• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim unutamiyorum

Bide esip gurleyenler ne kadar emin acaba kocalarinin kendilerini aldatmadigindan... Guluyorum sadece....

o esip gürleyenler kocam beni asla aldatmaz demiyor
onlar kendilerinden eminler aldatılırsam sizler gibi kendimi aciz duruma düşürüp affetmem diyorlar Şunu bi anlamadınız gitti

Unutulmaz ki. Beyninin bir yerinde kemirmeye başlar seni ve bitirir bu duygu. Mümkün değil. Allah yardımcın olsun demekten başka bir şeyim yok.

Evet 3,5 yaşında bir oğlum var. Her şeyi annelik duygusuna yorup arkasına saklanmayın.
Anne babanın ilk yüksek sesli kavgasında çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu ne olacak?
Kadın sen beni aldattın lanet olsun derken çocuk babayı nasıl sevecek?
Sonrada çocuğun var mı annelik başka. Bir siz biliyorsunuz zaten o başka duyguyu biz şam annesiyiz
Yahu sartlar olaylar kimlikler kişilikler farklı kimi kendi hayatını düsünür kimi çocuğununkini.. kimi çocuğundan koparılmaktan korkar bilemezsiniz.. bi siz biliyosunuz zaten ayrıl deyip çıkıyorsunuz.çocuğun anneye ihtiyacı var ve bazı toplumlarda ayrılmayı beceremiyor insanlar toplumu tanıyın biraz sadece kendi çevrenize göre yorum yapıyorsunz..

Kimse cocuaklari bahane etmesin bugun beni kocam aldatsa cocuklarimida alirim calisip balarimda arkama bile bakmam. Korkak böyle kadinlar baska birsey degil rahatliklarindan vazgecmek istemiyorlar..cocuk bahane. Anne mutsuz baba mutsuz cocuk anlamaicakmi bunu...ve unutmayin bir kadin sanal dahi olsa kocasini aldatsa hic bir erkek affetmez sizi
Bende oyle dusunuyordum ayni sizin gibi fakat cocugum olunca dusunuyorum ne korkakligi maddi anlamda skntim yok olmazda.fakat ona bakiyorum kizima babasu ilgileniyo onunla oynuyo yuzundeki gulumsemeyi goruyorum.hersey bitmisken babasi pisman ve cocugumla ilgilenirken giderim gutmesine de evladum buyunce demezmi benim sucum neydi diye.ayrica baskasina asuk olsam sevsem onun yapmayacagina garanti var mi cocugum icin devam ediyorum ben sadece mutlu olmayacagimi biliyorum.aci cekmem bitermi yasayan varsa onlara sordum bitermi unutulur mu diye

Yahu sartlar olaylar kimlikler kişilikler farklı kimi kendi hayatını düsünür kimi çocuğununkini.. kimi çocuğundan koparılmaktan korkar bilemezsiniz.. bi siz biliyosunuz zaten ayrıl deyip çıkıyorsunuz.çocuğun anneye ihtiyacı var ve bazı toplumlarda ayrılmayı beceremiyor insanlar toplumu tanıyın biraz sadece kendi çevrenize göre yorum yapıyorsunz..

Yahu zaten madem unutamayacaktın barışmasaydın adamın başını yeme demişim.
Barıştın geçmişi kurcalama önüne bak anlamında. Ama kalkıp annelik başkadır durumuna soktunuz beni.
Ayrıl demeyi de bir ben bilmiyorum. Kadın diyor ki unutamıyorum.
Yani mutsuz. Ruh sağlığı kötü olan bir kadın nasıl çocuk yetiştirecek?
Hadi toplumsal olarak cevap verin buna?

Ya
Onlar benim kocam yapmaz demiyor ki ...
Yaparsa kararım şu şekilde olur diyorlar.

