Aldatıldım ve bu aşamada soracaklarımda yardımcı olur mısınuz?

rumeysaanur09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
15
2
16
26
Herkese günaydın.
Uzun süreli ilişkimde son senemiz pek iyi gitmiyordu.Ailem onu bilmiyor diye sık sık görüşemiyorduk.Haliyle pandemi de girince iyice azaldı.Ses çıkarmıyordu sevgilim yine de görüşüyorduk ama bu sene baya kötü oldu.Son aylarda ise tartışmamız oldu.Ben onu sıkıp bunaltıyormuşum.Haklı da tabii hak veriyordum.Konuştuk ettik tanam zamana bırakalım dedik.Bir ay sonra falan ben yine bi konuda karışmıştım.Yine sinirlendi bak değişmemişsin dedi.Yani içten içe ayrılmak istiyordu büyük ihtimalle o da.Ben yine de çabalıyordum o da öyle.Sonra yakın zamanda şüpheye düştüm.Bekleyeyim dedim kesin bir şey yok.Sonra buluşalım diyorum yazışmaları azalıyor bazen soğuk yapıyor.Hissediyorum ama konduramıhorum işte.Sonra netleşti meğerse başka biriyle görüşüyor.Bilmemezlikten geldim görüşmek yüz yüze konuşmak için.Sonra dayanamayıp konuştum.Zaten olmuyordu hep senin ısrarınla bu noktaya geldik.Zaten sana sa spğuk yapıp yazmıyordum yakında söyleyecektim vs dedi. Sanırım bir türlü ayrılmak istediğini dile getiremedi.Ve bu şekilde kendinden soğutmayı denedi.Ben de beni oyaladın falan dedim.Görüştüğü kızla da konuştum.Ona demiş ki o üzülmesin kendine zarar vermesin diye yazamadım bir türlü görüşemiyoruz bi de kendini kahrederdi.Bi açıdan canım acıyor bi açıdan da hak veriyorum.Çok dişünceli çok iyi bir insandı.Kız da bayağı güzel şeyler söyledi bana açıkçası beklemiyordum.Önceliğin hep kendin olsun kendini asla üzme.Yeni güzel kapılar açılacak derslerne yoğunlaş vs vs hoşuma gitti sevecen tavrı o da şaşırdı çok.Ne yaparlarsa yapsınlar bilmiyorum kurcalamıyorum.Sizce eski sevgilimin bu tavrı doğru muydu?Ve bu acıyı nasıl atlatırım? Çok ciddiydik çok d seviyorduk demek ki aklında çoktan bitirmişt beni..Zamanla daha iyiyim ama bazen kabus görüyorum rüyalarıma geliyor.

"Önceliğin hep kendin olsun kendini asla üzme.Yeni güzel kapılar açılacak derslerne yoğunlaş vs vs " demiş geleceğin metresi
kaç yaşındasınız merak ettim?
siz fazla iyi niyetlisiniz sanirim birde hoşunuza gitmiş konuşma tarzı kendi terbiyesizligine bakmadan akıl veriyor bir de haspam.
bekarken de evliykende bir insanin kız arkadasi varsa o insanla görüşulmez cok yolunda gitmiyorsa iliskisi önce ayrilsin karşıdaki insan.

Hayır kız da bilmiyordu benden haberi yoktu .Bmyle bir şey yaptığını da bilmiyordu yani o da çok kozgındı.

Hayır kız da bilmiyordu benden haberi yoktu .Bmyle bir şey yaptığını da bilmiyordu yani o da çok kozgındı.
ben ortada ince dusunceli bir erkek degil karaktersiz bir erkek ve hala bu karaktersizlige ragmen hersey yolunda gibi davranan iki genc kiz goruyorum.
siz cok iyiydi cok inceydi dusunceliydi diyorsunuz bu adamin ardindan.
otekide yalanlara inanmaya dunden razi bir de size akil veriyor falan.
iyilik ince dusuncelik falan böyle bir şey değil.

2. Üyeliğiniz mi? Yada belki daha fazla?
Bu kadar saçma sapan bir duruma nasıl düşürdünüz kendinizi?
Bir konuda sevgilinize saydıramadıklarınız için pişmansınız, diğer konuda neredeyse mutluluklar dilemişsiniz.
uzak durun eski sevgilinizden.
Ve onun yeni sevgilisi, arkadaşları, ailesinden de.

Soru soracak pozisyonda olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Oysa duymadığınız birşey zaten kalmamış ...bir tek "yeter be,düş yakamdan " denmemiş size,! Artık aramayın sormayın,hesaplaşmanızı kendi içinizde yapın derim ben ..

Sevgiliniz kıza üzülmesin kendini kahretmesin diye söyleyemedim demis ya kız nasıl bilmiyordu, normalde herkes dayakçı aldatan kocasını sevgilisini aklamaya çalışır, siz sevgilinizi elinizden alan kızı çok ilginç. Bir ergen şarkısı vardı aşkımın aşkı aşkıma iyi bak diye ( vaktinde az gülmedik buna ) tam sizin durum için gizliden arayıp kızı bunu dinletin

Kızla da konuşmuşsun bu sende kıskançlık yaratmamış, hoş karşılamışsın durumu bence sende de birşeyler bitmiş alışkanlık kalmış. Zamana ihtiyacın var onu kendine ver kız güzel konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…