- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.183
- 358
Başına aynı şey gelenler arayıp buluyor tarihe bakmadan yazıyor öyle hortluyorBu eski konular nasıl hortluyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başına aynı şey gelenler arayıp buluyor tarihe bakmadan yazıyor öyle hortluyorBu eski konular nasıl hortluyor ya![]()
Bari güncelleme yapsalar da mevcut durumu öğrensekBaşına aynı şey gelenler arayıp buluyor tarihe bakmadan yazıyor öyle hortluyornerden mi biliyorum sorma
ama yazmadım ben allahtan sadece okudum
![]()
Baktm ben barısmıslar hatta eşi okumuş burdaki mesajları bide niye yazıyosun diye hesap sormuşBari güncelleme yapsalar da mevcut durumu öğrensek![]()
Ah yapma be. Şöyle ayrılan sağlam duran kadınların açtığı konuları özledik.Baktm ben barısmıslar hatta eşi okumuş burdaki mesajları bide niye yazıyosun diye hesap sormuşen son 2014 te girmiş güncelleme yok maalesef
![]()
Sağlam durdum mu bilmiyorum ama ahanda burdayımAh yapma be. Şöyle ayrılan sağlam duran kadınların açtığı konuları özledik.
Sağlam durdum mu bilmiyorum ama ahanda burdayım![]()
Geçti gitti.. konu açmalık etkisi yok yorumlarda ibretlik olması acısından etkisi var amaSiz konu açın sizin konunuzu okuyalım
Ben okuyayım o zaman merak ettim şimdi ben de sizin hikayeyi hortlatayımBu arada konuda açmıştım tabi ama hersey bitmişti açtıgımdalinçlenmiyim durduk yere
Konuyu bi yere açtım ama buraya açmam söylendi. ..şimdi kızlar ben on bir yıllık evliyim. ..mutluda giden bir evliliğim vardı..2012 yılında ikinci çocuğumu kucağıma aldım ...herşey güzeş gidiyor du...sırf daha iyi olabilmek için ücretsiz izne bile ayrıldım...ama 2013 ün başında eşimin görev terinin değiştirildiğini kendinden soruşturma geçirecepini öğrendim...Araştırma yaptığımda eşimle iş arkadaşları bir olmuş iş yerini arayam bir kadınla muhabbet kurmuşlar kadın kim denk gelirse görüşüyormuş...eşimle birşiktw 4 kişinin hörev yeri değiştirildi ve 16 lişi bu konuyla alakalı ceza aldı...ben öğrendiğimde tel dökümlerini çıkardım baktım ki ben 8 aylık hamileyken başlamış vesabahlara kadar telefonla görüşülmüş üstelik üzerine hat buldum...sordum ve bana hattı arkadaşlarının aldırdığını görüşmelerinde çoğunun ona ait olnadığını söyledi. ..kadını buldum görüştüm telde bı adamlardan bitanesiyle buluştuğunuve onunla çıktığını söyledi. ..eşimle yada diğerleriyle nie görüştüğünü sorduğumdaysa onlar bana yardımcı oluyolardı dedi...üstelik eşiöin ses tonuda hoşuna gidiyormuş...bu adamların gepsi evli çocuklarıda var kadında evli bi çıcu var....şimdi bu olay üzerinden on ay geçti şehir deişti insanlar deişti eşimin o adaölarla alakası yok.pişman çok ağlandı sızlandı boşanma noktasına geldik falan filan ama ben içimden atamıyorum bazen onu görünce sinir gıcık oluyorum hatta bazen nefretefiyorum.sürekli kontrol ediyorum sudan sbeplerle kavga çıkarıyorum konuyu açunca eşim çıldırıyo içinden bi canavar çıkıyor bağırıyor çağırıyor küfürler savuruyor...hem bunu hazmedemiyorum bunu bana nasıl yapar diyorum hemde yuvamı yılmak istemiyorum eskisi gbi olamıyorum. ...çok yuprandık yıprandımmm...gerşey samimiyetsiz geliyor...ben iyiyken çok iyi eşim ama ben ni kötü olunca herşey çok kötü...ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin düşüncelerin içinde boğuluyorum bazen sonrada eşime çatıyor ona laf vuruyorum
Olaydan sonra eşiniz pişman oldu mu,bu pişmanlığı size ve çocuklarınıza karşı yaşadı mı?affettiyseniz eğer bu konuyu sürekli açmayın artık, kendinizi de yıpratırsınız..yuvanizi devam ettirmek niyetindeyseniz açmayın konuyu..ya boşanacaksınız ya devam edeceksiniz..kalbiniz ne istiyorsa ona göre davranın..hem evlilik devam etsin hem sürekli eski yaraları kanatayim olmaz...Konuyu bi yere açtım ama buraya açmam söylendi. ..şimdi kızlar ben on bir yıllık evliyim. ..mutluda giden bir evliliğim vardı..2012 yılında ikinci çocuğumu kucağıma aldım ...herşey güzeş gidiyor du...sırf daha iyi olabilmek için ücretsiz izne bile ayrıldım...ama 2013 ün başında eşimin görev terinin değiştirildiğini kendinden soruşturma geçirecepini öğrendim...Araştırma yaptığımda eşimle iş arkadaşları bir olmuş iş yerini arayam bir kadınla muhabbet kurmuşlar kadın kim denk gelirse görüşüyormuş...eşimle birşiktw 4 kişinin hörev yeri değiştirildi ve 16 lişi bu konuyla alakalı ceza aldı...ben öğrendiğimde tel dökümlerini çıkardım baktım ki ben 8 aylık hamileyken başlamış vesabahlara kadar telefonla görüşülmüş üstelik üzerine hat buldum...sordum ve bana hattı arkadaşlarının aldırdığını görüşmelerinde çoğunun ona ait olnadığını söyledi. ..kadını buldum görüştüm telde bı adamlardan bitanesiyle buluştuğunuve onunla çıktığını söyledi. ..eşimle yada diğerleriyle nie görüştüğünü sorduğumdaysa onlar bana yardımcı oluyolardı dedi...üstelik eşiöin ses tonuda hoşuna gidiyormuş...bu adamların gepsi evli çocuklarıda var kadında evli bi çıcu var....şimdi bu olay üzerinden on ay geçti şehir deişti insanlar deişti eşimin o adaölarla alakası yok.pişman çok ağlandı sızlandı boşanma noktasına geldik falan filan ama ben içimden atamıyorum bazen onu görünce sinir gıcık oluyorum hatta bazen nefretefiyorum.sürekli kontrol ediyorum sudan sbeplerle kavga çıkarıyorum konuyu açunca eşim çıldırıyo içinden bi canavar çıkıyor bağırıyor çağırıyor küfürler savuruyor...hem bunu hazmedemiyorum bunu bana nasıl yapar diyorum hemde yuvamı yılmak istemiyorum eskisi gbi olamıyorum. ...çok yuprandık yıprandımmm...gerşey samimiyetsiz geliyor...ben iyiyken çok iyi eşim ama ben ni kötü olunca herşey çok kötü...ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin düşüncelerin içinde boğuluyorum bazen sonrada eşime çatıyor ona laf vuruyorum
Maddi değil de sanırım bazı kadınların yalnızlığı kaldıracak psikolojik güçleri yok.Hem de memursun maddi gücün var neden barışıyorsun adamla?