Çok teşekkürler. SanırımAllah yardımcınız olsun diyecek söz bulamadım. Çağın vebası galiba bu aldatma
Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadınBen olsam ikisini de bir guzel rezil ederdim.
Çok ama çok teşekkürlerDualarım seninle.
Yasadıgın durum cok uzucu.. Onca senin ustune yazık etmıs serefsız.
İnsan seni artık sevmiyorum u duymaya razı geliyor su durumu yasamaktansa.
Seni artık sevmiyorum diyen adama saygıyı hakedıyor gozumde.
Geldıgımız yere bak.
Sevmiyorum diyene tesekkur edecek kıvamdayız.
Onurunu kurtarman o kadar harika kı, 17 senem evim Cocugum yuvam kocam dıyıp sineye cekebılırdn cekmemıssın.
Valla kelimelerim kifayetsiz bır suru sey yazmak istiyorum yazamıyorum.
Dertleşmek ıstedıgınde gel, kendı adıma ben burdayım.
Allah yolunu acık etsin evladının da, senin de.
2 seans gittim ama şu anda ona bile gücüm yok maalesefŞuan bir travma yaşıyorsunuz ve evet kabul çok acı bir travma.Üzülecek ağlayacak kabullenemeyeceksiniz bir süre.Ama geçecek.Sadece zaman.Ve bu zamanı desteksiz atlatamayacağınızı düşünüyorsanız psikolojik destek alın.Allah gönlünüze ferahlık versin.
Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Amin. Çok teşekkürlerTeraziye koysam ikisini... biri diğerinden ağır değil. Ikisi de aynı yolun yolcusu.
Ama kime daha çok kırıldım... eşinize tabi.
Allah tekrarını yaşatmasın.
Allah oglunuzu daima iyi insanlarla karşılaştırsin.
O kadının sana karşı sorumluluğu yok. Tek suçlu rezil adam. Devam etseydin kendine saygın kalmazdı. İnşsllah çok güzel bir hayatın olur bundan sonra.Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Yanlış yazmışım. Oğlumu babadan soğutmak istemiyorum. Henüz 13 yaşında ve babaya ihtiyacı var. Ayrılık sebebimizi bile anlaşamamazlık olarak söyledim.Oglunuz neden rezil olsun ki? Rezil olacak olanlar belli. Keske o kadini rezil etmenizden korktugu kadar oglundan utansaydi.
En buyuk zararı ileride o kadın yasayacak.Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Çok ama çok teşekkürlerHer zaman söylerim, aldatılma karşısında kadınlar ikiye ayrılır. Siz onurlu olanındansınız tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar başarılar dilerim doğru olduğunu bildiğin bir karardan sonra sakın şüphe etme çocuğun seni anlayacak ve her zaman yanında olacaktır onun için asla üzülme daha doğrusu hiç bir şey için üzülme zararın neresinden dönsek kardır
Hayır lütfen pes etmeyin.Kendinizi o girdaba bırakmayın.İntikam rezil etme işlerine de girmeyin emin olun en çok siz yara alırsınız yine.Birakin hayat gereken dersi verecektir onlara zaten.2 seans gittim ama şu anda ona bile gücüm yok maalesef
Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?