Aldatıldim.. silinmiş mesajları okuyabilme

seskaljin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
152
118
103
Bugün aldatildigimi öğrendim. 5 senelik evliyim.Eski sevgilisiyle bir yıla yakındır konusuyormus.
Telefon dökümanlarindan öğrendim bunu. Dökümanda atılan smsleri gördüm
Tabi telefonda yoklar.silmiş
o msjlari nasıl bulabilirim.
bildiginiz ise yarayan bı casus programı var mı.
Silinmiş mesajları okuyabilecegim. Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Evli misiniz? Eğer evliyseniz ve boşanmayı düşünüyosanız davada her şey ortaya dökülür. Savcılık kararı olmadan kolay kolay dökülmez o mesajlar

Evet hepsini araştırdım dediğiniz.gibi. fakat yerimde duramıyorum.msjlarda ne yazıyor ne demiş görmek istiyorum istemsizce.

Belliki özel yazışmalar vardi senin gormeni istememiş silmiş mesajları

Sadece majlardan beni aldattigini cikarmadim.
Telefon konuşmalarından anladım uzun konuşmalar surekli devam eden konuşmalar .sadece 6 aylık kısmını görebildim dökümanda
.esim kabul etti aldattığını. Boşanma davasını acicam en yakın zaman da.
Yalniz O anki ruh halimle detaylı bakamadım.
Şimdi baktığımda smslerin de oldugunu gördüm.ard Arda atılmış mesajlar.
Bende ki o mesajları okuma isteği. Aldatildiktan sonra bir önemi yok aslında biliyorum ama. İçimi soğutmak için gerçeğin daha da yüzüme vurması beni güçlendirmesi için istiyorum

Bir sitede okumuştum eski mesajlar geri getirebiliniyor pc de gerekli ama

Allah yardımcınız olsun sabırlar versin
Ben artık bu aldatan erkeklere söylecek
bir şey bulamıyorum
Her gün bir yenisi :kızgın:

Teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Başıma gelmez dediğimiz geliyor.yaşamam dediğimizi yaşıyoruz. Guvendikçe atılan kazıklar artıyor ne yazık ki

Sadece majlardan beni aldattigini cikarmadim.
Telefon konuşmalarından anladım uzun konuşmalar surekli devam eden konuşmalar .sadece 6 aylık kısmını görebildim dökümanda
.esim kabul etti aldattığını. Boşanma davasını acicam en yakın zaman da.
Yalniz O anki ruh halimle detaylı bakamadım.
Şimdi baktığımda smslerin de oldugunu gördüm.ard Arda atılmış mesajlar.
Bende ki o mesajları okuma isteği. Aldatildiktan sonra bir önemi yok aslında biliyorum ama. İçimi soğutmak için gerçeğin daha da yüzüme vurması beni güçlendirmesi için istiyorum
Evey gerçekten bir önemi yok, ama siz öyle diyorsanız ..
Bazı programlar oluyormuş bunun için ama ücretli.

Senin şu anki ruh halini anlayabiliyorum. Ben olsam ben de deli gibi merak ederdim. Okumak isterdim. Ama oykudun diyelim canını sıkacak bir suru gereksiz sey göreceksin. Aldatmış belli kanul de ediyor. Yediği pisliğin ayrıntılarını bos ver. Kendini daha çok uzme

Sadece savcılıktan başvurabiliyorsunuz sanırım, o da boşanma davası vs gerektiriyor galiba. Avukat varsa yazacaktır. Eminseniz yolunuza bakın derim.

Bilmemen daha iyi.Daha fazla canın acımasın.İtiraf etmiş zaten.

Okumak değil,delil olarak sunmak istiyorsan mahkeme kanalıyla alırsın.

Back
X