• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Merhaba dostlarım. Aradan epey zaman geçti. O dönem bana o kadar destek oldunuz ki anlatamam. İyi ki varsınız
Oğlumla çok güzel bir düzen kurduk. Maaşlı bir işte çalışmıyordum ve bu beni çok tedirgin ediyordu. Sonunda maaşlı bir iş buldum ve şubat gibi yeni işime başlıyorum.
Bu arada oğlum boşanma sebebimizi öğrendi. Ve sürekli bana destek oluyor. Beni o toparladı desem yeridir. Zaten olgun bir çocuktu ve maalesef bu olaydan sonra daha da olgunlaştı yavrum.
Babası evlerimiz arası 5 dk. mesafe olmasına rağmen ayda bir defa hafta sonu alıyor çocuğumu. Bahanesi de çok yoğun çalışması. Çünkü o o.. puyla okulda üretim yapıyorlar. ( meslek lisesi olduğu için) Bu durum oğlumun babasından soğumasına neden oldu. Artık babaya da giymek istemiyor. Çünkü çocuğu aldığında hiç ilgilenmiyormuş.
Kadın hala boşanma mış. Eşinin haberi olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü gece bile sürekli çevrimiçiler ve kadının kocası face ve instagramını kapattı 15 gün önce. Çok ilginç ve ahlaksız bir ilişki içindeler.
Kızlar okula duyurdum. 70 küsür öğretmenin en az 10 tanesi biliyor şu anda. Hatta Bi arkadaşına ses kaydını bile dinlettim. Okul açılınca iyice duyulur artık.
Gecen hafta oğlumun özel okul parasını ödemek için gittim. Eski eşiniz destek olacakmı dediklerinde biz görüşmüyoruz siz sorarsınız dedim. Bu şerefsizi aradıklarında herşeyi mi ona verdim o ödesin demiş. Ayrıca çok zor geçiniyormuş güya. Maaaşı dışında her ay extra 5000 TL para alıyor ve üretimden dolayı döner sermayeden 29.000 TL para almış. Hiç sorun değil dedim. Ben oğlumun okul parasını öderim. Oğluna babalık yapmayan bir adamdan okul parası beklemiyordum zaten.
Bana gelince hala çok iyi sayılmam ama ilk zamanlara göre çok iyiyim. Tam düzeldim diyorum akraba olduğumuz için çevreden Bi laf duyuyorum alt üst oluyorum. Annesi en son Bi akrabaya benim eski eşi beğenmediği ve kardeş gibi gördüğüm için boşanmak istiyorum dediğimi söylemiş. Onlara da hakkımı helal etmiyor ve Allaha havale ediyorum.
Çok uzun oldu biliyorum. Kusura bakmayın lütfen. Her ne kadar tanışmıyor da olsak sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.
zaman gectikce cok daha iyi olacaksiniz Allah in izniyle. baska bir sehire taşinma imkaniniz yok mu? akrabalarinizi formeyeceginiz bir yere taşinsaniz? o kadin da mi ogretmen? okul acildiginda nasil utanmadan insanlarin yuzlerine bakacak merak ettim. bir de hala evli ustelik! sizin yerinizde başkasi olsa coktan o kadinin kocasini aramisti. cok sabirlisiniz.

Sizi merak etmiştim baya. Hala beraberler mi peki? Okulda duyulduysa nasıl rahat ediyorlar yüzsüzlüğün bu kadarı
Hala birlikteler. Ama son günlerde insanların anladığını farketmişler sanırım. Birbirlerinden uzak durmaya çalışıyorlarmış. O zamana kadar benim okula yayacağımı düşünmemişler sanırım çünkü yapışık ikiz gibi sürekli birliktelermiş. Gerçi aynı alanda üretim yapıyorlardı sürekli. O kadın şu anda hem kocasını hem de sevgilisini idare ediyor. Benim eski eşe de bu yakışır zaten.

zaman gectikce cok daha iyi olacaksiniz Allah in izniyle. baska bir sehire taşinma imkaniniz yok mu? akrabalarinizi formeyeceginiz bir yere taşinsaniz? o kadin da mi ogretmen? okul acildiginda nasil utanmadan insanlarin yuzlerine bakacak merak ettim. bir de hala evli ustelik! sizin yerinizde başkasi olsa coktan o kadinin kocasini aramisti. cok sabirlisiniz.
Aslında akrabalardan uzak bir şehirdeyim. Ama telefonla mutlaka haber alıyorum. En çokta ailemin yıpranmasına üzülüyorum. Kadının kocasına söyleyecektim aslında ama haberi var diye tahmin ediyorum. Gelişmelere göre adama da söyleyebilirim. Tüm silahları aynı anda kullanmak istemiyorum. Tam rahat ettik bitti gitti desinler o zaman söyleyeceğim.

