Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma
18 yaşına kdr nafaka ödeniyor. Sonrasında çocuk okuyorsa kendi dava açıp nafaka alabiliyor. Aynı olayları yaşıyoruz. Bn atlattım. Darısı başınıza. Geçecek ve oh kurtuluşum diyeceksiniz. Bnada buradan söylediklerinde bnmi untcam diye düşünüyordum. Ama oldu vallahi. Onlar sürünecek.

Bana sorarsanız o adamin haberi yok ve hala bu yüzden evliler.Bizde de boyle burun buruna iki taraflı evli kadınla,adam vardi .Biz de lisedeyiz.Ikisinin de eşleri durumdan habersiz,proje yapip beraber yurtdisina gittiler.Orda herkesi bırakip ikisi gezmişler.Ama okuldan kimse eşlerine duyurmadı,herkes yine önüne baktı.Onlarin rezilligine ortak olmadı.O yüzden ben bilmedigine neredeyse eminim.Bunu zamanı geldiginde siz duyurun.O adamin da en büyük hakkı bunu bilmek.Ayakta uyutuyor olabilir kadın.Size kolay gelsin.Hak yerini bulur merak etmeyin.
Çok teşekkürler. Gerçekten insanları anlamıyorum. Aldatıpta nasıl bakarlar eşlerinin yüzüne. Haklısınız o adamında bilmek hakkı.

Allahım hiçbirimizin ahlarını yanlarına bırakmasın inşallah ...Hem bu dunyada hemde gercek dunyada bıze rezıl rusva olduklarınıda rabbım bıze gostersın ınsallah...

Size ıkı ay oncesınde sonuclanan ibretlik bir gerçek hikayeyi anlatayım Sizin hikayenize cok benzer bır durum unıversıte arkadasımın basına geldı;Sağlık sektorunde buyuk bır hastanede oluyor bu olay .Kız arkadaşım ve eşi birbirlerini üniveriste yıllarında deliler gibi severek hasretlik çekerek 5 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendiler.ilkokula giden kızları var . Adam 10 yıllık evlılık surecı sonunda hastane laboratuvarında çalışan bir fışfıntıyla tanışıyor.Kadın kendi laborant kocasıda buyuk bır unv hastanesinde prof dr .Kadınla adam arasında 10-15 yaş farkı var.Arkadaşımın kocası ile bu laborant kadın birbirleriyle arayı tutturuyor laborant kadın arkadaşımın kcoasını kendıne hızmetcılık edecek kadar bağlıyor alıştırıyor kendıne , gel dese gelıyor gıt dese gıdıyor gezmeler tozmalar ınstagramlar faceler yıkılıyor.Doktor laborant kadın ve arkadaşımın kocası nerdeyse üçlü ilişki yaşıyorlar kadın bır seytan ...doktor bey zaten aşırı yogun ve gercekten temız kalplı aklına hıcbır aldatma dusuncesı gelmıyor çocukluktan berı aile dostumuz diye tanıtıyor doktor beye ve kadın her ıkı erkegıde ıdare edıyor.Doktor ne zaman işe gidiyor yada nöbete kalıyor kadın arkadaşımın kcoasını eve alıyor.Bu ilişki 5 yıl sürüyor.

Arkadaşım o kadar guzel naif kendını yetıstırmış eğitimli hanım bir bayandıki anlatamam kadın kafayı yeme noktasına geldı sınır hastası oldu .Kocası arkadaşımı boşadı .Senelerce yapma etme yuvamızı dagıtma diye yalvarsa da sabırla beklesede boşadı . Bütün hastane bu ahlaksızlığı öğrendi ama onlar hala devam ettıler . laborant kadın ve doktor bey unıversıte lojmanlarında oturdukları ıcın arkadasımın kocasının kadının evıne gırıs cıkıs kayıdı bıle lojman guvenlık gorevlılerı tarafından kayıtlıydı mahkemeye bunlar bıle sunuldu. Telefon mesajlajma araama kayıtları ...hersey ...Olmadı ne yaptıysa arkadaşım başedemedi düşük bir tazminat alabıldı arkadaşım sadece ...

Veeeeeee hıkayenın sonu : arkadaşım unıversıtede kadro aldı oğretım gorevlısı su an kızıyla guzel bır duzen kurdu . o laborant kadın doktor beyden hıcbırzaman ayrılmadı mutlu mesut zengınlık ıcınde yasamaya devam edıyor .Benım arkadasımın kocası ıse bırbucuk yıl once kanser oldu çalışamaz hale geldı ellerı ayakları tutmadı bacıları altından aldı aylarca .(tabı hastalık gelır gelmez laborant kadın ortadan kayboldu) ve yaş 40 bır ay once geberdı ..Bunlarıda arkadaşıma gosterdı.

İstiyoruz Rabbımden bızede gostersın ınsallah ....
Arkadaşım okurken ağladım. Rabbim bana da süründüğünü göstersin inşallah. Hem onun hem de o orospunun. Arkadaşına da çok üzüldüm. 5 yıl neler yaşamış. Allah yardımcısı olsun onun da. ❤️

18 yaşına kdr nafaka ödeniyor. Sonrasında çocuk okuyorsa kendi dava açıp nafaka alabiliyor. Aynı olayları yaşıyoruz. Bn atlattım. Darısı başınıza. Geçecek ve oh kurtuluşum diyeceksiniz. Bnada buradan söylediklerinde bnmi untcam diye düşünüyordum. Ama oldu vallahi. Onlar sürünecek.
Çok teşekkürler. Adınıza çok sevindim. Nasıl umut oldunuz bana. Darısı biran önce benim başıma 😘

