Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğum için diyorsunuz.Ya k
ya kizim.o bu sekilde babasiz kalmamali.acele etmiyorum.sadece zaman taniyorum.kizim mutlu.sadece bunun icin zamana biraktim.o yuzden sordum yasayip atlatan var mi diye.ayrilinca ne olacak hemen mutlu mu olacagim sanki ama sanmayinki midem aliyo.cok karmasik yasamayan bilemez.
Kusura bakmazsanız bir soru sorucam bu olay cinsel ilişkiye girerken aklınıza gelmiyor mu siz evde onu düsunurken esiniz o kadinlaydi hic bir kadin cocugu icin bile olsa bunu kendine yapmamali mutsuz guvensiz bir ortamda cocuk yetistirmek yerine ayri ayri mutlu evlerde olmaniz daha saglikli..Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi