Ilk tanistigimiz zamanlar hic ciddi iliskisi olmamis kizlarla yatip kalkan biriydi. Once uzak durdum ama o bana 6 aydir yanikmis ama ona layik olmadigimi dusunup yaklasmamis bana. Arkadaslarinin yaninda 'mydecemberi seviyorum' diye bagiriyormus; tanismiyorduk bile..
Sonra iliskiye basladik; gercekten cok degisti; her gece disari cikan adam benleyken ev kusu oldu haber vermeden hic is yapmazdi gelirken mutlaka bana sevdigim yiyecekler getirirdi vsvs.
Asiktik.ailelerle tanistik. Isin garibi o benim aileme ben onun ailesine duskunduk.
9 ay beraberdik.son bir ay kavgalar baslamisti. Cunku biz beraber yurtdisinda yasiyoruz ve bu ay isten ayrildim baska ulkeye calismaya gidecegim.onun da bir kac ay gecikmeli gelme ihtimali var ama henuz bir is bulmamisti ve simdiki isimiz cok stresli oldugu icin ikimiz de kaldiramiyorduk. Ben ayrildim kurtuldum ama o gittikce depresif oldu ve bu bana da yansidi. Ikimiz de degistik. Ben surekli elimde telefonla ilgisiz sessizdim en ufak kavgada bagirir olmustum. O cok denedi 'bak askim lutfen sesini yukseltme telefonunla ilgilenme gel gunumuz nasil gecti onu konusalim' diye denedi ama yurumedi cunku ne zaman konussak tartismaya basladigimiz icin ben artik 'bugun ne yaptin' demeye korkar olmustum son 2 haftadir.
Bir gun geldi ve 'sirkette isvecli bi kiz cuzdanini dusurdu restoranda; ben ona verince bana yemek ismarladi beraber yemek yedik; arkadasin gordu aman sana soylerse sakin yanlis anlama' dedi.
Anlamadim cunku gercekten normal bir sey tanimadigimiz insanlarla is geregi maillestigimiz icin yillardir denk gelirsek sirkette 'aa sen o kisi misin naber' diye beraber yemek yemisligimiz cok var turk yabanci arkadas ortami var.
Neyse ertesi gun ben ona yemek yaptim; mesaj attim guzel sozler soyledim 'bugun guzel olcak gelirken sunu bunu al' vs. Hevesli mesajlar atiyorum. Aksam 8de gelmesi gerekiyordu.saatler gecti icim daraldi ve hungur hungur aglamaya basladim kendimi sokaga attim. Gece saat 1de tesadufen karsilastik beni oyle gorunce cok sasirdi. Sarji bittigi icin mesajlari gormemis ve spora sonra da bi erkek arkadasla karsilasip icmeye gitmis. Bunu ben de yapardim ama haberi olurdu mutlaka. Ona cok korktugumu aklima herseyin geldigini soyledim aldatmak da dahil.
Acti agzini yumdu gozunu. Bi aydir yaptigim hatalari tek tek yuzume vurdu. Neden hemen aldatma ihtimalini dusunmusum.
Cok kotu hissettim ve butun gece affettirmeye calistim kendimi. O da ozur diledi bundan sonra haber veririm diye.
Baska ise baslamadan once turkiyeye donecektim; gitmeme bir kac gun kalmis ve nedense spora gitmeyi tercih ediyordu hala is cikisi; hani bu erteleyebilecegi bir sey sonucta.
Gecen gun aksam telefonunda belki de 1 sn whatsappi acti tesadufen tam o anda telefonuna baktim ve yabanci kiz ismi gordum. Bilin bakalim kim? Bizim isvecli. Hemen okumak istedim ancak eger okursam aramizda bir daha guven kalmayacagini iliskinin yurumeyecegini soyledi. Ki cok mantikli zamaninda eski sevgilim bana yapmisti 'al telefonumu ama bir sey bulamazsan ayriliriz' demistim.
Ama icime kurt dusmustu. Telefonu bana vermesi yaklasik 1 saat surdu o arada hem mesajlari silmeye hem telefonu kirmaya calisti. Ben cinnet gecirdim. En son balkona ciktim ve telefonu vermezse asagiya atlayacagimi soyledim (tabi ki bloftu ergen biri degilim)
Korktu verdi ve konusmalar su sekilde..
Kiz: ev arkadasim bana gelcegini sanmis temizlik yapmis haha sen arada gel yine bize
Sevgilim: seni cok ozledim sana su an cok ihtiyacim var
Kiz: dun gece ne guzel optun beni hic bitmesin istedim
Sevgilim: bir dahakine daha sert opecegim (I will kiss you harder next time)
Aralari cinsellik degil sadece bildigin flort ediyorlardi cunku ufak tefek gundelik konusmalar da vardi.
Aglayarak annemi aradim ucak biletini bir gun oncesine almasi icin gece saat 2de. Kadin deliye dondu. Sonra arayip bir sorun olmadigini soyledim.