Aslında akrabalardan uzak bir şehirdeyim. Ama telefonla mutlaka haber alıyorum. En çokta ailemin yıpranmasına üzülüyorum. Kadının kocasına söyleyecektim aslında ama haberi var diye tahmin ediyorum. Gelişmelere göre adama da söyleyebilirim. Tüm silahları aynı anda kullanmak istemiyorum. Tam rahat ettik bitti gitti desinler o zaman söyleyeceğim.
onemli olan kadin boşanmadan once kocasinin bilmesi bence. bosandiktan sonra adam takmaz bile. benim calistigim yerde de bir kadin vardi evli cocuklu falan. sonra ayni ortamda calistigimiz bekar bir adamla sevgili oldu. kocasi baslarda bilmiyormis. sonra artik kimler haber uçurdu bilmiyorum ama kocasinin haberi oldu. sonra bosandi. cocugu da kocasi aldi. yani cocuk annede degil. 4 yasindaydi cocugu da. eger kocasinin haberi olmasaydi cocuk kadinda kalabilirdi. bence iyi ki de haberi olmus adamin. ahlaksiz bir kadin yuzunden adam cocuguna hasret kalacakti. herkes yasattiginin cezasini cekmeli bence.

onemli olan kadin boşanmadan once kocasinin bilmesi bence. bosandiktan sonra adam takmaz bile. benim calistigim yerde de bir kadin vardi evli cocuklu falan. sonra ayni ortamda calistigimiz bekar bir adamla sevgili oldu. kocasi baslarda bilmiyormis. sonra artik kimler haber uçurdu bilmiyorum ama kocasinin haberi oldu. sonra bosandi. cocugu da kocasi aldi. yani cocuk annede degil. 4 yasindaydi cocugu da. eger kocasinin haberi olmasaydi cocuk kadinda kalabilirdi. bence iyi ki de haberi olmus adamin. ahlaksiz bir kadin yuzunden adam cocuguna hasret kalacakti. herkes yasattiginin cezasini cekmeli bence.
Çok haklısınız. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Dediğinizi mutlaka dikkate alıcam. Ben ilk başta okula bile duyurmayacaktım ama ailesi artık oğullarının pisliğini örtmek için bana iftira atmaya başladı. Neymiş kardeşim gibi görüyormuşum, artık beğenmiyormuşum. Bu saatten sonra rezil etmek için elimden geleni yapacağım.

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
O dediğiniz şimdilik. Şuan için öyle gibi görünüyor olabilir.
bu dediğimi şimdi değil ama zaman geçince,tam da sizin hayatınız düzeniniz oturduğunda,tam mutlu olmaya başladığınızda birileri kulağınıza fısıldayacak. Yaktıkları yerden nasıl yandıklarını...

Çok haklısınız. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Dediğinizi mutlaka dikkate alıcam. Ben ilk başta okula bile duyurmayacaktım ama ailesi artık oğullarının pisliğini örtmek için bana iftira atmaya başladı. Neymiş kardeşim gibi görüyormuşum, artık beğenmiyormuşum. Bu saatten sonra rezil etmek için elimden geleni yapacağım.
duymali, rezil olsun, insanlarin yuzune bakamasin, ahlaksiz kadin ve ahlaksiz adam etiketiyle dolassinlar toplum icinde. sizin hayatinizi nasil zorlastirdilarsa onlarin da hayati zorlassin. bizim uni deyken ust siniflardan bi kiz evli bi adamla iliski yasamis. karisi ogrenir ogrenmez universiteye geldi. bizim bolum hocalarindan birinden yardim istedi guya. (o hoca da kadinin uzaktan tanidigiymis( ama asil amaci fakulteye duyurup kizi rezil etmekti. oyle de oldu.