En azından yapıyorsa da haberi olmayan kadınlar diye bahsetmeniz gerekmez mi?
Ya basina gelen bilir digerleri atar tutar bencil degilim olmadim olamadim.bunun adi korkakliksa oyle olsun.zaten hep boyle gitmez ya duzelecek yada bitecek.duzelme ihtimali var mi duzelen var mi

Bende oyle dusunuyordum ayni sizin gibi fakat cocugum olunca dusunuyorum ne korkakligi maddi anlamda skntim yok olmazda.fakat ona bakiyorum kizima babasu ilgileniyo onunla oynuyo yuzundeki gulumsemeyi goruyorum.hersey bitmisken babasi pisman ve cocugumla ilgilenirken giderim gutmesine de evladum buyunce demezmi benim sucum neydi diye.ayrica baskasina asuk olsam sevsem onun yapmayacagina garanti var mi cocugum icin devam ediyorum ben sadece mutlu olmayacagimi biliyorum.aci cekmem bitermi yasayan varsa onlara sordum bitermi unutulur mu diye
Sen böyle diyorsan bitmez..

Affedip hayatına bakabilecek olsaydın şu zamana kadar yapabilirdin bunu..

Ileride çocuğundan çok beklentin olacak herseye onun için katlandığını düşünüp onun en ufak bi hatasında Dünya'n başına yıkılacak..

Madem ayrılmak gibi bir opsiyonun olmadığını düşünüyorsun. O halde yardım al. Çocuğun ve kendin için yap bunu.. Terapi senin Dünya'ya bakış açını değiştirebilir ..

Hatta tek başla sonra eşinle beraber ikili terapi ALIN .. Maddi sorununuz da yokmuş.

Ya

Ya basina gelen bilir digerleri atar tutar bencil degilim olmadim olamadim.bunun adi korkakliksa oyle olsun.zaten hep boyle gitmez ya duzelecek yada bitecek.duzelme ihtimali var mi duzelen var mi
Konu sahibi seni çok üzmüşler belli ki..

Mutlaka yardım al bu şekilde sağlıklı bir anne olarak dahi yoluna devam edemezsin .. Senin ilacın burda değil.

Biz sana desek hoşuna gidecekse bizimkilerde aldattı, âlâsını yaptı. Biz affettik iyi babaydı neticede .. Çok iyiyiz şimdi..

Aaaa unutuluyormuş deyip,

Sen bununla bikaç gün teselli olacaksın sonra gene başa saracaksın.

Sorunu Kökten çözmen Lazım

bende unutamiyorum ve resmen nefret ediyorum çocuk yüzünden nedir bu cektiklerimiz

Şahsi olarak sadece size söylemiyorum konu sahibi ve diğer affeden kadınlar da aynı böyleler
Çocuğunuza nasıl bir misyon yüklediğinizin farkında mısınız
Böyle düşünecekseniz hiç affetmeseydiniz
Kendi zayıflığınızın hayata yalnız kalamam düşüncenizin suçunu çocuğa yüklemeyin
Affettiniz mi artık bitti kurcalayamazsınız olanları Geri dönemezsiniz
Mahkemede bile aldatma sebebiyle açılan boşanma davası eğer affetme söz konusuysa reddedilir

Ayol ben boşandım, hala unutamıyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bir de hem evliliğe devam edip hem bunu yaşamak.

Korkunç.

Not: Benim aldatılmam başka kadın değildi. Yalanlar söylüyordu ki bu da benim için aldatmadır.

detaylar demişsiniz anlamaadım şimdi sadece sanal mı yüzyüze görüşme mi? herkes ayrı bir şey yazmış siz de bir şey yazmamışsınız.merak ettim çünkü benim eşim de sanalda birileriyle yazışmıştı ve ben de siizin gibi bebeğim için affettim..
is arkadasiymis.sonra baska bir sehre tayin olmus subatta ama mayisa kadar yine gorusmusler telefon watsappla videolar tel gorusmeleri saatlerce.benim yakaladigim silinmislerin icinde bi video.kiza ait.igrenc goruntu ve sana aitim gibi bi cumle.kiza bile hesap sordum bu ne alcakliktir diye.bana esimi sevdigini onu hep bekleyecegini soyledi.sevmek anlayisina bak.ben zaten bosanalim dedim bu kadar seyin ustune bitti dedim daha ne olacakki dedim ama esim pisman oldugunu beni sevdigini anladigini soyledi.bir suru kavgalar yuzlesmeler travmalar.birlikte cok agladik.neden dedim nasil yaptin dedikce agliyor.esim yuzde bin besyuz suclu ama kizda az degil.soyunuyor video yolluyor seni istiyorum falan bu kiz bide bekar bi kiz.bana verdigi cevaplar akil almazdi.sonuc itibariyle ustunden dort ay gecti zirt bu konuyu acmiyorum.acmadikca hayat daha normale dondu.iliskimizde duygusallik var ama birliktelik olmadi.israr etmiyo esim.zamana biraktik herseyi