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Canim benim Allah yardimcin olsun. Lutfen güclu ol asla geri adim atma esinden bosanip kendki aileni kur bir hata yapan bir daha yapar. En dogrusunu yapmissin.Allahim sana sabir versin

Canim benim Allah yardimcin olsun. Lutfen güclu ol asla geri adim atma esinden bosanip kendki aileni kur bir hata yapan bir daha yapar. En dogrusunu yapmissin.Allahim sana sabir versin
Çok teşekkürler. Boşanma olayı bitti zaten. Çok şükür yeni hayatımızı da kurduk. İnşallah bundan sonrası güzel olur bizim için 🤗

Son gelişmeleri okudum, içime su serpildi. Bu diyeceklerim size garip gelebilir, ama bu herifin zaten yapacağı varmış, iyi ki de evli bir kadınla yapmış. Neden mi? Kadın bekar olsa akrabaları size yok maviş kocasını sevmiyordu, yok kardeşi gibi görüyordu o yüzden boşadı diye iftira atmak yerine, '' Erkek adam etmiş bi hata, kadın olsaydı da evde tutsaydı, bi o... yüzünden yuva mı dağıtılır, hemen de çekti gitti, dünden razıymış bekarlığa bak seeen. '' diye üstünüze geleceklerdi. Size o iftiraları attıklarına kızmayın, gülün, çok zavallı bir haldeler.

İş bulmanıza, daha iyi olmanıza sevindim.

Eski kayinvalide, oğlum aldattı o yüzden ayrıldılar diyemiyorsa da anladamadilar da ayrıldılar der insan en azından, utanma, yalan söyleme aile boyu var demek ki.

Ben daha önce de yazdım size, o kadın eşi öğrenmeden kocasından falan ayrılmaz, planında yoktur böyle birşey.

Siz oğlumun babası diye, kadının eşinin öğrenmesini istemediniz ilk etapta ama eski eşinizin oğlu umrunda değil. Bu yüzden o adamın da bilmesi lazım aldatıldığını, bir şekilde öğrenmesini sağlardim yerinizde olsaydım.

Son gelişmeleri okudum, içime su serpildi. Bu diyeceklerim size garip gelebilir, ama bu herifin zaten yapacağı varmış, iyi ki de evli bir kadınla yapmış. Neden mi? Kadın bekar olsa akrabaları size yok maviş kocasını sevmiyordu, yok kardeşi gibi görüyordu o yüzden boşadı diye iftira atmak yerine, '' Erkek adam etmiş bi hata, kadın olsaydı da evde tutsaydı, bi o... yüzünden yuva mı dağıtılır, hemen de çekti gitti, dünden razıymış bekarlığa bak seeen. '' diye üstünüze geleceklerdi. Size o iftiraları attıklarına kızmayın, gülün, çok zavallı bir haldeler.
Çok haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok teşekkürler 🤗🤗

Eski kayinvalide, oğlum aldattı o yüzden ayrıldılar diyemiyorsa da anladamadilar da ayrıldılar der insan en azından, utanma, yalan söyleme aile boyu var demek ki.

Ben daha önce de yazdım size, o kadın eşi öğrenmeden kocasından falan ayrılmaz, planında yoktur böyle birşey.

Siz oğlumun babası diye, kadının eşinin öğrenmesini istemediniz ilk etapta ama eski eşinizin oğlu umrunda değil. Bu yüzden o adamın da bilmesi lazım aldatıldığını, bir şekilde öğrenmesini sağlardim yerinizde olsaydım.
Çok teşekkürler. Haklısınız bunlar aile boyu yalancıymış. Şimdi kurtuldum diye seviniyorum hepsinden. Dün sizlerden fikir alana kadar kadının eşine duyurmaya düşünmüyordum açıkçası ama fikrim değişti. Okullar açılınca eşine de duyuracağım mutlaka 🤗

Kadın evli olduğu için diyemiyor oğlum aldattı diye, bekar olsaydı bi de o zaman görürdük gaynanayı.

Kadın evli olduğu için diyemiyor oğlum aldattı diye, bekar olsaydı bi de o zaman görürdük gaynanayı.
Tabii.

Azıcık onur gurur sahibiyseler evli kadınla birlikte olan oğulları kendi içlerinde utanç olarak yeter onlara.

Aldattı diyemiyorsa, anlaşamadilar desin, iftiraya yalana neden başvuruyor koca kadın? Pislik aile boyu , bulaşıcı demek ki.

Tabii.

Azıcık onur gurur sahibiyseler evli kadınla birlikte olan oğulları kendi içlerinde utanç olarak yeter onlara.

Aldattı diyemiyorsa, anlaşamadilar desin, iftiraya yalana neden başvuruyor koca kadın? Pislik aile boyu , bulaşıcı demek ki.
Çok haklısınız. Kanda bozukluk varmış

Kadını mutlaka ama mutlaka ifşa edin. Yuva yıkmak ne demekmiş o da görsün, yaşasın. Kanı bozuklar.

Sizde benım gıbı zor gunlerı atlatmışsınız sıra guzel guneslı gunlerı yasamaya gelmış.Dusunsenıze ılk zamanlar olmayan sabahlar gecmeyen geceler aglamalar ....neler gecmedıkı ....onunuze bakın mutlu gunler hepımızı beklıyor allahın ıznıyle ....

Çok teşekkürler. Adınıza çok sevindim. Nasıl umut oldunuz bana. Darısı biran önce benim başıma 😘
İnş cnm. Burdaki arkadaşlar bilir neler çektiğimi.. Halen de çkyrm ama en azından ondan kurtuldum ve unuttum. Şimdi ayy neden ağlamışım. Onun içinmi ne deliymişim... O kimmişki.. Gibi cümleler kuruyorum. Sizinde o günleriniz gelecek. Uzaktan izliyceksiniz olan biteni.

Back
X