- Konu Sahibi mydecember
Film gibi gerçekten . Zor bir durum yani ama aldatan yine aldatır kangren yeri kesmissin zamanla geçer tekrar seversin Türkiye iyidir en azindan gelenekler hala var bu da evlilikleri koruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bildigin cinsellik yani
Adama bak yüzsüz de. Sen arkadaşının evinde kalmayasin diye yalvariyor ama kendisi öpüşmüş bunda ne var diyor.
Basligi okuyunca aldatildigin icin ulkeyi terk ettin sandim. Zaten turkiyeye gelecekmissin. Bos yere uzak mesafe iliskisi yasayacaktin. Adam seni aldatacakti senin dunyadan haberin olmayacakti. Ogrenmen ve bitmesi guzel olmus. Burda yeni iliskiler yasarsin iste
Okurken bir an dalmışım aşk romanı gibi geldifazla uzun olduğu söylendiği için kötü hissettim editledim konuyu.
sevgilim türkiyeye dönmeme 2 gün kala bana yakalandı. başka bir kızla aşk dolu mesajlarını yakaladım. ciddi bir ilişkimiz vardı evlenmeyi düşünüyorduk.
bir yerde okudum, yapılan araştırmalara göre aldatılmak da en az anne baba ölümü kadar can yakıyormuş. mutlaka o kadar değildir ama şu an bana hiç geçecek gibi gelmiyor..
ne zor şeyler yaşadım tek başımda yurtdışında yıllarca tutunmaya çalıştım hastalandım bir çorba yapanım yoktu, evimde ısıtıcı patladı her yer kaynar su doldu derdimi anlatacak ingilizce tamirci bulamadım. aile özlemi de bir yana. gündelik yaşamımda hep zorluklar vardı ama ilk defa aldatılıyorum bu şekilde ve hayatıma nasıl devam edicem bilmiyorum.
şu an bile düşünüyorum onun saçını boyayacaktım kısmet olmadı
bütün eski çoraplarını atmıştım yenisini alcam diye, alamadan bitti şimdi üşüyodur diye düşünüyorum bi üzülüyorum
aptal gibi beni aldatan adam şimdi gurbette ne yiyor üşüyor mu çok içki içip sefil olmuş mudur diye üzülüyorum