Aldatıldım sizce ne yapmalıyım?

erkek olsam ve eşimi nişanlımı sevgilimi her neyse aldatsam ve affedilsem, ilk fırsatta tekrar aldatırım, üstelik bu defa vicdan azabı falanda duymam

başlığı okuyunca eşiniz sandım bende, meğerse kıytırıktan bişeymiş... yol verin gitsin... ee tabi bir ömür boyu boynuz kullanmak istiyosanız o başka :))

Kısa süre önce tanıştığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim, hem de bunu bana defalarca yapmış :(

Henüz yeni tanıştığımız için ona fazla bağlanmadım ama maddi durumu da çok iyi bir daha onun kadar iyisini bulamayacağımdan korkuyorum ve evlenmeyi çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bıraksam bir dert, bırakmasam bir dert ya bir daha onun kadar varlıklı birini bulamazsam o zaman ne yaparım :(((

Bence bu konu kasıtlı açılmış.
İlgi görmek ya da tepkiyi ölçmek için.:27::27:

Bir kadının bu kadar gurursuz olacağını sanmıyorum:ssz:

Para icin evlenmek istiyorsan aldatması cok mu önemli?

Evlenirsiniz, sen cilginca alışveriş yaparsın,dört bası mamur bir hayat yasarsın, esın de seni aldatır. Sen de su durumda zengin olmuş olduguna gore adamın ne yaptıgı seni cok ilgilendirmemeli. Zira amacın burada iyi bir evlilik degil, zengin bir koca. degil mi?

Bu arada sevgilinin evlilik kurumuna girmek gibi bir niyeti var mı?

bu konunun şakasına açıldiğı aşikar.
eğer değilse arkadaşa tavsiyem piyasada zengin ,hatta evli çok..
üzülmesin onlardan bulur..

Bence hamile kalıp hemen evlenmeye bak sen. Direk çözüm. En olmadı para falan koparırsın. :27:

Konunun fake olduğu aşikar.

Yok küçük ihtimal değilse, yazık böyle zihniyetlerin yaşıyor olmasına yazık diyorum.

Hahaha merak etme sevgılılık asamasında senı defalarca aldatan erkek zaten senle evlenmeyi düşünmüyordur ne ara havaya gırdın acaba:1::1:kardesım aç gözünüüüü.....

bayana katılıyorum...
aldatılmana sessız kalırsan hayatta senle evlenmez zaten..gururlu davranıp cekip gıden bayanlara erkekler asık olur...

Amannn koyver gitsin

onur da neymiş

evlen sakın kaçırma

ilerde boy boy kumaların da olur

beraber hareminizde yaşar gidersin

sırf aldattı diye bırakılır mı o zengin adam

ama bence piyasaya iyice bi bak daha zenginini bul

sonra pişman olursun

kaçırma bu piyangoyu:27:

canım hem kısa surelı bır ılıskı oldugunu soyluyorsun
hem de defalarca senı aldattıgını soyluyorsun
ama maddı durumu cok ıyı dıye evlenmek ıstedıgını soyluyorsun:27:
bu nasıl bır bahane arkadasım .
hanı ılıskıye yıllarını verırsın yasanmıslıklar vardır
vazgecmekte zorlanırsın anlarım da .
daha cok baglı bıle degılken kısa surelı bır ılıskıde aldatılıp da
sırf maddı durumu ıyı dıye ılıskıye devam mı edılır allah askına yaa .
ama ben parasıyla avunurum benı aldatırsa aldatsın muhım degıl para olduktan sonra
dıyorsan bırsey dıyemem tabı

Yarısından fazlasını erkek üyenin oluşturduğu bir forumda (genelde arabalar üzerine,ama konu dışı bölümünde eğitim adına bilgiler var o yüzden bakıyorum) dün veya önceki gün tesadüfen gördüm
bu forumla dalga geçmişler bir konuyu kopyalayıp

bu konu sahibi de sanırım onlaran biri

ıp ten bulup atar mısınız şu erkeği dışarı

bu cevapları da kopyalayıp dalga geçmesinler :20:

Yarısından fazlasını erkek üyenin oluşturduğu bir forumda (genelde arabalar üzerine,ama konu dışı bölümünde eğitim adına bilgiler var o yüzden bakıyorum) dün veya önceki gün tesadüfen gördüm
bu forumla dalga geçmişler bir konuyu kopyalayıp

bu konu sahibi de sanırım onlaran biri

ıp ten bulup atar mısınız şu erkeği dışarı

bu cevapları da kopyalayıp dalga geçmesinler :20:

aa canım nereye kopyalayıp dalga gecıyorlarmıs:47: vay vay bi rahat yok:18:
ama ben konunun fake oldugunu dusunmuyorum
boyle bayanlar var kendılerıne guwenmıyorlar baskasını bulamam korkusuyla herseye sessız kalıyorlar

boyle bayanlar var kendılerıne guwenmıyorlar baskasını bulamam korkusuyla herseye sessız kalıyorlar

siteyi basmayı falan düşünüyolardı bi ara

daha doğrusu bu kadar detayı erkek kardesmden alıyorum
bu sıteye üye olduğumu biliyo
o demişti

zaten amaçları hep gırgır

Kısa süre önce tanıştığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim, hem de bunu bana defalarca yapmış :(

Henüz yeni tanıştığımız için ona fazla bağlanmadım ama maddi durumu da çok iyi bir daha onun kadar iyisini bulamayacağımdan korkuyorum ve evlenmeyi çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bıraksam bir dert, bırakmasam bir dert ya bir daha onun kadar varlıklı birini bulamazsam o zaman ne yaparım :(((

yazık sana, trofe yaptırmayı denesene

bizimle dalga geçiyor ama gördüğü gibi burdan birçok bayan 6.his olarak bile anlıyor bu üyenin dolandırıcı olduğunu..ya da azıcık akıl gerekir..ama ne acıklı ki çok açık verdiği halde herkesin onu erkek olarak gördüğünü sanıyor..ben bu ALFREEY üyesine,kafasını çalıştırabileceği konulara yönelmesini ve aradan çıkmasını öneriyorum...zira kimse onu ciddiye almıyo,boşuna yorulup da yazıyo..araböceği gibi birşey ...

Eğer fake olduğu anlaşılmasaydı, bi güzel akıl falan vericektim :27: ne kadar safım yaa

Back
X