Amin. Allah düşmanımın başına vermesin. 15 günde 7 kilo verdim. Ama artık yiyorum. Çünkü oğlum için güçlü olmak zorundayımAllah yardımcın olsun. Rabbim kimseye Bu acıyı yaşatmasın
Sen zaten güçlüsünAmin. Allah düşmanımın başına vermesin. 15 günde 7 kilo verdim. Ama artık yiyorum. Çünkü oğlum için güçlü olmak zorundayım
Guzel ve bakımlı diye eskı koca mı soyledi?Bu arada o kadın çok güzelmiş ve güzel giyiniyormuş. Ben de bakımlı bir kadınım ama kıyafete uçuk paralar harcamam. Aptal gibi evimi düşünürüm. Pahalı kıyafeti alacağıma biraz daha ucuzunu alayım daralıp bunalmayalım derim. Halt etmişim. Çok fedakarlığın mükafatı buymuş demek ki
O kadini rezil ett vicdan yapma zamani degil.Kadin sizi bildigi halde bu halti yemedi mi?Cocugunuzu bilmiyor muydu?Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Evet. Bakımlı demedi. Ben de bakımlıyımdır. Ama o güzel giyiniyormuş. En son ten uyumundan çıktık. İyice yıprattı beni. Utanıp başını önüne eğeceğine iyice yıprattıGuzel ve bakımlı diye eskı koca mı soyledi?
Su cumlelerı kuran adamı ben sahsen rezil ederdim kadınla birlikte.Evet. Bakımlı demedi. Ben de bakımlıyımdır. Ama o güzel giyiniyormuş. En son ten uyumundan çıktık. İyice yıprattı beni. Utanıp başını önüne eğeceğine iyice yıprattı
Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorumO kadini rezil ett vicdan yapma zamani degil.Kadin sizi bildigi halde bu halti yemedi mi?Cocugunuzu bilmiyor muydu?
Aaaa kadın evlı Bı de??????? Ve evıne geldı.Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
Evi ve arabayı alıyorum. Tazminat istemedim o yüzden. Ev dediğimde farklı bir şehirde. Yaşadığım şehirde 2+1 ev bile alamıyorum. Ayrıca mesleğim gereği sabit bir maaşımda yok. Ama bu durum boynuzlanmamı kabul ettirmiyor tabi. Aç kalacağımı bilsem bile artık bitmiştir o adam benim içinAdamı da kadını da rezil ederdim ben çok net. Utanmayı bilen, oğlunu düşünen o zaman da düşünseymiş. Yarın sizin çocuğunuza babası gelip "anan beni boşadı şöyle böyle" diyecek. Yerinizde olsam tazminat isterdim ve açıkça derdim aldatmayı. Yapan utanmamış da siz mi utanacaksınız? Çocuğum da bilsin derim babası ne haltmış.
Ne kafar iyisiniz...Bence esi de yataginda ki kadinin aklinin belki de yureginin nerelerde oldugunu bilmeyi hakediyordur.Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
Kadında mi evliEvet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?