Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa süre önce tanıştığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim, hem de bunu bana defalarca yapmış![]()
Henüz yeni tanıştığımız için ona fazla bağlanmadım ama maddi durumu da çok iyi bir daha onun kadar iyisini bulamayacağımdan korkuyorum ve evlenmeyi çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bıraksam bir dert, bırakmasam bir dert ya bir daha onun kadar varlıklı birini bulamazsam o zaman ne yaparım((
Hahaha merak etme sevgılılık asamasında senı defalarca aldatan erkek zaten senle evlenmeyi düşünmüyordur ne ara havaya gırdın acabakardesım aç gözünüüüü.....
Yarısından fazlasını erkek üyenin oluşturduğu bir forumda (genelde arabalar üzerine,ama konu dışı bölümünde eğitim adına bilgiler var o yüzden bakıyorum) dün veya önceki gün tesadüfen gördüm
bu forumla dalga geçmişler bir konuyu kopyalayıp
bu konu sahibi de sanırım onlaran biri
ıp ten bulup atar mısınız şu erkeği dışarı
bu cevapları da kopyalayıp dalga geçmesinler![]()
aa canım nereye kopyalayıp dalga gecıyorlarmısvay vay bi rahat yok:18:
ama ben konunun fake oldugunu dusunmuyorum
boyle bayanlar var kendılerıne guwenmıyorlar baskasını bulamam korkusuyla herseye sessız kalıyorlar
siteyi basmayı falan düşünüyolardı bi ara
daha doğrusu bu kadar detayı erkek kardesmden alıyorum
bu sıteye üye olduğumu biliyo
o demişti
zaten amaçları hep gırgır
Kısa süre önce tanıştığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim, hem de bunu bana defalarca yapmış![]()
Henüz yeni tanıştığımız için ona fazla bağlanmadım ama maddi durumu da çok iyi bir daha onun kadar iyisini bulamayacağımdan korkuyorum ve evlenmeyi çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bıraksam bir dert, bırakmasam bir dert ya bir daha onun kadar varlıklı birini bulamazsam o zaman ne yaparım((
aa canım nereye kopyalayıp dalga gecıyorlarmısvay vay bi rahat yok:18:
ama ben konunun fake oldugunu dusunmuyorum
boyle bayanlar var kendılerıne guwenmıyorlar baskasını bulamam korkusuyla herseye sessız kalıyorlar