Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Aman büyük konuşmayın. Günah işleyen kadar herkes ahlaklı zaten
Büyük konuşmak değil olmadım inşş da böyle bir hataya düşmem
Kimseyi aldatmadım şu hayatta
Evli bir kadının evli bir adamla olmasını anlayamam bana göre ahlaksızlık bu
Modern düşünme yapısına sahip bir kadınım
Ama evlilik ve çocuk olursa işin içinde hassasım
Böyle olmaz
O bayanın eşinin bilmesi gerekir
O zaman o bayan kendi söylesin
Kimse aldatılmayı kandırılmayı hak etmez
Konu sahibinin çocuğu mağdur burda
Çocuğu üzmeye kimsenin hakkı yok
O yüzden aşk meşk ilişkilerine dikkat edicek bir insan
O zaman evlenmesinler çocuk yapmasınlar
Ben bekarım hiç evlenmedim mesela
Koştur koştur aman evde kaldı demesinler diye evlenip sonra mutsuz olup dışarda arıyorlar mutluluğu
Ben son derece karşıyım buna

Çok teşekkürler. Kendimi o kadar iyi tanıyorum ki. Bu saatten sonra yapamayacağımı çok iyi biliyorum. Eğer devam kararı alırsam ki mümkün değil, kendime saygımı yitiririm. Evet öncedende ufak tefek sıkıntılar vardı ama boşanacak kadar değildi. Çünkü hep alttan alan bendim. Bunu da kabul edersem 10 yıl sonra üstüme kuma getirse kabulüm demek anlamına gelir benim gözümde. Yine de tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

Bosver kadina bulasma yorumlari yapanlar sizin basiniza geldi mi hic? Yillarca esim dediginiz adamin bir pislik oldugunu ogrendiginizde ne hissedilir bilir misiniz? O kadin da adam kadar suclu. Aman bosver derseniz ilerde baska evli adamlarla iliskiler yasayacak o o...lar... Ellerini yikayip kenara cekilmemeli kimse. Herkes korukledigi ateste yansin!

ben bir arkadaşın dalga geçerek dediği gibi sadakat sözu veren senin eşin diyenlerdenim.
kadının elle tutulacak tarafı yok ahlaksız zaten, gizliden tehdit edebilir, rahatsız edebilir kadını, ama kocasına söylemek, elaleme rezil etmek çok sonucu belirsiz işler. pişman da olabilir sonucunda. çunku çoook tehlikeli işler.
arkadaşın birinin iması gibi biz ahlaksız olduğumuz için böyle duşunmuyoruz ulkemizde her hafta kadın cinayeti haberi duyduğumuz için böyle söyluyoruz.
şu an şöyle rezil edin böyle afişe edin dediğiniz kadının resmini insta storylerinde #artıkyeter #kadıncinayetlerinesusma paylaşmak zorunda kalmayın diye söyluyoruz. çunku ihanet erkekler tarafından biz kadınlarda olduğu gibi donuna kadar alıp boşayayım meselesi gibi olmuyor.
şu an gazladığınız ifşa et kocasına söyle falan dediğiniz kadın öldurulurse vicdan azabı çekmeyeceğinizden eminseniz gaz verin,aslansın kaplansın diyin.
benim eşim şöyle böyle diyecek aşktan gözu kör insanlardan değilim, herkesi yanlışa duşmekten Allah korusun ama Allah korusun yine öyle bir duruma duşsek kadının saçını başını yolmak isterdim ama eşim olacak pislikten hesap sorardım kadını sadece tehdit ederdim eyleme dökmezdim.

Burda en son birine gaz verdiklerinde gitti kocasının metresini bıçakladı. Olmuş ve ölmüşe çare yok halbuki. Konu sahibi 3.kişiye zarar verecek birşey yaptığında ne nefreti azalacak ne de eline birşey geçecek. Ama biz ne kadar anlatırsak anlatalım onlar anlamak istemedikçe boş.

hangi konuydu o ya? tam ibret almalıkmış.
aynen,burdaki insanları harflerden ibaret olarak duşunuyorlar sanırım. geyik yapılacak konuda ben de yapıyorum,konu sahibine çıkışıyorum falan, ama bu mesele öyle bir mesele değil ki.sonuçta ben pc den çıktığımda kk nın websayfasını kapattığımda kendi hayatıma dönuyorum. ama konusahibinin kendi hayatı zaten yazdığı şeyler.
sonunu duşunmeden attığı bir adım herkesin hayatını karartabilir,konu sahibinin eşine zarar verebilir adam karısına zarar verebilir, kendi oğluna zarar verebilir, hiç mi haber okumuyoruz?
ben neden elalemin ahlaksız kadınını savunayım? sadece duşunerek hareket edilmesi taraftarıyım.

