- 4 Aralık 2020
- 15
- 2
- 16
- 26
- Konu Sahibi rumeysaanur09
-
Hayır kız da bilmiyordu benden haberi yoktu .Bmyle bir şey yaptığını da bilmiyordu yani o da çok kozgındı."Önceliğin hep kendin olsun kendini asla üzme.Yeni güzel kapılar açılacak derslerne yoğunlaş vs vs " demiş geleceğin metresi
kaç yaşındasınız merak ettim?
siz fazla iyi niyetlisiniz sanirim birde hoşunuza gitmiş konuşma tarzı kendi terbiyesizligine bakmadan akıl veriyor bir de haspam.
bekarken de evliykende bir insanin kız arkadasi varsa o insanla görüşulmez cok yolunda gitmiyorsa iliskisi önce ayrilsin karşıdaki insan.
kızın da haberi yoktu böyle bir şeyden.O da çok kızgın.ay hala soktayim, sevgilini elinden aldim ama sen ders calis emiiii annemmm conem yafrumm...
iyiki kiza bende seni seviyorum diyip sarilmadin
kızın da haberi yoktu böyle bir şeyden o da çok şaşkın karşılıklı konuştuk sadeceSevgilinizin sizi aldattığı kızla konuştunuz ve o da tatlı tatlı sizi teselli mi etti
ben ortada ince dusunceli bir erkek degil karaktersiz bir erkek ve hala bu karaktersizlige ragmen hersey yolunda gibi davranan iki genc kiz goruyorum.Hayır kız da bilmiyordu benden haberi yoktu .Bmyle bir şey yaptığını da bilmiyordu yani o da çok kozgındı.
Hayır
kızın da haberi yoktu böyle bir şeyden.O da çok kızgın.
ayrılmıştor bilmiyorum amaoda ayrildimi peki? sana nasihat verirken kendi napiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?