Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Bu arada o kadın çok güzelmiş ve güzel giyiniyormuş. Ben de bakımlı bir kadınım ama kıyafete uçuk paralar harcamam. Aptal gibi evimi düşünürüm. Pahalı kıyafeti alacağıma biraz daha ucuzunu alayım daralıp bunalmayalım derim. Halt etmişim. Çok fedakarlığın mükafatı buymuş demek ki

gururlu olma gayretiniz size ve çocuğunuza güzel bir yaşam getiricek. allah güç versin kararınızı tebrik ederim

Guzel ve bakımlı diye eskı koca mı soyledi?

O kadini rezil ett vicdan yapma zamani degil.Kadin sizi bildigi halde bu halti yemedi mi?Cocugunuzu bilmiyor muydu?

Evet. Bakımlı demedi. Ben de bakımlıyımdır. Ama o güzel giyiniyormuş. En son ten uyumundan çıktık. İyice yıprattı beni. Utanıp başını önüne eğeceğine iyice yıprattı
Su cumlelerı kuran adamı ben sahsen rezil ederdim kadınla birlikte.

Oğlunuz her şeyi öğrenmeden de o kadını rezil etmenin bir yolu vardır belki. Bu aldatma olaylarında esas suç aldatan eşlerde olsa da karşı tarafında bir zararı olmalı diye düşünüyorum. Sizin evliliğiniz bitmiş , o kadının oğlu için ne diye düşünecekmişsiniz.

Eşiniz mi güzel giyiniyordu falan dedi? Eğer öyleyse lütfen oğlunuz icin boşanma sebebinizi anlaşamama olarak yazdırmayın. Aldatma nedeniyle boşanın nafaka tazminat tüm haklarınızı alın o adamdan. Yerinizde olsam ikisini de cümle aleme rezil etmeden bitirmezdim o evliliği.

Allah yardımcın olsun ama hiçbir Anne aldatılmayı haketmiyor yuvanızın yıkılmasına üzüldüm

Adamı da kadını da rezil ederdim ben çok net. Utanmayı bilen, oğlunu düşünen o zaman da düşünseymiş. Yarın sizin çocuğunuza babası gelip "anan beni boşadı şöyle böyle" diyecek. Yerinizde olsam tazminat isterdim ve açıkça derdim aldatmayı. Yapan utanmamış da siz mi utanacaksınız? Çocuğum da bilsin derim babası ne haltmış.

O kadini rezil ett vicdan yapma zamani degil.Kadin sizi bildigi halde bu halti yemedi mi?Cocugunuzu bilmiyor muydu?
Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum

Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
Aaaa kadın evlı Bı de??????? Ve evıne geldı.
Lutfen rezıl et ya..

Evi ve arabayı alıyorum. Tazminat istemedim o yüzden. Ev dediğimde farklı bir şehirde. Yaşadığım şehirde 2+1 ev bile alamıyorum. Ayrıca mesleğim gereği sabit bir maaşımda yok. Ama bu durum boynuzlanmamı kabul ettirmiyor tabi. Aç kalacağımı bilsem bile artık bitmiştir o adam benim için

Ne kafar iyisiniz...Bence esi de yataginda ki kadinin aklinin belki de yureginin nerelerde oldugunu bilmeyi hakediyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…