Fikirlerinize saygı duyuyorum. Ancak evlilik ayrı bişey çocuk ayrı bişey. Evlilik bir sözleşme sonuçta iki taraflı menfaat ilişkisi ve zaman gelir bitebilir insanlar başka birine sevgi Arzu duyabilir bence böyle durumlarda medeni Bi şekilde ayrılmak en iyisi. Bi çok evli insan ayrılıyor başka birisiyle evleniyor anne baba olmak ayrı bişey eş sevgili olmak ayrı bişey bence ikisi karıştırılmadığı sürece sıkıntı olmaz. Herkes mutlu olsun. Tabi aldatarak ayrılmak hoş bişey değil.

Doğulu cahil bir kızdı hatırlamıyorum tam adını. Aşk cinayetleri yazsak Google a bunun gibi bir sürü örnek gelir. Cem Karaca nın namus belası şarkısını bir dinlemek lazım. Nefret insanın gözünü bu kadar kapatmamalı. Bizim ülkemizde namus cinayeti hala haksız tahrik sebebi. Benim hikayem bitmeden başkasını yargılamaktan korkarım ben. Hz. İsa nın da dediği gibi ilk taşı en günahsız olan atmalı.

Hiç üzülmeyin aynını bende yaşadım benim koca müsvettesi de onun çocuğunu korurdu hep ona laf ettirmezdi.. ben kavgada sesimi bile çıkaramazdım üzerime yürürdü geçen çocukları almaya geldi sevgilisi aradı ses geliyor küfürler havada uçuşuyor hiç ses yok tek keşime edemedi. ehhhh ilahi adalet Hiç canınızı sıkmayın ikiside birbirinden bulur çok dua ve sabır Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah

Size de çok geçmiş olsun. Umarım böyle insanlar biran önce layığını bulur.

Arkadaşlar hepinizi anlıyorum. Rezil et diyeni de, etme diyeni de. İnanın iki ucu b. klu değnek. Tek isteğim ucu bana ve oğluma dokunmadan, kimsenin hayatına mal olmadan o kadını rahatsız etmek. Bu olayı yaşamadan önce savunduğum fikir ben sadece eşimden sorumluyum. Kadına kızmam çünkü beni aldatan eşim, o kadın değil şeklindeydi. Ama inanın öyle olmuyormuş. Kadına da inanılmaz öfkeliyim. Herkes mağdur olurken onun tertemiz sıyrılmasını kabullenemiyorum. Ama dediğim gibi kimsenin canına birşey olmadan ve ucu bize dokunmadan yapmalıyım ne yapacaksam.

Aman herkes o kadını korumuş zaten bende anlamadım
Yok kocası öldürürmüş bilmem ne
Kocası da ne olduğunu biliyordur kimse korkmasın
Sanki cinayet azmettiriyorız burda
Kadına bulaşmaymış

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Sadakat sözü veren kişi eşin o değil bence sen önce eşine ders ver zira eşinden boşanman onun umrunda bile değil

Zaten kadının evliliği devam ederse eşiniz benim evliliğim bitti seninki devam ediyor diyip kadının evliliğini bitirtir bence. İşler iyice çirkinleşebilir o tarafta

Aman herkes o kadını korumuş zaten bende anlamadım
Yok kocası öldürürmüş bilmem ne
Kocası da ne olduğunu biliyordur kimse korkmasın
Sanki cinayet azmettiriyorız burda
Kadına bulaşmaymış
O pisligi yaparken düşünecek ti. Benim hayatımı mahvetmisler ne kocami düşünürüm ne kadını. Koruyanlar başlarına gelince de böyle olsunlar görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…