- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik yok.teklif dahi edemez.ama sarilip agladigimiz cok.ve birde kizimizla oynarken ayni yatakta debeleniyoru.ben kizimla uyuyorum zaten
Bu Yüzden zaten insanlar boşanmayı Kıyametle ilişkilendiriyor..Su konuşmalara bir bakın, sen anlamazsın demek için kadına çocuğun var mı diye soruluyor diğer üye evet var diyor sonraki yorum ama herkes farklı farklı toplum boşanmayı kabuk.etmiyor
Evet herkes farklı farklı bu yüzden çocuklu bazı kadınlar boşanmaz bazıları boşanır,yani boşanırım diyen kadın çocuksuz kadın olmuyo her zaman
Toplum böyle diyip aldatılıp oturalım o zaman
Ha siz cok iyi anlamissiniz esip gurleyen kadin kimseyi ornek vermesin bizler gibiymis acizmisiz Allah bizi kinayan herkesin bu cumleleri bize yakistiran herkesin basina versin o zaman.o esip gürleyenler kocam beni asla aldatmaz demiyor
onlar kendilerinden eminler aldatılırsam sizler gibi kendimi aciz duruma düşürüp affetmem diyorlar Şunu bi anlamadınız gitti
Bu sefer ayrıldığına emin misin peki? Daha önce de birçok kez ayrıldım diyip, aynı halta devam etmiş.
Evet cunku artik yanimda ve hersey ortada.saklanacak birsey yok.
Sevdigine inandirmasi lazim.cinsellik hicbir zaman oncelik olamamisti ikimiz arasinda.onemli olan beraber gulebilmek.yasayabilmek.o da anlik gelisir.dedim ya zaman.eger o fikre girerse ve yinelerse kendi bilir.Ne zamandır böyle,ya da ne kadar daha sürecek,yetişkin bir erkek bundan sonraki hayatına kendi kendini tatminle mi devam edecek, gene aldatsa bahanesi hazır olacak: cinsel hayatımız yoktu ihtiyaçlarım var
ben yukardaki yorumlarınız dahil şimdi okudum..ben telefonda konuşmuş olduklarını öğrenip perişan oldum,bunları yaşasam ,aynı eve sokamazdım bile..ne ağlaması şaka mı bu? sittirsin gitsin kadının koynunda ağlasın..siz neye ağlıyosun adma sarılıp da???Herkes yorum yapabilir saygim sonsuz fakat yok korkaksin yok gucsuzsun.ben gayet basarili meslegi olan biriyim.ogretmenim.dogum sonrasi kilom falanda yok guzellik guven eksikligi yahut maddiyat degil.esimde dunyada yapacak en son kisiydi.dunyaya bir cocuk getiriyorsun ve onda agiz yok dil yok.onun saf sevgiye ihtiyaci var.ben herseyi yuzlestikten sonra hergun bu konuyu acmiyorum evde.icimde yasiyorum.sadece diyorumki bana es olamadi ama baba olabilir diyorum.kenddim ogretmenim anne baba ayri yetismis ogrencilerim var ve digerlerinden cok farklilar.yasayip duzelenler varsa umut edicem sabredicem.
Fiziksel olmusmudur bilmiyorum.sadece kizin videosundan yaptigim yorum bu.ne farkeder.baskasina zaman ayirmis paylasmis aklindan gecirmis daha ne.ya bosuna konusuyorum aslinda bitmis hersey nokta koyamamisim.eşim de eski sevgilisiyle telefonda görüşmüş hem de devamlı..öğrendim,buna aldatma dedim hala da diyorum..çok zor zamanlardan geçtik,gerginlikler kavgalar,iletişimsizlik vsss ..ben evliliğime devam ettim,bir de ama oğlumdan ziyade kendim için,seviyordum hem eşimi,hem de aile olmayı.ayrıca öfke sorunu da vardı,terapi aldı,varolan birçok sıkınımızı çözdü..ben de bu durum karşısında şans verdim.bunun için çok çabaladı,ve kazandı.
bu arada fiziksel olarak yaşanmış bir aldatma olsaydı ,devam etmiş olan bir ilişki ,tek kalemde geçerdim ,onu hazmedemezdim ..
çok şükür mutlu bir evliliğimiz var ancak hala aklıma geliyor mu evet..ben affettikten sonra ,bir daha konusunu açmayacağım diye kendime söz verdim,uyguladım da..ama aklıma gelmesine ve anlık nefret duyguma engel olamıyorum..belli etmiyorum ama..o an çıkıyorum mesela odadan sakinleşip geliyorum,anlamıyor bile ...
bence önemli olan kendini affettirmeye çalışması,çabası,tekrar olmayacağına güven duymanız..bu da zamanla oluyor tabi.
En buyuk neden kizim.ama benim duygularimda karman corman.sevgi denilen sey tak diye silinmiyor.benim icin bu hayatta en durust en iyi insandi.insanligina lafim yok ama yikildim.goctum.hicbir insani istemiyorum aslinda.sadece kizimin gulusu icimi sogutuyo.mecburum calisiyorum.yoksa inanin kimseyle cumle dahi kurmak istemiyorum.hicbir arkadasima anlatmadim.ayni sizin verdiginiz tepkileri vereceklerdi ya aciyacaklar ya kucuk gorecekler.yasadigim acinin buyuklugunu gorup sadece sarilsalar benle bir aglasalar...buraya sadece benim gibi olanlar varsa paylasirsam iyi gelir zannettim
kk da duyduğum en güzel cümle bu sanırım,herşey bitmiş de nokta koyamamaışım..evet tam manasıyla bu bence yaşadığınız...Fiziksel olmusmudur bilmiyorum.sadece kizin videosundan yaptigim yorum bu.ne farkeder.baskasina zaman ayirmis paylasmis aklindan gecirmis daha ne.ya bosuna konusuyorum aslinda bitmis hersey nokta koyamamisim.
Blue_ismyheart on yorumu ile çözüldünüz şimdi..En buyuk neden kizim.ama benim duygularimda karman corman.sevgi denilen sey tak diye silinmiyor.benim icin bu hayatta en durust en iyi insandi.insanligina lafim yok ama yikildim.goctum.hicbir insani istemiyorum aslinda.sadece kizimin gulusu icimi sogutuyo.mecburum calisiyorum.yoksa inanin kimseyle cumle dahi kurmak istemiyorum.hicbir arkadasima anlatmadim.ayni sizin verdiginiz tepkileri vereceklerdi ya aciyacaklar ya kucuk gorecekler.yasadigim acinin buyuklugunu gorup sadece sarilsalar benle bir aglasalar...buraya sadece benim gibi olanlar varsa paylasirsam iyi gelir zannettim