canım demediğim biricik eşimin tanımadağı bayana merhaba deme hakkı bile yoktur benim gözümde..eşim böyle bir durumda evliliğimizin ne olacağını bilip bunu yaparsa zaten tercihini yapmıştır benim gözümde...

aldatan bir erketen boşanıp yolunu açmakta aptallık olmazmı benm başıma gelmedi gelirse ben meydanı ona bırakmam açıkçası eş...k gibi çalışıcak bende oturup yiycem enannemin evine gidip belki sürünücem oda benim dişimle tırnağımla yapıp etiğim yuvamın üstüne konucak yokya:41::41::41:

bu konuda herkesin düşüncesi farklı olacaktır muhtemelen..ben kesinlikle tek kuruşunu istemezdim ki onunla rahat yaşam için değil sevdiğim için beraber olduğumu anlasın azcık diye..

herhangi bir sorun yoksa

ona bir şans verilmeli

danışmanlar nasıl yapmışlar bu araştırmayı bilemedim :26: hiçbirşey eskisi gibi olamayacaksa çaba neden olmalı anlam veremedim..eğer bu karşılıklı görüşmeler konuşmalar kaybettiğim güveni huzurumu geri getirmeyecekse bana ne getirecek..yaşamımda tek kalmamamı sağlayacak bir eşimi..yoksa dul damgası yememeyi mi..almayım ben o zaman.

internette kadınlar erkekleri çağırırken erkekler de bayanları çağırıyor..her erkek her çağırana gidiyormu..internette böyle çağıran bayanlar olduğunu dahi bilmeyen benim babam,dedem,dayım, amcam diğerlerinden daha azmı erkek..erkek gitmemiş evet acaba bayan arkadaşımız yakaladığı için gitmemiş mi gidememişmi..aldatılmak bana göre eksiklik değil erdemsizlik ahlaksızlık elindekiyle mutlu olmayı bilmememe vs vs (daha uzar bu liste)..eğer benim eşimde allah göstermesin kendi isteği dışında gerçekleşen bir durumdan dolayı eksiklik olsa benim boynumun borcu olurdu onun elinden tutup kaldırmak.aldatmayı eksiklik olarak düşünmedim ben hiç ha pardon evet eksiklik karakter eksikliği..oda bana uzak allaha yakın olsun...

duygusal olarak aldatması daha acı cinsel anlamda bır bahane bulunabılırdı sarhostum yada kadın onu cezbedelır.

ya onu affedecektın yada ayrılacaktın.ya sımdı kocan nasıl olsa benı affedıyor dıye tekrar yaparsa yada yapıyor sen farketmıyorsun.malesefkı cıftler arasında aldatma oldugu zaman esıne yada sevgılısıne daha bır ayrı ılgı gosterılıyor anlamasın dıye.allah sabır versın sana canım.sen zor olanı yanı affetmeyı secmıssın.

bende evliyim,4 yıllık bir arkadaşlıktan sonra evlendik ve 3 yıllık evliyiz,1 tanede oğlum var

aldatılma konusunda yorum yapanlardan tek rahatsız olduğum sey şu ;
hemen ayrıl,affetme,aa olurmu öyle şey,ben olsam affetmem,
kapıyı çeker giderim,onu kovarım....
vs vs

ben de aldatma olayına karşıyım,elbette ilişkiyi çok zedeleyecek etkileyecektir
ama böyle pat diye birşeye karar verilmez

burda böyle yazmak kolay

BİR OLAYI YAŞAMAK ÇOK FARKLI,O OLAYLA İLGİLİ YORUM YAPMAK FARKLIDIR !!!

tabiki kadın ezdirmesin kendini boyun eğmesin çeksin restini
ama önce iyice düşünmeli
boşanmak tek çare değildir
ve insanın başına gelince daha farklı bakıyorsunuz olaylara
benim düşüncem bu

bütün bunları ilk defa aldatma olayıyla karşılaşanlara istinaden yazıyorum
aldatma olayıyla birlikte devamlı yapılıyorsa ve iyi bir eş değilse onlara sözüm yok zaten

Aysemmm ; iyi giden evliliklerde böyle bir aldatma olayı yaşayıp
evlilik uzmanlarından yardım isteyenler üzerinden yapılmış araştırma sonuçlarını yazmıştım canım.

kimseyle tartışmak gibi bir isteğim yok
sadece yanlış anlaşılmamak için bunları söylüyorum

Back
X