O dediğiniz şimdilik. Şuan için öyle gibi görünüyor olabilir.
bu dediğimi şimdi değil ama zaman geçince,tam da sizin hayatınız düzeniniz oturduğunda,tam mutlu olmaya başladığınızda birileri kulağınıza fısıldayacak. Yaktıkları yerden nasıl yandıklarını...
Çok teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur.

duymali, rezil olsun, insanlarin yuzune bakamasin, ahlaksiz kadin ve ahlaksiz adam etiketiyle dolassinlar toplum icinde. sizin hayatinizi nasil zorlastirdilarsa onlarin da hayati zorlassin. bizim uni deyken ust siniflardan bi kiz evli bi adamla iliski yasamis. karisi ogrenir ogrenmez universiteye geldi. bizim bolum hocalarindan birinden yardim istedi guya. (o hoca da kadinin uzaktan tanidigiymis( ama asil amaci fakulteye duyurup kizi rezil etmekti. oyle de oldu.
Ohhh çok iyi olmuş. Bakalım bunlar utanacak mı. Ben artık bunların utanacağını bile düşünmüyorum. Azıcık haysiyet olsa ilişkilerini devam ettirmezlerdi.

İnşallah. İçime su serptiniz 😊
Babamdan biliyorum.
evden ayrılırken çok mutluydu.
boşanma davası bitince salondan ayrılırken de çok mutluydu. Koşa koşa gitmişti sevgilisine.

aradan 4 yıl geçtiğinde annem hayatını kurmuş,hepimiz çok mutlu olduğumuz zaman da onun hayatında çok kötü haberler aldık.
annem 4 ufak çocukla acınası halde kaldığı düşünülürken,bizler yeniden evimizi inşa edip mutluluk yolunda gidiyorduk halbuki.
hayat kendi içinde adaletini sağlıyor.
herkese hakettiğini veriyor.
yaptığı yanlışın bedelini bir ömür ödemeye mahkum etti kendini.
eşinizde kendini bir uçurumdan aşağı attığını farkedecek.

onların ceza çekmesi,bedel ödemesi sizin elinizde biliyor musunuz?
siz mutsuz bir hayat çizerseniz eşiniz de mutsuz olmayacak. Ama siz mutlu bir hayat çizerseniz eşiniz mutsuz olacak.
Bunu aklınızda tutun lütfen.

Konunu okudum ve neden söylemedin kadının eşine diye kızdım sana aslında .Kocası biliyor olabilir diyorsun ama bence o kadın ne yalanlar uydurarak anlattı. Yan yan çalışıyoz bizi kıskandı iftira attı bile demiş olabilir senden için .Birde sana illa sormuşlardır çevredekiler arkadaşların niye boşandın diye direkt her şeyi anlatsaydın keşke zaten yayılırdı etrafa. Baksana eski eşin bile çarpıtarak anlatmış her şeyi .

Babamdan biliyorum.
evden ayrılırken çok mutluydu.
boşanma davası bitince salondan ayrılırken de çok mutluydu. Koşa koşa gitmişti sevgilisine.

aradan 4 yıl geçtiğinde annem hayatını kurmuş,hepimiz çok mutlu olduğumuz zaman da onun hayatında çok kötü haberler aldık.
annem 4 ufak çocukla acınası halde kaldığı düşünülürken,bizler yeniden evimizi inşa edip mutluluk yolunda gidiyorduk halbuki.
hayat kendi içinde adaletini sağlıyor.
herkese hakettiğini veriyor.
yaptığı yanlışın bedelini bir ömür ödemeye mahkum etti kendini.
eşinizde kendini bir uçurumdan aşağı attığını farkedecek.

onların ceza çekmesi,bedel ödemesi sizin elinizde biliyor musunuz?
siz mutsuz bir hayat çizerseniz eşiniz de mutsuz olmayacak. Ama siz mutlu bir hayat çizerseniz eşiniz mutsuz olacak.
Bunu aklınızda tutun lütfen.
Çok teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun

Konunu okudum ve neden söylemedin kadının eşine diye kızdım sana aslında .Kocası biliyor olabilir diyorsun ama bence o kadın ne yalanlar uydurarak anlattı. Yan yan çalışıyoz bizi kıskandı iftira attı bile demiş olabilir senden için .Birde sana illa sormuşlardır çevredekiler arkadaşların niye boşandın diye direkt her şeyi anlatsaydın keşke zaten yayılırdı etrafa. Baksana eski eşin bile çarpıtarak anlatmış her şeyi .
Emin olun neden boşandığımı herkese tüm detayıyla anlatıyorum. Çünkü benim utanacak birşey im olmadığını düşünüyorum. Evet o kadın belki de eşini ayakta uyutuyor. Sizin yorumlarınıza sonra o adama da haber uçurmaya karar verdim. Ama okullar açılınca yapıcam. Böylece adamda okula yayılmasını hızlandırabilir.

