Aldatıldım ve bu aşamada soracaklarımda yardımcı olur mısınuz?

Öncelikle bu kadar saf olmanızı yaşınıza veriyorum ancak, bu kafa ile devam ederseniz kendinizi çok kullandırırsınız. Hiçbir erkek psikolojisini bu kadar düşündüğü kıza boynuz takmaz, zira aldatılma acısı ayrılma acısının en az beş katıdır. Adam sadece öbürü ile garanti olmadan sizi tamamen gözden çıkarmamış yedeğe atmış, diğer kız konusuna gelirsek kız sizi bir güzel altan alta aşağlamış, siz farketmemiş birde kızı övüyorsunuz, kızın söylediklerinin mealini söyleyeyim, sevgilin beni bulunca senden tabiki ayrılacaktı ama sen o kadar aciz görünmüşsün ki acımış, sen biraz toparlanda yolumuzdan çekile getirmiş , sana böyle atıp tutarak kendi egosunu beslemiş, kendini sensen üst pozisyonda göstermiş, yoksa onun da senden bir farkı yok. Hadi sen kaç yıllık sevgiline kandın, o iki günlük adama oyuncak olmuş, adam onuda aldatmış, kandırmış, sana verdiği akılları önce kendine versin, gözünü açsın da en azından başkalarının ilişkilerinde ikinci kadın olmaktan kurtulur.
Size gelince yapacağınız şey basitti adamın size aldatığını öğrendiğiniz anladığınız anda ağzınıza geleni sayıp ayrılıp, her yerden engelleyecektiniz, burada kaç konu açtınız, herkes gayet mantıklı akıllar verdi hala akıllanmadınız, gidip o kızla falan muhattap olmak nasıl bir acizliktir, üç kuruşluk insan olan eski erkek arkadaşınıza ve bir nevi kumanızla bu konuların kritiğini yapıp kendinizi ezikletince rahatladınız mı bari. Sizin gibi eğitimli genç kızların kendilerini böyle adamlara ezdirdiklerini görünce nasıl kızıyorum. Bence aklınızı başınıza alın

Son düzenleme:
Çok ciddiydik demişsiniz ama ciddi olmanız için ailenizin bilmesi gerekmez mi ? Ailenize söylememişsiniz,görüşmüyorsunuz aylardır ciddi ilişki böyle bişey değil bence. Aldatması kabul edilemez yani artık bişeyler tükendiyse bitirmesi gerekirdi ilişkiyi. Ama şu an için bi sorun gözükmüyor sizin açınızdan da ? Yani kızla bile güzel güzel konuşup anlaşmışsınız o zaman uzatmaya gerekte yok

kafa dağıtmaya ihtiyacınız olabilir bu ara anca öyle atlatırsınız acısını eğer bu kız dediğiniz kadar iyiyse bi konuşun belki yoldaşlıkta eder size bu konuda

Ben sevgiliyken ki ayrılmaları acıları doğal süreç olarak görüp çok ciddiye almıyorum artık. Üzül kahrol ağla tabi ki.uzulmeli çünkü insan
Nasıl seviniyorsak uzulmekte olağan bir duygu

Sonra zaten evlenince eski sevgililerini hatirlayinca amaaan diyosun o da neymiş kendimi aşık sanmışım filan

kaç üyeliğin var yahu..
ay nasıl anladınız,ben neden anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…