Ne olursa olsun bende hazmedemezdim ama inan o iğrenç bişekilde cinsel olrmarak duygusal olarak arzuladığı acik acik anlatarak bile en asiliği yapmis zaten hepsi geçecek oyle yada boyleÇok haklısınız. Ama olmuyor. Çok acıttı. Oğlum için daha çok üzülüyorum. İnşallah biran önce geçer
Çok teşekkürlerOğlunuz ve sizin için bundan sonra hayat çok çok güzel olsun inşallah:)
Çok teşekkürlerAblacım, yaşça büyüksün benden evlilik yılından belli. Seni tebrik ediyorum. Evladınla huzurlu bir yaşam diliyorum. Onca seneden sonra aldatılmaayı sindirmek bir yana, birde üzerine sana iftira atılması çok ağır Allah yardımcın olsun. Herkesin hesap günü gelecek bence üzülme olur mu.
Ben salak diyorum. Ayrılmak ta istemiyor benden ama bunu da itiraf etti. Bence salaklık.Cinsel anlamda da o kadını arzuladığını yüzünüze söyledi öyle mi ne cesaretli erkekmiş o öyle!!
Umarım çabuk geçer.Ne olursa olsun bende hazmedemezdim ama inan o iğrenç bişekilde cinsel olrmarak duygusal olarak arzuladığı acik acik anlatarak bile en asiliği yapmis zaten hepsi geçecek oyle yada boyle
Çok teşekkürlercok gecmis olsun.
umarim bundan sonra her sey daha güzel olur hayatinizda.
aldatilan bir kadin olarak sunu söylüyorum .... bilin ki gececek.
bosanmak verdiginiz en dogru karar.
Onlar düşünseymiş en başından. Vicdan azabı çekmesi gereken aldatılan kadın değilkocası kadını öldurse ya da kocası senin eski kocanı öldurse ne yapmayı planlıyorsun peki yayınca?
turkiye de mesele aldatma olunca beni hayal kırıklığına uğrattın diyip saygı ve sevgiyle evliliğini noktalayan erkek pek yok malum.
ben de beni uzenlerin acı çekmesini isterim ama sonucunda vicdan azabı duymayacağım şekilde.
bu mesele çok tehlikeli.
umarım hiç acımaz ve eşinizin kıymetli ! sevgilisini rezil edersiniz. utanacakları şeyleri yapmayacaklar o vakit.. umarım güzel de bi tazminat alırsınız. mutlaka ifşa edin derim. valla hiç acımam benim hayatım alt üst oluyorsa yok öyle sıyrılma..Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Onlar düşünseymiş en başından. Vicdan azabı çekmesi gereken aldatılan kadın değil
Yaşadıklarınız çok ağır. Öfke, güven kaybı, hayalkırıklığı ve bir sürü duyguyu bir arada yaşamanız çok normal.Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler.Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Çok teşekkürlerYaşadıklarınız çok ağır. Öfke, güven kaybı, hayalkırıklığı ve bir sürü duyguyu bir arada yaşamanız çok normal.Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler.
Sevgili TbyteSevgili Dost
Yeni hayatiniza hosgeldiniz. Kisa bir sure sonra hizlica ergen olacak sevgili oglunuz ve eger baba ogul iliskileri idare eder seviyedeyse babaya cok ihtiyaciniz olacak. Siz kari-koca iliskinizi bitirdiniz. Baba-ogul iliskisi sizden bagimsiz bir durum ve sakın buna engel olmayin. Onunuzdeki yillarda baba figurunun yoklugu veya sagliksiz olusu sizin kendinize bir hayat kurmanizi dahi engelleyecektir.
Düsününki siz voleybol oynamak istiyordunuz ve baba tenis oynamak istiyordu ve maalesef ayni sahayi kullanamadiniz. Bosanmanizin ozeti budur. Detayi kari koca olarak sizin aranizdadir ve bu yasadiginizin evĺadiniza asil etki edecek kismi bosanma sonrasi cocugun kendisini suclu hissetmesine sebep olmanizdir. Tum hirslariniz gectiginde icten ice veya acikca sizi suclayacak bir evlatla karsilasabilirsiniz.
Koca olarak hayatinizdan cikardiginiz adamla omur boyu akraba kalacaginizi, baba olarak varligina ihtiyac duyacaginizi, size muhtac oldugu bir gun yada an olursa cocugunuzun gozu onunde cok da ozgur hareket edemeyebileceginizi dusunun. Akademik basarisi duserse, davranis bozuklugu baslarsa, kotu arkadas cevresi edinirse.. diger taraftan ergenlige bagli inis cikislar yasarken... bu asamalarda akli basinda olup sahip cikan, yon veren, evladini kollayan bir babaya ihtiyac duyacaksiniz... Bunlar bilebildigim en zor haller.. Bir kadin olarak bir erkek evlat yetistirmek ve tek basina yetistirmek kolay degil..
Kendinizi cabuk tamir edin.. Bir anne olarak maalesef bu asamalari hizlica ve kendinize zarar vermeden gecmek zorundasiniz.
Onurlu bir durus sergilediniz. Evladiniza iyi bir ornek oldunuz. Ancak tam su anda uzun bir yuruyuste ayaginiza takilan dal yuzunden dustunuz ve yaralandiniz diye ormani yakmayin. O dumanda bogulacaklara en cok siz aglarsiniz.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısınız. Aldatılmak ölüm acısına eşdeğermiş. Başka bir nedenden ayrılmış olmayı çok isterdim toparlayabilir açısından. Ya da başka bir neden olsa ayrılmazdım sanırım. Birçok şeyin affı var da bunun yok maalesef.Son söz :
Aldatılma neredeyse ölüm acısına esdegerdir. Buna bagli boşanma da öyle. Aşama aşama atlatacaksınız. Şu an öfke aşamasındasınız. Duygusal olarak surecleri lutfen ogrenin ve hazirlikli olun. Zira siz şu an duygulardan ibaretsiniz ve oysa kendinizi herseyin farkinda zannediyorsunuz. Guzel bir baslangic icin cabucak onunuze bakmalisiniz bu yuzden sadece dostlarinizla degil bir uzmanla konuşun.
Yeni hayatinizda size bol sans diliyorum yeni bir hayat isteyeceginizi umarak. Sevgilerimle.
Gidip okula falan ifşa edilsin demiyorum ama çevreden soran kişilere bence olan olduğu gibi anlatılmalıbakın bu konuda kadın, kocasının sevgilisini gaza gelip bıçaklamış, mune de uzun uzun yazmış suça teşvik in suç olduğunu, kanunen dava açılabilecek olduğunu, gaza getiren kişi fake make demiş kıvırmış ama bu hayatlar gerçek.
ben kendi fikrimi söyledim, bana kalırsa bu konu eş uzerinden devam etmeli, kadını arasın saysın saydırsın, rahatsız etsin içi soğuyacaksa, ama eşine söylemek, okula ifşa etmek falan bunlar hayır getirmez. yine konu sahibi bilir.
ben Allah korusun bin kere; ben olsam eşim bana bunu yapsa ne yaparım onu yazıyorum. siz de başınıza Allah korusun bu olay geldiğinde ne yapacaksanız onu yazın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?