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Allah'ım yardımcın olsun abla inşallah rahata refaha ve huzura kavuşursun oğlunla🙏🙏🤲🤲

Bana sorarsanız o adamin haberi yok ve hala bu yüzden evliler.Bizde de boyle burun buruna iki taraflı evli kadınla,adam vardi .Biz de lisedeyiz.Ikisinin de eşleri durumdan habersiz,proje yapip beraber yurtdisina gittiler.Orda herkesi bırakip ikisi gezmişler.Ama okuldan kimse eşlerine duyurmadı,herkes yine önüne baktı.Onlarin rezilligine ortak olmadı.O yüzden ben bilmedigine neredeyse eminim.Bunu zamanı geldiginde siz duyurun.O adamin da en büyük hakkı bunu bilmek.Ayakta uyutuyor olabilir kadın.Size kolay gelsin.Hak yerini bulur merak etmeyin.

Allahım hiçbirimizin ahlarını yanlarına bırakmasın inşallah ...Hem bu dunyada hemde gercek dunyada bıze rezıl rusva olduklarınıda rabbım bıze gostersın ınsallah...

Size ıkı ay oncesınde sonuclanan ibretlik bir gerçek hikayeyi anlatayım Sizin hikayenize cok benzer bır durum unıversıte arkadasımın basına geldı;Sağlık sektorunde buyuk bır hastanede oluyor bu olay .Kız arkadaşım ve eşi birbirlerini üniveriste yıllarında deliler gibi severek hasretlik çekerek 5 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendiler.ilkokula giden kızları var . Adam 10 yıllık evlılık surecı sonunda hastane laboratuvarında çalışan bir fışfıntıyla tanışıyor.Kadın kendi laborant kocasıda buyuk bır unv hastanesinde prof dr .Kadınla adam arasında 10-15 yaş farkı var.Arkadaşımın kocası ile bu laborant kadın birbirleriyle arayı tutturuyor laborant kadın arkadaşımın kcoasını kendıne hızmetcılık edecek kadar bağlıyor alıştırıyor kendıne , gel dese gelıyor gıt dese gıdıyor gezmeler tozmalar ınstagramlar faceler yıkılıyor.Doktor laborant kadın ve arkadaşımın kocası nerdeyse üçlü ilişki yaşıyorlar kadın bır seytan ...doktor bey zaten aşırı yogun ve gercekten temız kalplı aklına hıcbır aldatma dusuncesı gelmıyor çocukluktan berı aile dostumuz diye tanıtıyor doktor beye ve kadın her ıkı erkegıde ıdare edıyor.Doktor ne zaman işe gidiyor yada nöbete kalıyor kadın arkadaşımın kcoasını eve alıyor.Bu ilişki 5 yıl sürüyor.

Arkadaşım o kadar guzel naif kendını yetıstırmış eğitimli hanım bir bayandıki anlatamam kadın kafayı yeme noktasına geldı sınır hastası oldu .Kocası arkadaşımı boşadı .Senelerce yapma etme yuvamızı dagıtma diye yalvarsa da sabırla beklesede boşadı . Bütün hastane bu ahlaksızlığı öğrendi ama onlar hala devam ettıler . laborant kadın ve doktor bey unıversıte lojmanlarında oturdukları ıcın arkadasımın kocasının kadının evıne gırıs cıkıs kayıdı bıle lojman guvenlık gorevlılerı tarafından kayıtlıydı mahkemeye bunlar bıle sunuldu. Telefon mesajlajma araama kayıtları ...hersey ...Olmadı ne yaptıysa arkadaşım başedemedi düşük bir tazminat alabıldı arkadaşım sadece ...

Veeeeeee hıkayenın sonu : arkadaşım unıversıtede kadro aldı oğretım gorevlısı su an kızıyla guzel bır duzen kurdu . o laborant kadın doktor beyden hıcbırzaman ayrılmadı mutlu mesut zengınlık ıcınde yasamaya devam edıyor .Benım arkadasımın kocası ıse bırbucuk yıl once kanser oldu çalışamaz hale geldı ellerı ayakları tutmadı bacıları altından aldı aylarca .(tabı hastalık gelır gelmez laborant kadın ortadan kayboldu) ve yaş 40 bır ay once geberdı ..Bunlarıda arkadaşıma gosterdı.

İstiyoruz Rabbımden bızede gostersın ınsallah ....

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Üzülme hayatım.
Sen güçlü bir kadınsın zaten baksana.
Hayatından kötülükleri pislikleri çıkarıyorsun
Hatası olan tataf düşünsün
Sen yakında iyileşeceksin gül kül olur ama sonra tekrar güle dönüşmeyi bilir

Back
X