"Guven ruh gibidir terkettigi bedene asla geri donmez"
Esin o isleri gercekten birakmis bile olsa senin icinde o suphe hep kalacak.unutulmaz.unuttum diyenlere de inanamam..allah yardimcin olsun.

Herkes yorum yapabilir saygim sonsuz fakat yok korkaksin yok gucsuzsun.ben gayet basarili meslegi olan biriyim.ogretmenim.dogum sonrasi kilom falanda yok guzellik guven eksikligi yahut maddiyat degil.esimde dunyada yapacak en son kisiydi.dunyaya bir cocuk getiriyorsun ve onda agiz yok dil yok.onun saf sevgiye ihtiyaci var.ben herseyi yuzlestikten sonra hergun bu konuyu acmiyorum evde.icimde yasiyorum.sadece diyorumki bana es olamadi ama baba olabilir diyorum.kenddim ogretmenim anne baba ayri yetismis ogrencilerim var ve digerlerinden cok farklilar.yasayip duzelenler varsa umut edicem sabredicem.

Çocuğunuz varmı sizin annelik duygusu herseyi değistirir..

Evet 3,5 yaşında bir oğlum var. Her şeyi annelik duygusuna yorup arkasına saklanmayın.
Anne babanın ilk yüksek sesli kavgasında çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu ne olacak?
Kadın sen beni aldattın lanet olsun derken çocuk babayı nasıl sevecek?
Sonrada çocuğun var mı annelik başka. Bir siz biliyorsunuz zaten o başka duyguyu biz şam annesiyiz

Konu sahibi kafayı yedi:KK56::KK56:

Su konuşmalara bir bakın, sen anlamazsın demek için kadına çocuğun var mı diye soruluyor diğer üye evet var diyor sonraki yorum ama herkes farklı farklı toplum boşanmayı kabuk.etmiyor

Evet herkes farklı farklı bu yüzden çocuklu bazı kadınlar boşanmaz bazıları boşanır,yani boşanırım diyen kadın çocuksuz kadın olmuyo her zaman

Toplum böyle diyip aldatılıp oturalım o zaman

Herkes yorum yapabilir saygim sonsuz fakat yok korkaksin yok gucsuzsun.ben gayet basarili meslegi olan biriyim.ogretmenim.dogum sonrasi kilom falanda yok guzellik guven eksikligi yahut maddiyat degil.esimde dunyada yapacak en son kisiydi.dunyaya bir cocuk getiriyorsun ve onda agiz yok dil yok.onun saf sevgiye ihtiyaci var.ben herseyi yuzlestikten sonra hergun bu konuyu acmiyorum evde.icimde yasiyorum.sadece diyorumki bana es olamadi ama baba olabilir diyorum.kenddim ogretmenim anne baba ayri yetismis ogrencilerim var ve digerlerinden cok farklilar.yasayip duzelenler varsa umut edicem sabredicem.

Es olamadı baba olsun bari demişsin ama su an karı koca ilişkiniz de var değil mi, demek ki sadece baba değil kocalik da yapıyor

Zaten senin içine sinmeyen bu, adam aldattı yattı kalktı elini yıkadı geldi herhangi bir yaptırımla da karşılaşmadı, evi düzeni aynı duruyo yemeği önüne geliyo çocuğu bakılıyo temizlik ütü vs yapılıyor gece karısı yanında,ne ceza çekti bu adam, ama sen her gün her gece bunu düşünüyorsun

Back
X