Aldatan birine gore fazla agresifti en cok da bu midemi bulandirdi.
'Hayir bavul hazirlamayacaksin!
Alt tarafi bi kizla opustum ne bu boyle ortaligi ayaga kaldirmalar ciglik atmalar millete rezil ettin beni!
Bu gece bu odada uyuyacaksin senden son istegim bu (istemiyorum dememe ragmen zorladi beni)
Yanyana vucudum kaskati bir sekilde uzandim. 2 saat kadar uyuyakalmisim.
Sabah laptopundan resimlerimi silmek istedim (telefonumu yedekliyordum kendi ozel resimlerim vardi ailem arkadaslarim vs)
Bilgisayari yine agresif bir sekilde sakladi. 'Sana guvenmiyorum! Biliyorum baska seyler yapacaksin! Aksam evde ol konusucaz! Sakin gitme bulurum seni bu durumu cozecegiz!'
Sonra ise gitti. 5 dakika sonra geri dondu ve bana deli gibi sarilip opmeye basladi 'seni birakip gidemem ne olur beni terketme sana bakarim donme turkiyeye istedigin kadar kal yanimda ne istersen yaparim butun parami omrumu sana veririm telefon kullanmam dakika dakika ne yaptigimi bileceksin' vs
Neyse kavga gurultu gitti ve ben esyalarimi topladim ertesi sabah (bugun) ucacaktim ama bu gece ne yapacaktim?
Malum 2 senedir yasadigim ulkeden tasiniyorum cok esyam var yardim lazim.
Saat 5te geri donecekti; saat 3 olmustu ve ben 4 kisiye yazmistim donmemislerdi
Bir erkek arkadasim var; sevgilim ondan nefret ediyor bizi deli gibi kiskaniyor. Hatta en son sakayla karisik soyle bir ortam olmustu
Arkadasim bana sikica sarildi; sevgilim: oglum napiyosun ben kiza oyle sarilmiyorum haha (imali bir gulus)
Arkadasim: sanane sarilirim da operim de mydecemberla
Sevgilim bir kac kez kiskanclik krizine girmisti nedeni de su; evimde verdigim yemekte neymis tum erkekler sohbet ederken o cocuk bulasik yikamama yardim ediyormus.
Neyse arkadasim geldi aldi beni. Mesajlarimizi bilgisayardaki facebooktan okumus ve kisa sure icinde cocugun kapisina gelmis. Ben o sirada marketteydim. Arkadasim beni gormedigini soylemis; cocugun ustune yurumus 'ben ona asigim onunla evlenicem aramiza girme birak konusalim barisacagiz' cocuk da olay cikmasin diye iceri almis ve sevgilim benim bavullari gormus. Gidemeyeyim diye bavullari bosaltmaya kalkmis orada arkadasim 'bu evden ona ait bir cop bile cikaramazsin her sey bana emanet' demis. Ben olayi ogrenince apar topar eve dondum. Arkadasim bizi yanliz birakti ve konusmaya basladik. Ona biraktigim ayrilik mektubunu okumus ve yikilmis hungur hungur agliyordu.
'Evet iyi bir sevgili olmadin ama suclusu bendim duzeltmek icin ugrasacagima seni aldattim affet vs. Zaten beni taniyor affetmeyecegimi bilir ama son cirpinislar benle pazarlik yapiyordu. En son benim arkamdan diger ulkeye gelecekmis beni elde etmek icin yillarca ugrasacakms vs. Bana sarildi agladi zorla dudagimdan optu ben tabi buz gibiydim. Lutfen bu cocugun evinde kalma yalvaririm dedi (aramizda bir seyler olacagini dusundu) ama yav he he deyip gecistirdim malum tasimam gereken 50 kiloya yakin esyam vardi ve artik evime donemezdim.
Sonra erkek arkadasimla disari ciktik bir suru sirketten arkadas kutlama yaptik fotograflar koyduk eglenip. O her yerden engelli ama eminim gorup delirmistir.
Arkadasim sagolsun beni birakti yardim etti.Su an havaalanindayim. Uyandigimdan beri agliyorum gorevlilere rezil oldum. Disardan ( life goes on) hayat devam ediyor mesajlari verip egleniyorum ama icim paramparca.
Bunu nasil atlatirim kizlar ben.. siz nasil atlattiniz? Biz evlenecektik birbirimize asiktik nasil bu hale geldik..
Bir gunde hayatimin askini kaybettim, ulke degistiriyorum tum cevrem arkadaslarim geride kaldi ve turkiyedeki sakin monoton huzurlu cekirdek ortamima donuyorum. Bilmiyorum alisabilecekmiyim. Lutfen destek olun cunku cevremdeki herkese maske taktim mutluymusum gibi bana acimasinlar diye anlatabilecegim kimse yok..