Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Oğlunuz ve sizin için bundan sonra hayat çok çok güzel olsun inşallah:)

Ablacım, yaşça büyüksün benden evlilik yılından belli. Seni tebrik ediyorum. Evladınla huzurlu bir yaşam diliyorum. Onca seneden sonra aldatılmaayı sindirmek bir yana, birde üzerine sana iftira atılması çok ağır Allah yardımcın olsun. Herkesin hesap günü gelecek bence üzülme olur mu.

Çok haklısınız. Ama olmuyor. Çok acıttı. Oğlum için daha çok üzülüyorum. İnşallah biran önce geçer
Ne olursa olsun bende hazmedemezdim ama inan o iğrenç bişekilde cinsel olrmarak duygusal olarak arzuladığı acik acik anlatarak bile en asiliği yapmis zaten hepsi geçecek oyle yada boyle

Çok teşekkürler

cok gecmis olsun.
umarim bundan sonra her sey daha güzel olur hayatinizda.
aldatilan bir kadin olarak sunu söylüyorum .... bilin ki gececek.
bosanmak verdiginiz en dogru karar.

Onlar düşünseymiş en başından. Vicdan azabı çekmesi gereken aldatılan kadın değil

umarım hiç acımaz ve eşinizin kıymetli ! sevgilisini rezil edersiniz. utanacakları şeyleri yapmayacaklar o vakit.. umarım güzel de bi tazminat alırsınız. mutlaka ifşa edin derim. valla hiç acımam benim hayatım alt üst oluyorsa yok öyle sıyrılma..

Onlar düşünseymiş en başından. Vicdan azabı çekmesi gereken aldatılan kadın değil

bakın bu konuda kadın, kocasının sevgilisini gaza gelip bıçaklamış, mune de uzun uzun yazmış suça teşvik in suç olduğunu, kanunen dava açılabilecek olduğunu, gaza getiren kişi fake make demiş kıvırmış ama bu hayatlar gerçek.

ben kendi fikrimi söyledim, bana kalırsa bu konu eş uzerinden devam etmeli, kadını arasın saysın saydırsın, rahatsız etsin içi soğuyacaksa, ama eşine söylemek, okula ifşa etmek falan bunlar hayır getirmez. yine konu sahibi bilir.
ben Allah korusun bin kere; ben olsam eşim bana bunu yapsa ne yaparım onu yazıyorum. siz de başınıza Allah korusun bu olay geldiğinde ne yapacaksanız onu yazın bence.

Yaşadıklarınız çok ağır. Öfke, güven kaybı, hayalkırıklığı ve bir sürü duyguyu bir arada yaşamanız çok normal.Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler.

Sevgili Dost
Yeni hayatiniza hosgeldiniz. Kisa bir sure sonra hizlica ergen olacak sevgili oglunuz ve eger baba ogul iliskileri idare eder seviyedeyse babaya cok ihtiyaciniz olacak. Siz kari-koca iliskinizi bitirdiniz. Baba-ogul iliskisi sizden bagimsiz bir durum ve sakın buna engel olmayin. Onunuzdeki yillarda baba figurunun yoklugu veya sagliksiz olusu sizin kendinize bir hayat kurmanizi dahi engelleyecektir.
Düsününki siz voleybol oynamak istiyordunuz ve baba tenis oynamak istiyordu ve maalesef ayni sahayi kullanamadiniz. Bosanmanizin ozeti budur. Detayi kari koca olarak sizin aranizdadir ve bu yasadiginizin evĺadiniza asil etki edecek kismi bosanma sonrasi cocugun kendisini suclu hissetmesine sebep olmanizdir. Tum hirslariniz gectiginde icten ice veya acikca sizi suclayacak bir evlatla karsilasabilirsiniz.
Koca olarak hayatinizdan cikardiginiz adamla omur boyu akraba kalacaginizi, baba olarak varligina ihtiyac duyacaginizi, size muhtac oldugu bir gun yada an olursa cocugunuzun gozu onunde cok da ozgur hareket edemeyebileceginizi dusunun. Akademik basarisi duserse, davranis bozuklugu baslarsa, kotu arkadas cevresi edinirse.. diger taraftan ergenlige bagli inis cikislar yasarken... bu asamalarda akli basinda olup sahip cikan, yon veren, evladini kollayan bir babaya ihtiyac duyacaksiniz... Bunlar bilebildigim en zor haller.. Bir kadin olarak bir erkek evlat yetistirmek ve tek basina yetistirmek kolay degil..
Kendinizi cabuk tamir edin.. Bir anne olarak maalesef bu asamalari hizlica ve kendinize zarar vermeden gecmek zorundasiniz.
Onurlu bir durus sergilediniz. Evladiniza iyi bir ornek oldunuz. Ancak tam su anda uzun bir yuruyuste ayaginiza takilan dal yuzunden dustunuz ve yaralandiniz diye ormani yakmayin. O dumanda bogulacaklara en cok siz aglarsiniz.

