• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim; ulkeyi terk ediyorum

Film gibi gerçekten . Zor bir durum yani ama aldatan yine aldatır kangren yeri kesmissin zamanla geçer tekrar seversin Türkiye iyidir en azindan gelenekler hala var bu da evlilikleri koruyor

Iy ne pis erkekler ya. Hard takılıyor bir de çöplük. Kurtuldunuz sukredin bence. Ailenizin yanına geliyorsunuz , zamanla geçer hepsi . Ortamı terk etmek daha iyidir bazen , atlatmanizi kolaylaştırır . Hakkınızda hayırlısı olsun.

Birlikte yaşamak iyi ama tehlikeli bir iştir, genelde olan şeyi yaşayıp tüketmişsiniz ilişkiyi, zaten dikiş tutacak bir tarafı yok, kendini boşa hırpalama. Bu süreçte ailenin yanında olmak iyi gelecektir

Basligi okuyunca aldatildigin icin ulkeyi terk ettin sandim. Zaten turkiyeye gelecekmissin. Bos yere uzak mesafe iliskisi yasayacaktin. Adam seni aldatacakti senin dunyadan haberin olmayacakti. Ogrenmen ve bitmesi guzel olmus. Burda yeni iliskiler yasarsin iste

Basligi okuyunca aldatildigin icin ulkeyi terk ettin sandim. Zaten turkiyeye gelecekmissin. Bos yere uzak mesafe iliskisi yasayacaktin. Adam seni aldatacakti senin dunyadan haberin olmayacakti. Ogrenmen ve bitmesi guzel olmus. Burda yeni iliskiler yasarsin iste

ben de bunu düşünüyorum sürekli. bir kaç ay uzak ilişki olacaktı ve ben ne fedakarlıklar yapmaya hazırlanmıştım.

türkiyeye gelecektim ama böyle değil, son 2 günüm geldiği için yarım yamalak toplanıp eşyaları topladım millete yük oldum, aman ayrıldınız mı muhabbeti olmasın diye bir çok insandan kaçtım o yüzden kendimi daha çok ülkeyi terk etmiş gibi hissediyorum sevgilimle beraber

huylu huyuundan vazgeçmıyor ben benle tanıstı değişti olaylarına inanmıyorum.

fazla uzun olduğu söylendiği için kötü hissettim editledim konuyu.

sevgilim türkiyeye dönmeme 2 gün kala bana yakalandı. başka bir kızla aşk dolu mesajlarını yakaladım. ciddi bir ilişkimiz vardı evlenmeyi düşünüyorduk.

bir yerde okudum, yapılan araştırmalara göre aldatılmak da en az anne baba ölümü kadar can yakıyormuş. mutlaka o kadar değildir ama şu an bana hiç geçecek gibi gelmiyor..

ne zor şeyler yaşadım tek başımda yurtdışında yıllarca tutunmaya çalıştım hastalandım bir çorba yapanım yoktu, evimde ısıtıcı patladı her yer kaynar su doldu derdimi anlatacak ingilizce tamirci bulamadım. aile özlemi de bir yana. gündelik yaşamımda hep zorluklar vardı ama ilk defa aldatılıyorum bu şekilde ve hayatıma nasıl devam edicem bilmiyorum.

şu an bile düşünüyorum onun saçını boyayacaktım kısmet olmadı
bütün eski çoraplarını atmıştım yenisini alcam diye, alamadan bitti şimdi üşüyodur diye düşünüyorum bi üzülüyorum

aptal gibi beni aldatan adam şimdi gurbette ne yiyor üşüyor mu çok içki içip sefil olmuş mudur diye üzülüyorum
Okurken bir an dalmışım aşk romanı gibi geldi:kahve: valla çok güzel bir aşk yasamissiniz ama bu nedir arkadaşım böyle nasıl bı hayatınız var yok içkiler yok erkek arkadaşlar onun başkalarıyla opusmeleri fln ne rahat insanlarsiniz ya zaten adam alışmış her gün başka bir kadın biraz sizde mola vermiş işte azıcık ilgisiz kalincada hoop başka kadına :KK55:

Malesef şanslı bir ilişki yaşamamışsınız.

O kadar yaşanmışlık var, tabi ki her şeyi bırakmak zor olacak. Ama böyle bir adama güvenilmez. Leon filminde bir sahne vardır, seri katil o kadar şüphecidir ki gece yatağında bile uyumaz, koltulta uyuklar. Hep tetikte. Aldatılan kadın kabul ederse erkeği artık böyle yaşamak zorunda malesef.

Bence en iyisi gidin bi tatil yapın. Sonra o diğer ülkedeki iş imkanını değerlendirin. Aralıksız çalışın ve gezin. Acıya birebir. Sonra bir bakmışsınız o arada adam gibi birine aşık olmuşsunuz.

Sizin için bir ilişkide esas olan nedir bilemiyorum ama benim için sadakat çok önemli. Elbette insanız hepimizin yanlış yapma potansiyeli var kadın, erkek hiç farketmez fakat önemli olan karşı cinsten birinin size ilgisini farkettiğiniz halde yolunuzu değiştirmemiş oluşunuzdur. Demem o ki o yola girince son aynı en dirayetlisinden en sapkınına hiçbirinin verebileceği bir garanti yok o yüzden ilişki içerisinde olduğunuz kişiye verdiğiniz değerle alakalı. Kaybetmek istemiyorsa o yolun başından dönmeliydi. Sevgiliniz bunları göze almış sonra pişman olmuş. Tekrar ona güvenemeyeceğinizi hissediyorum bu sebeple aslında ülke değiştirmek sizin için avantajlı bi durum kaldı ki ben sevgilinizin sizin arkanızdan çalışacağınız ülkeye geleceğine inanmıyorum 3 gün sonra İsviçre'liyi bırakır İtalyalıya geçer. Zamana bırakın

Aldatıldığımda semti terkedemedim ailemle yasiyorum diye ayni mahalledeyiz... Mekan degisikligi iyi gelecektir size de. Ama ben arkadaslarim olmadan toparlayamazdim mutlaka iletisim halinde olunbence

başlığı görünce yazmadan duramadım ,ne hayatlar var arkadaş,aldatılıp ülkeyi terk ediyola,ben de aldatıldım,sonra kalkıp eşime çay doldurdum:işsiz::işsiz:

Back
X