• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim unutamiyorum

Baris misin artık olan olmuş bu saatten sonra küçük bir hatasında çekip git

Ya k

ya kizim.o bu sekilde babasiz kalmamali.acele etmiyorum.sadece zaman taniyorum.kizim mutlu.sadece bunun icin zamana biraktim.o yuzden sordum yasayip atlatan var mi diye.ayrilinca ne olacak hemen mutlu mu olacagim sanki ama sanmayinki midem aliyo.cok karmasik yasamayan bilemez.
Çocuğum için diyorsunuz.

Affınıza sığınarak soruyorum cinsel hayatınız , duygusal yakınlıklarınız ne durumda?

Anne- baba mısınız karı- koca mı yoksa her ikisi de mi?

Unutmayın zaten ve asla güvenmeyin. Sizi en özel zamaninizda en hassas döneminizde onun çocuğunu taşırken aldatan adam için yaptığınız ev küçük çaba büyük fedakarlıktir benim nazarımda. Ama siz ona eş olarak tahammül ediyorsanız o da size sadik kalmak zorunda bu durumu ikiletmemenizitavsiye ederim aldatma hususunda nekadar net oldugunuzu hissettirin ki caydırıcı olsun.

Hukukçular daha iyi bilir ama bildiğim kadarıyla bir kez affedince ihaneti sonrakiler konusunda tazminat Hakkı gibi haklarınızdan mahrum kalıyorsynuz .

Hakim bir kere affetmişsin artık deyip tazmşnat talebini reddetti bi yakınımın.
Habersiz olsun istedim

Bende birinden hoşlanıyordum.Bana karşılıklı gibi geliyordu ama bir başkasıyla konuşuyormuş...Yinede bana umut vermekten çekinmedi.Öylesine acıdıki içim.Bunu bugün öğrendim.Artık hayatımdaki tek erkek Leo Messi.

Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Kusura bakmazsanız bir soru sorucam bu olay cinsel ilişkiye girerken aklınıza gelmiyor mu siz evde onu düsunurken esiniz o kadinlaydi hic bir kadin cocugu icin bile olsa bunu kendine yapmamali mutsuz guvensiz bir ortamda cocuk yetistirmek yerine ayri ayri mutlu evlerde olmaniz daha saglikli..

Durumlar nasil gelisti o onemli.
Ne kadar pisman bu adam?
Acaba pismanmi sahi?

Ya onlar muamma iste bitmiyor sevgi nefrete aniden donussmuyor ama soguyosun aklima geldikce boyle oluyo

Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi

Unutamıcaksın, anlattığına göre uzun vadeli ve içinde cinsellik de olan bir ilişkiymiş belli ki, nasıl unutulur ki

Sanal bir aldatma bile olsa unutulmazdı ki seninki daha da beteri,öğrendiğin detaylar ne, mideni bulandıran?

Bende internet ve telefonda aldatildim uzun bir ayrılık sürecinden sonra affettim o kadar pismanim ki bende unutamiyorum ve resmen nefret ediyorum çocuk yüzünden nedir bu cektiklerimiz ben affettikten sonra kendimi çok geri çektim sadece kizim için affettigimi biliyo zaten artık içimden gelmiyor hicbirsey cabamda yok nolcak sa olsun dedim bıraktım kendi gidisatina

unutabilceğinizi sanmıyorum.

umarım mutlu olabilirsiniz ama unutmanız imkansıza yakın.

Bir kadın anne kimliği ile çocuğu için her fedakarlığı yapabilir, saçını süpürge etmek çeşit çeşit yemek yapmak kendine almayıp çocuğuna almak ne bileyim işi bırakmak...ama kadın olarak eş olarak yapamaz, çocuğum için evli kaldım demek bu yüzden temelsiz, çünkü gece olupaynı yatağa girdiğin adamı miden almıyorsa almıyordur bu kadar, orda annelik değil kadınlık devreye giriyor, ha seviyorum affettim dersin o ayrı,ama benim çocuğum için yapamayacağım tek şey aldatmayı affetmek olur heralde

Kuzenim de benzerini yaşadı,yıllardır yine de beraberler ve bu sene bir sürü hastalık çıktı vücudunda. Bir yerde mutlaka patlak veriyor.

Iki sekilde de aci cekeceksin
Düşün unuturum dersen ayril bence
Bir de oolaylar nasil bitti bir pismanlik oldu mu Özür falan diledi mi guvenini kazanmaya calisti mi

Of kadin yapınca fahi. Olur kimse de affet demez ama

detaylar demişsiniz anlamaadım şimdi sadece sanal mı yüzyüze görüşme mi? herkes ayrı bir şey yazmış siz de bir şey yazmamışsınız.merak ettim çünkü benim eşim de sanalda birileriyle yazışmıştı ve ben de siizin gibi bebeğim için affettim..

bir gün aldatılırsam ve Çocuğum için devam etmek bir zorunluluğum OLDUĞUNU düşünürsem.. Kesinlikle o adamın sevgilisi olmam!!!!

Yatak odaları ayrılır.. Çocuğum için ev arkadası olurum en fazla Karısı olmam, olamam.. Midemin alacağı bir durum değil. Afedersiniz ama kendimi tecavüze uğramış gibi hissederim her seferinde..

Bu da elbetteki geçici bir süre olur ancak . Çocuk için olması gereken o zorunluluk hali ortadan kalkınca boşanırım.

Midenin almaması durumu böyle bişi sanırım

Back
X