Aldatıldım:Siz olsanız benim yerimde

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Merhaba 11 yıllık evliyim...2011 yılında 2. Kez hamile kaldım ve heyecan la bebeğimi doğurdym..sırf evim eşim ve çocuklarum için ücretsiz izne ayrıldım. ..ve eşim işinide karıştırarak iş akadaşlarıyla birlik olup iş yerini arayan bir kadınla muhabbet kurmuşlar...16 kişi ceza aldı...eişimle birlikte dört kişininde iş yeri değiştirildi...ben bunu öğrenfiğinde bebeğim 8 aylıktı...telefon dökümlerini çıkardım çıkardığımda dünyam başıma yıkıldı. ..ben 8 aylıkken karnım burnumdayken başlamış...gece sabahlara kadar kadınla görüşülmüş...eşimin üzerine hatta buldum..eşime sorduğumda o görüşmeler in çoğu benim değil diyor. ..hattıda arkadaşları aldırmış falan filan...ne günler geçirdim annlatamam ğzerinden on ay geçti şehrimiz değişti insablar değişti ama kocamve ben hala aynıyız...bu değişimler bende jiç işe yaramadı...çok pişman oldu gözyaşı döktü eşim ama ben sürwkşi onu kontrol ediyorum ona gıcık oluyorum vr sudan sebeplerle kavga çıkarıyorum...daha geçenlerde öğrendim ki eşiöin iki arkadaşı kadınla buluşmuş ve benimde aklıma gwliyo benimki de buluştumu diye sorduğumda yeminler etti kurana el bastı ailelerinin tanında ama işte ben inanamıyorum...ben iyiyken çok iyi ana ben kötü olunca bu konuy hatırlatınca deliye dönüyo küfre tmeye başlıyo...napmalıyım kızlar napmalıyım tamamen çaresizim duygularıma engel olamıyorum bunu hazmedemiyorum ama yuvamıda yıknak istemiyorum...eşime eskisi gibi kayıtsız olamıyorum.

Nasıl böyle bişi yapar aklım hala almıyo üstelikkadın evli ve çocuklu...

şimdi ben şunu anlamadım,bu adamlar o kadar kişi kadınla dalga mı geçmişler nedir yani?hepsi kadınla beraber olmadı heralde?

bu arada konunuzu bir derdim var bölümüne açarsanız daha çok kişi görür ve yazar,tabii istediğiniz buysa?

Kızlar işteyim telde konuşmuş benim eşim dalga gwçmişler iş tel arkadaşlığına dönmüş...16 kişininde tel kayıtları çıktı...bşrdw bu arada konuyu taşıtabiliyor musunuz

Kadını buldum telde konuştum kadının anlattığına göre eşimin iş arkadaşıyla buluşmuş biz çıkıyorduk onlarka dedi..peki diğerleriyle nie konuştun dediğimde onlarda bana yardımcı oluyolardu dedi eşinin ses tonu hoşuma gidiyordu dedi...nefret ediyorum herkesten

Back
X