Son söz :
Aldatılma neredeyse ölüm acısına esdegerdir. Buna bagli boşanma da öyle. Aşama aşama atlatacaksınız. Şu an öfke aşamasındasınız. Duygusal olarak surecleri lutfen ogrenin ve hazirlikli olun. Zira siz şu an duygulardan ibaretsiniz ve oysa kendinizi herseyin farkinda zannediyorsunuz. Guzel bir baslangic icin cabucak onunuze bakmalisiniz bu yuzden sadece dostlarinizla degil bir uzmanla konuşun.
Yeni hayatinizda size bol sans diliyorum yeni bir hayat isteyeceginizi umarak. Sevgilerimle.

Sevgili Tbyte
Ne güzel yazmışsın. Çok haklısın. Aslında birçok şeyin bilincindeyim. Ama kendimi iyileştirmek çok zorlanıyorum. Hala hazmedememe durumu söz konusu. Belki çok yeni diye böyledir. Evladımla babasının ilişkisine kesinlikle engel olmam. Mahkemenin belirlediği günleri hiç dinlemedim bile. Babası ne zaman isterse görsün. İlk başta arkadaş gibi olalım dedik. İstediği zaman oğlunu görsün. Gece 4 bile olsa 1 kerecik öpmek için bile gelebilirsin dedim. Ama o da şu anda psikolojik olarak iyi değil. Belki bu yüzden belki de gerçekten bu süreci düzgün yürütemeyeceği için çocuğu görmeye çok fazla gelmiyor. Beni görmek istemiyor. Bunu anlayabilirim. Ama tüm gün otelde pinekleyeceğine ben evde yokken oğlunu görmeye gelebilir. Bunu da yapmıyor maalesef. 3 gündür oğlunu görmeye gelmedi ve pazartesi ailesinin yanına gidip belki 1 ay orada kalacak. İnsan özlemez mi evladını. Aldatılan olmama rağmen asla oğluyla ilişkilerini kısıtlamaya gitmedim. Hatta 17 yılın hatırına tek birşey istiyorum dedim. O da oğlumdan babalığını esirgememesiydi. Artık top onda. Kimseye zorla babalık yaptıramam. Umarım oğlundan ilgi ve sevgisini esirgemez. Ama bunu yaparsa biliyorum ki bir baba olamam fakat olabilmek için elimden geleni yaparım.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısınız. Aldatılmak ölüm acısına eşdeğermiş. Başka bir nedenden ayrılmış olmayı çok isterdim toparlayabilir açısından. Ya da başka bir neden olsa ayrılmazdım sanırım. Birçok şeyin affı var da bunun yok maalesef.
Sevgiler

Gidip okula falan ifşa edilsin demiyorum ama çevreden soran kişilere bence olan olduğu gibi anlatılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…