Aldatıldim.. silinmiş mesajları okuyabilme

Watsabi silip tekrar yukleyince yedeklensin mi diye soruyor belki o zaman geri gelir
Eger yedekleme e postasi kaydetmisse e postada olabilir ama okumayin zaten kabul etmis birbirlerine ettikleri sozleri okuyup ne yapacaksiniz delile de gerek kalmamis kabul etmis

Herkes mi boyle? Ben de aldatildigimi ogrendim ve ayrildim. Ustelik diger kiz biliyormus beni ve onunla gezmeye devam ediyor. Ben ölüyorum, nasil gecer bu aci? Cok istiyorum pisman olsun, icim rahatlasin
ama gayet mutlu..

Güçlü ol. Olmalısın.
benim iki gün oldu ogreneli. Asla kendimi o şahısla kiyaslamadim.sende kıyaslama kendime guvenimi azaltacak birşey yapmam.
cunku bizimle alakalı bir durum değil bu.
onlarin karaktersizligi onların günahı.
Ben nasıl daha güçlü olurum diye düşünüyorum.. hayatımı nasil daha iyi kurarım ve yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Onları dusunme.birak onlar kendi günahlarinda boğulsunlar.
kendini düşün.
cok zor biliyorum.
Kadınlar hep başkaları için yaşar.ya kocaları ya çocukları vs vs .bu uzar gider. Kendini hep öteler.hep verir verir.
Ama hepsini kenara koyup kendin için yaşamak için adım at.
Çocuğun varsa inan bana güçlü anne görmek isteyecektir. Kendini buhrana sokma. Herşey bizim elimizde.

Güçlü ol. Olmalısın.
benim iki gün oldu ogreneli. Asla kendimi o şahısla kiyaslamadim.sende kıyaslama kendime guvenimi azaltacak birşey yapmam.
cunku bizimle alakalı bir durum değil bu.
onlarin karaktersizligi onların günahı.
Ben nasıl daha güçlü olurum diye düşünüyorum.. hayatımı nasil daha iyi kurarım ve yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Onları dusunme.birak onlar kendi günahlarinda boğulsunlar.
kendini düşün.
cok zor biliyorum.
Kadınlar hep başkaları için yaşar.ya kocaları ya çocukları vs vs .bu uzar gider. Kendini hep öteler.hep verir verir.
Ama hepsini kenara koyup kendin için yaşamak için adım at.
Çocuğun varsa inan bana güçlü anne görmek isteyecektir. Kendini buhrana sokma. Herşey bizim elimizde.
Haklisiniz. Cocugum yok cok sukur evlenmeden gordum yuzunu. Zoruma giden kandirilmis olmam sanki en yakin arkadasim sirtimdan vurmus gibi. Ben ona sarilirken o onun yanindan geliyormus nasil salak yerine konmusum.. bir gun once evlenecegimizi soyledik bir gun sonra ogrendim.senin sucun dedi gitti bir de... siz cok guclu bir kadinsiniz belli ki, umarim ben desizin gibi olurum..

Hangi GSM kullandığı önemli Turkcell de mesela bir özellik var bu özelliği genelde kimse bilmez o özellik de turkcell.com dan mesajları da okuyabiliyorsunuz. Ama diyelim yok eşinize soylemediyseniz eğer bir program var ona üye olup bundan sonra konuştuğu tüm mesajları elde edebilirsiniz.
Turksel le ilgili bilgiyi bana verebilir misin canim? Bu siteyi okudukca hersey de bir sebeb aramaya basladim iyimi kötü mu yapıyorum bilmiyorum ama

Bugün aldatildigimi öğrendim. 5 senelik evliyim.Eski sevgilisiyle bir yıla yakındır konusuyormus.
Telefon dökümanlarindan öğrendim bunu. Dökümanda atılan smsleri gördüm
Tabi telefonda yoklar.silmiş
o msjlari nasıl bulabilirim.
bildiginiz ise yarayan bı casus programı var mı.
Silinmiş mesajları okuyabilecegim. Şimdiden teşekkür ederim

Silinen mesajlara ulasma şansınız oldugunu sanmiyorum. Eğer şimdisi için mesajları öğrenmek istersen whatsapp web uygulamasını yükleyebilirsin.Yalnız iyi uyutmus adam
Mesjları öğrenip ne yapacaksın bırak yaptığı pislikle kalsın

Konu sahibi yazmis whatsapp kullanmiyor diye..sadece telefon sms lerini ogrenmek istiyor. Bunu okumayanlar icin yazdim.

Back
X