Aldatıldim.. silinmiş mesajları okuyabilme

Bugün aldatildigimi öğrendim. 5 senelik evliyim.Eski sevgilisiyle bir yıla yakındır konusuyormus.
Telefon dökümanlarindan öğrendim bunu. Dökümanda atılan smsleri gördüm
Tabi telefonda yoklar.silmiş
o msjlari nasıl bulabilirim.
bildiginiz ise yarayan bı casus programı var mı.
Silinmiş mesajları okuyabilecegim. Şimdiden teşekkür ederim
Gsm teknik bölümde çalışmış bir kişi olarak silinen sms leri geri getirmezsiniz. Casus programıda yok.
Savcilik kanalı ile dökümanlar cıkar.
Yanlız telefon dokümanı varya su an sizde onu cok iyi saklayın.

bunu bizzat denemedim ama bi agun ablamin tlf pcye taktik resim falan atcaktik numarali dosyalar cikti tikladik bunlar ne diye ablamin taa bi iki yil onceki mesajlari cikti pcde okuduk hepsini cok uzun numarali dosyalardi

Herkes mi boyle? Ben de aldatildigimi ogrendim ve ayrildim. Ustelik diger kiz biliyormus beni ve onunla gezmeye devam ediyor. Ben ölüyorum, nasil gecer bu aci? Cok istiyorum pisman olsun, icim rahatlasin ama gayet mutlu..

hat dökümanına nasıl ulaştınız yardımcı olur musunuz
Mesela ben vodafone kullaniyorum s yazip 7000 e mezaj atınca telefona bir sifre geliyor. O şifre ile vodafone.com.tr ye telefon no yazip kullanici girisi yapiyorsunuz. Orda yaziyor her sey tum kayitlat var arama mezaj vs. Kac dakika konustugu da yazar ama mezaj icerikleti gorunmez sadece su kişiye mezaj atti ya da mesaj geldi seklinde gorunur

Silinmis msjalrin detaylari mahkeme kanaliyla da gelmez. Gelen kayıtlarda sadece saatleri kac msj atildigi falan gelir icerik gostermez.
Suçlama varsa gelir telefonda konuştuğu şeyler bile kelime kelime çıkar bizzat böyle bir davaya şahit oldum kişinin her konuştuğu yazdığı çıkmaz sadece suçlamaya yönelik varsa çıkar onu da açık açık verip al oku demez kimse hakim bakar karar verir

bunu bizzat denemedim ama bi agun ablamin tlf pcye taktik resim falan atcaktik numarali dosyalar cikti tikladik bunlar ne diye ablamin taa bi iki yil onceki mesajlari cikti pcde okuduk hepsini cok uzun numarali dosyalardi
ablanın sildiği mesajlar mıydı peki? yoksa telefonunda olan mesajlar mı?

ablanın sildiği mesajlar mıydı peki? yoksa telefonunda olan mesajlar mı?
Sildigi bi iki sene oncekilerde taa benle konustuklari falab tlf markasi nokiaydi belirtiyim onu

Benim tlf bazi oyle numarali dosyalar var tiklarsam acilmiyo ama hic pcye baglayip acmadim dosyalari

Sildigi bi iki sene oncekilerde taa benle konustuklari falab tlf markasi nokiaydi belirtiyim onu

Benim tlf bazi oyle numarali dosyalar var tiklarsam acilmiyo ama hic pcye baglayip acmadim dosyalari
hımm ilginç geldi ben de bi kurcalıyım kendi telefonumu, teşekkürler bilgi için

Madem kiymetliydi zamanında niye almamışlar birbirini. Evlendikten sonra tatlaniyor sanki. Sizde yolunuza bakın Allahindan bulsunlar

Kocanz biliyormu öğrendiğimiz bilmiyorsa msj kaydetme programı indir teline gizlice kayıt yapıyor ben eşime çok guveniyorum diyenlerden degilim ben mesela güven var tabiki öyle buseyle karşılaşmadım ama erkek sonuçta neler okuyoruz oyuzden de tedbiri elden asla bırakmadım sonradan öğrenip enayi durumuna düşmemek için:KK66:esimin telinde hem konuşma kaydedici var hemde SMS takip ikisinide indirdim iki yıldır çünkü iş yerimiz bayan dolu ve patron olduğu için yaranmaya çalışan çok oluyor bikere işime yaradı bu program herkese tavsiye ederim :KK71:

hem konuşma kaydedici var hemde SMS takip ikisinide indirdim iki yıldır çünkü iş yerimiz bayan dolu ve patron olduğu için yaranmaya çalışan çok oluyor bikere işime yaradı bu program herkese tavsiye ederim :KK71:

Programla ilgili bana özelden bilgi verebilir misin,z? Buradan yasak oldugunu dusundugum ıcın ozelden dedım.

Hangi GSM kullandığı önemli Turkcell de mesela bir özellik var bu özelliği genelde kimse bilmez o özellik de turkcell.com dan mesajları da okuyabiliyorsunuz. Ama diyelim yok eşinize soylemediyseniz eğer bir program var ona üye olup bundan sonra konuştuğu tüm mesajları elde edebilirsiniz.

Back
X