Aldatıldim.. silinmiş mesajları okuyabilme

Suçlama varsa gelir telefonda konuştuğu şeyler bile kelime kelime çıkar bizzat böyle bir davaya şahit oldum kişinin her konuştuğu yazdığı çıkmaz sadece suçlamaya yönelik varsa çıkar onu da açık açık verip al oku demez kimse hakim bakar karar verir
Ben aile mahkemesinde daha detayli msj dokumu geldigini gormedim. Bahsettiginjz olay dediginiz gibi suc varsa savcilik kanaliyla cikar.

Kocanz biliyormu öğrendiğimiz bilmiyorsa msj kaydetme programı indir teline gizlice kayıt yapıyor ben eşime çok guveniyorum diyenlerden degilim ben mesela güven var tabiki öyle buseyle karşılaşmadım ama erkek sonuçta neler okuyoruz oyuzden de tedbiri elden asla bırakmadım sonradan öğrenip enayi durumuna düşmemek için:KK66:esimin telinde hem konuşma kaydedici var hemde SMS takip ikisinide indirdim iki yıldır çünkü iş yerimiz bayan dolu ve patron olduğu için yaranmaya çalışan çok oluyor bikere işime yaradı bu program herkese tavsiye ederim :KK71:
Eşiniz telefonunda böyle bir program olduğunu fark etmiyor mu belki?

Sadece majlardan beni aldattigini cikarmadim.
Telefon konuşmalarından anladım uzun konuşmalar surekli devam eden konuşmalar .sadece 6 aylık kısmını görebildim dökümanda
.esim kabul etti aldattığını. Boşanma davasını acicam en yakın zaman da.
Yalniz O anki ruh halimle detaylı bakamadım.
Şimdi baktığımda smslerin de oldugunu gördüm.ard Arda atılmış mesajlar.
Bende ki o mesajları okuma isteği. Aldatildiktan sonra bir önemi yok aslında biliyorum ama. İçimi soğutmak için gerçeğin daha da yüzüme vurması beni güçlendirmesi için istiyorum
Cnm aynı sıkıntı bende de var .
Savcılıktan eşimin telefon döküm anlarını isteticem . WhatsApp dahil 6 yıla kadar çıkar dedi polisler Allah yardımcımız olsun.
Çocuğunuz var mı ?

Kocanz biliyormu öğrendiğimiz bilmiyorsa msj kaydetme programı indir teline gizlice kayıt yapıyor ben eşime çok guveniyorum diyenlerden degilim ben mesela güven var tabiki öyle buseyle karşılaşmadım ama erkek sonuçta neler okuyoruz oyuzden de tedbiri elden asla bırakmadım sonradan öğrenip enayi durumuna düşmem mlek için:KK66:esimin telinde hem konuşma kaydedici var hemde SMS takip ikisinide indirdim iki yıldır çünkü iş yerimiz bayan dolu ve patron olduğu için yaranmaya çalışan çok oluyor bikere işime yaradı bu program herkese tavsiye ederim :KK71:
yazar mısın canım program ismini özelden .
Bende hiç bir zaman koşulsuz güvenenlerden olmadım.:)

yazar mısın canım program ismini özelden .
Bende hiç bir zaman koşulsuz güvenenlerden olmadım.:)
Ücretsiz çağrı kaydedici play Store'dn indirin kendi telinizde deneyin bı sonra ona yükleyin . programn fotosunu eşim gelsin telinden bakiymde atiym benim telden cikmadi yazdimda

Ben anlamıyorum ki bir kadın kendi hemcisine neden yapıyor bunu? Kocanız zaten baş suçlu da kadın evli olduğunu bile bile neden yazar ki? Hiç mi aldatılan tarafla empati kuramıyorlar? Yazık...

Aldatmış olması yeterli içeriği çok da umurunda olmamalı. Değil mi ki evliyken başka bir kadınla bir kaç sefer sms yolu ile mesajlaşmış içeriğini bilsen ne kazanacaksın sinir harbinden başka.. :işsiz:
He tabi sms içeriğine göre boşanmayacaksan bilemem. Zira ben direk kapının önüne koyardım.. :KK14:

Ben anlamıyorum ki bir kadın kendi hemcisine neden yapıyor bunu? Kocanız zaten baş suçlu da kadın evli olduğunu bile bile neden yazar ki? Hiç mi aldatılan tarafla empati kuramıyorlar? Yazık...
Yok cnm bazı kadınlar kendi hisleri tatmin olsun hem cinsmis falan hiç takmıyor .bide kendi evliliğinde mutsuz olan başka evli erkeklere kafayı takıyor sanırım gözlemlediğim o yakın zamanda kaynım eltimi aldattı telden dokümanlarını çıkarmış bize geldi ben napcm şimdi diye ağlayarak bir çocuğu var kaç sene olmadı çocukları tedaviyle oldu . Kadını arayalım laf sayalım dedm aradık kadının söylediği aynen şöyleydi kocamla aramda çok kötü tartıştık bende dertleşmek için onun numarası vardı onu aradm şimdi kocamla aramız düzeldi senn kaynım beni birakmiyo bu nasıl bir mantık hala aklım almıyor .

Yok cnm bazı kadınlar kendi hisleri tatmin olsun hem cinsmis falan hiç takmıyor .bide kendi evliliğinde mutsuz olan başka evli erkeklere kafayı takıyor sanırım gözlemlediğim o yakın zamanda kaynım eltimi aldattı telden dokümanlarını çıkarmış bize geldi ben napcm şimdi diye ağlayarak bir çocuğu var kaç sene olmadı çocukları tedaviyle oldu . Kadını arayalım laf sayalım dedm aradık kadının söylediği aynen şöyleydi kocamla aramda çok kötü tartıştık bende dertleşmek için onun numarası vardı onu aradm şimdi kocamla aramız düzeldi senn kaynım beni birakmiyo bu nasıl bir mantık hala aklım almıyor .
Yazık çok yazık. İnsan söyleyecek söz bulamıyor.

İnsanoğlu neden bunu yapıyor ya.Bir taraf deli divane ugrasıyor diğeri uckurunun derdinde.

Hat dokumanlarinin tarihinden yılından emin misin? Bildigim kadariyla son yillarda gostermiyor hanhi numarayla islem yaptigini. Eskilerden kalma olabilir onu kontrol et. Saati tarihi cok onemli.

Herkes mi boyle? Ben de aldatildigimi ogrendim ve ayrildim. Ustelik diger kiz biliyormus beni ve onunla gezmeye devam ediyor. Ben ölüyorum, nasil gecer bu aci? Cok istiyorum pisman olsun, icim rahatlasin ama gayet mutlu..

Ne kadar umursamazlar ya, bir insanı "aldattım, üzdüm" demiyorlar, nasıl böyle mutlu olabiliyorlar.. Nasıl insan bunlar anlamıyorum.
Ben de her şeyi öğrenmek isterim böyle bir şey yaşadığım zaman, ne oldu, ne zaman oldu, nasıl oldu, neler konuşuldu kafamda ne yaşadığım ne yaşatıldığı olabildiğince net olsun, bana da iyice tecrübe olsun isterim çoğu zaman... Ama mesajların geri gelip gelmediğini duymadım hiç.

Back
X