- Konu Sahibi bilgehan59
Ttebrik ediyorum . Onlar olmadan da kendi ayaklarımız üzerinde durabileceğimizi, onlara muhtaç olmadığımızı göstermişsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.
mrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.
canımm nerlerdeydin sen çok merak etmiştim ben seni msj da yazmıştım ilk konunu biliyorum çok sevindim senin adına canım yaa ne güzel çok güçlü bir kadınsın sen bundan sonra bütün güzellikler senin olsun inş kendine iyi bak ihmal etme burayı haamrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.
çocuğun velayeti kimde? oğlunuz sizinle mi bunu merak ediyorum. mahkeme tek celsede bitti mi?
konunu okudum boşanmak istemiyordun ders vermek istiyordun,sonra bigün boşanıcaz sadece çocuğun velayeti konusunda anlaşamadık dedin baya karışık şeyler olmuştu.
neyse bunlar önemsiz.sen nasılsın toparlanabildinmi.oğlun iyimi
canımm nerlerdeydin sen çok merak etmiştim ben seni msj da yazmıştım ilk konunu biliyorum çok sevindim senin adına canım yaa ne güzel çok güçlü bir kadınsın sen bundan sonra bütün güzellikler senin olsun inş kendine iyi bak ihmal etme burayı haaklava:
Bu mesajı doğru düzgün okumadan eski konularınıza bir göz attım. Kararlılığınıza hayran kalmıştım. Sonra bunu bir daha okuyunca ona bir şans daha verdiğinizi anladım. Şans vermenize çok şaşırdım, ama sizi tekrar aldatmasına şaşırmadım açıkçası.
Ama belki de bunu böyle yaşamanızda da bir hayır vardır. Böyle olmasa belki içinizde kalırdı "acaba bir şans versem düzelir miydi?" diye. Yaşayarak gördünüz. Çünkü ben de inanıyorum ki bir kere yapan, hele affedildikten sonra çok daha rahat yapar, istisnası nadirdir sanırım. Ne yazık ki...
Geçmiş olsun denir herhalde o kadar şeyden sonra. Allah yolunuzu açık etsin..
Anlaşmalı mı boşandınız, merak ettim.