aldatıldım ve boşandım

bana yolladığınız tüm msjlar için hepinize çok tşk ederim.aslında hepimiz çok güçlüyüz çok cesaretliyiz.yeterki bunları dışarı çıkarabilelim.

haklısın bende aynısını yapıcam beni aldatan beni sürekli azarlayan hatta zaman zaaman şiddete basvuran birine artık tahammül etmeyeceğim kendime olan saygımı yeniden kazanıcam, senin bebeğin peki düştümü yoksa yasıomu şimdi, ahlaksızlar bebeğin bu senin sevip öpeceğin yerde o bebeği tasıyan bedeni anneyi yaptıklarına bak, güçleri yetsin de bir erkeği dövsünler bakalım, ben yapma die bağırırdım apartmanda bir Allahın kulu da kapımızı calmazdı nasıl utanırım komsuları gördükçe, nasıl anlatamam

mrb ben evlendikten sonra 3aylık hamileyken eşimde aynı şekilde tekme tokat girmişti bana.ozmn da düşünmüştüm boşanmayı ama yapamamıştım.keşke yapsaydım da en azından yediğim dayakla kalırdım aldatılmazdım.ben yaşadıklarımı anlattım sana boşan veya boşanma diyemem ama benim yaşadıklarımdan bi ders al en iyi kararı sen verirsin.ama şans vermekle hiç iyi yapmıyoruz.hep kendimizden önce çocukları,başkalırını düşünüyoruz.ilk kendimizi düşünmeliyizki,çocuklarımıza sağlıklı bir anne olalım.

anlayamıyorum anlamıyorum
bunları yaşadıktan sonra nasıl sineye çekebiliyorsunuz?
merak ettiğim şu?
ailenin ve senin maddi olanakların nasıl?
çocuğu düşündüm demişsin de sağlıksız bir evlilik ortamında o çocuk nasıl bir psikoloji ile büyüyecek bunu düşündün mü?
bir de şu var boşansan eşinden alabileceğin tazminat ve nafaka ne kadar olabilir?
ben de bugün boşanmak adına ilk adımı atanlardanım
ama inanın yaşadıklarım sizinkilerin tırnağının ucu olamaz
bilmiyorum ben mi çok fevri hareket ediyorum ya da siz mi çok sabırlısınız anlamadım bu işi
şu konudan dolayı sana kesin ve net şunu yap diyemiyorum
maddi olanaklar.
eğer bu konuda problemin yoksa
lütfen kadınlık gururun,onurun adına
çocukların psikolojisi adına yapman gereken belli

çok özür diliyorum.
sadece son sayfayı okumuştum az önce detaylı bakınca durumu anladım şimdi
bütün dediklerimi geri aldım.
umarım şuan iyisindir.
öyle olduğunu umuyorum, allah kendine yol çizene yardım eder.
bu arada kararlı duruşunu da terbik ediyorum.
çoğu kişiye örnek olması gereken güçlü bir insansın

Son düzenleme:
çok özür diliyorum.
sadece son sayfayı okumuştum az önce detaylı bakınca durumu anladım şimdi
bütün dediklerimi geri aldım.
umarım şuan iyisindir.
öyle olduğunu umuyorum, allah kendine yol çizene yardım eder.
bu arada kararlı duruşunu da terbik ediyorum.
çoğu kişiye örnek olması gereken güçlü bir insansın

özre gerek yok yanlış anladığını okuduğumda anladım zaten.şuan çok çok iyiyim.eski eşim şuan peşimde barışma derdinde ama ben artık onu takmıyorum.boşa kürek çekiyo.ev,araba herşeyi üstüne yapayım barışalım diyo.benim çektiğim acılar maddiyatla düzelecek sanıyo ama yanılıyo.herşey maddiyat değil bunu anlamadı anlamayacakta.herşeye sıfırdan başlayalım diyor,benim çektiğim acılarda sıfırlanacakmı merak ediyorum

kararlılığınızdan ötürü ve gösterdiğiniz çabadan dolayı sizi kutlarım...bu devirde bi çok kadın aldatılıyor fakat kimse ayrılığa cesaret edemiyor...

Acılar sıfırlansa bile uutabilecek misin? Mesela ben, unutmam ve maalesef kinciyimdir. Eğer geri dönersem tek amacım ona acı çektirmek olur. Fakat şöyle bişey var, ona acı çektireceğim derken kendimi de hırpalarım, en güzeli allah herkesin yolunu açık etsin ki bir daha karşıma çıkmasın. Ben kendimi seviyorum...

Acılar sıfırlansa bile uutabilecek misin? Mesela ben, unutmam ve maalesef kinciyimdir. Eğer geri dönersem tek amacım ona acı çektirmek olur. Fakat şöyle bişey var, ona acı çektireceğim derken kendimi de hırpalarım, en güzeli allah herkesin yolunu açık etsin ki bir daha karşıma çıkmasın. Ben kendimi seviyorum...

yaşanan hiçbişey unutulmaz.ben hala unutmadım,bende kendimi seviyorum

Back
X