aldatıldım ve boşandım

Ttebrik ediyorum . Onlar olmadan da kendi ayaklarımız üzerinde durabileceğimizi, onlara muhtaç olmadığımızı göstermişsiniz...

konunu okudum boşanmak istemiyordun ders vermek istiyordun,sonra bigün boşanıcaz sadece çocuğun velayeti konusunda anlaşamadık dedin baya karışık şeyler olmuştu.

neyse bunlar önemsiz.sen nasılsın toparlanabildinmi.oğlun iyimi

Siz de bu süreçleri yaşayan her kadın gibi gelgitler yaşamışsınız, şans vermişsiniz, ama bu şansı haketmediği için , bu şansı da değerlendirememiş. Malesef birkere kabullenince, karşıdakine yaparsan yine affederim mesajı veriliyor.

Sonuç olarak, kendinizi kurtarmışsınız , bundan sonra güzel günler görürsünüz inş, hakettiğiniz biri ile.

mrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.

Her zaman diyorum aldatmayı affetmek gel beni tekrar aldat demektir diye...
Boşanmakla en doğrusunu yapmışsın, bak senin için daha hayırlı olmuş...

eski konularınızı da okudum.
aslında şans vermeye değmeyecek şekilde davranmış çünkü yürekten pişmanlık duyduğunu gösteren bir davranış biçimi sergilememiş.
ama yine de "acaba" dememek için verdiğiniz şansı yerinde buldum.
sonuçta sizi haketmediğini ispatlamış oldu.
mutlaka tekrar biraraya gelmek isteyecektir.
sakın ardınıza bakmayın artık.
zaten anlattığınıza göre gündelik ilişkinizde bile hoş olmayan tavırlar sergilemiş aradığınızda sizi terslemek, soğuk davranmak gibi.
oğlunuzla birlikte çok mutlu olmanızı diliyorum.
en doğru kararı vermişsiniz sakın bunu unutmayın...

mrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.

Seni bu kararından ve yaptıklarından dolayı kutlarım gerçekten takdire şayansın.
vereliniortak
Bu söylediğine katılıyorum:
'asla eşlerine şans vermesinler. çünkü yapan bir daha yapıyo.'
Bunu özellikle üstüne basa basa söylediğin için ve bizle paylaştığın için teşekkürler.
Allah'a emanet ol, yolun açık olsun.
:teselli:

canımm nerlerdeydin sen çok merak etmiştim ben seni msj da yazmıştım ilk konunu biliyorum çok sevindim senin adına canım yaa ne güzel çok güçlü bir kadınsın sen bundan sonra bütün güzellikler senin olsun inş kendine iyi bak ihmal etme burayı haa:oklava:

ben bir kadın olarak yazınızı gurula okudum.sizi kendinize olan saygı ve güveninizden dolayı kutluyorum.bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.

Tebrik ediyorum.vereliniortak Siz güçlü bir kadın olma adına çok güzel bir örneksiniz.
Ben şans verme taraftarı değilim ama bunu yaptığınız da gelecekte acaba dememek için kendi adınıza iyi olmuş.
Bundan sonraki yaşantınızda çocuğunuzla mutluluklar, başarılar diliyorum.
Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum.

tebrik ederim, azminiz diğer kadınlara da örnek olur umarım...
olur ki erkekler aldatmayı "elinin kiri" olarak görmekten çıkıp, hayatının yönünü değiştiren bi olay olarak görmeye başlarlar...

konunu okudum boşanmak istemiyordun ders vermek istiyordun,sonra bigün boşanıcaz sadece çocuğun velayeti konusunda anlaşamadık dedin baya karışık şeyler olmuştu.

neyse bunlar önemsiz.sen nasılsın toparlanabildinmi.oğlun iyimi

boşanmak istemiyor değil kararını veremiyordum,kendime zmn verdim ve boşanma kararını aldım.ben eskisinden çok daha iyiyim toparlandım işe girdim,çocuğum benle kendi ayaklarım üstünde tekrar durmaya başladım.biraz zor oldu ama bunu başardım.aldatılma olayı derin yaralar açtı ama zmnla hepsini kapattım.eski eşim şuan yalvarıyo tekrar barışalım evlenelim diye.seni seviyorum seni kaybedince anladım diyor ama ne çare

canımm nerlerdeydin sen çok merak etmiştim ben seni msj da yazmıştım ilk konunu biliyorum çok sevindim senin adına canım yaa ne güzel çok güçlü bir kadınsın sen bundan sonra bütün güzellikler senin olsun inş kendine iyi bak ihmal etme burayı haa:oklava:

geldim cnm çok zor dönemlerden geçtim. davayı açtıktan sonra evde yangın çıktı bi çok eşyam yandı ee çalışmadığım içinde net falan kesildi.şimdi topladım herşeyi ve burdayım

msj atan tüm herkese tşk ederim.ben burda acımı paylaştım sizlerinde fikirlerini duydum o dönemlerde düşünceleriniz gerçekten ilaç oldu bana.bu yazımı da paylaştım ki,benim durumumda olan diğer bayanlara bir örnek olsun diye. o yaşananlar gerçekten kötü.insan ne yapacağını bilemiyor,boşanmak dedince biz kadınlar korkuyo,kendilerini çaresiz ve çok yanlız hissediyor.hele birde çocuk varsa tamam karar devam etmek oluyor.ama yanlış karar yapan yine yapıyo.ezilen üzülen acı çeken hep biz oluyoruz.yinede kendi kararınız kendi hayatınız ama şunu söyleyim DEĞMıYOR.

Bu mesajı doğru düzgün okumadan eski konularınıza bir göz attım. Kararlılığınıza hayran kalmıştım. Sonra bunu bir daha okuyunca ona bir şans daha verdiğinizi anladım. Şans vermenize çok şaşırdım, ama sizi tekrar aldatmasına şaşırmadım açıkçası.

Ama belki de bunu böyle yaşamanızda da bir hayır vardır. Böyle olmasa belki içinizde kalırdı "acaba bir şans versem düzelir miydi?" diye. Yaşayarak gördünüz. Çünkü ben de inanıyorum ki bir kere yapan, hele affedildikten sonra çok daha rahat yapar, istisnası nadirdir sanırım. Ne yazık ki...

Geçmiş olsun denir herhalde o kadar şeyden sonra. Allah yolunuzu açık etsin..

Anlaşmalı mı boşandınız, merak ettim.

davayı tek taraflı açtım.o istemedi boşanmayı.taki mahkeme gününe kadar.ozmana kadar benim vazgeçeceğimi düşündü ama geçmedim.dilekçede herşeyi beyan etmiştim ztn .hakim çocuğuda bana verdi

Çok takdir ediyorum sizi..ınşallah bu durumda olan diğer kadınlara da örnek olursunuz..

kutluyorumm a.s. keşke herkez sizin kadar cesaretli olabilse.. inşaallah bundan sonraki hayatınız size geçmişi hatırlatmayacak kadar güzel olur...

Back
X