Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Sizi en iyi anlayanlardanim yeni evli olduğum.yillarda hayellerimi çalan eş kişisi beni de aldattı inşllah önümüzdeki ay bitecek ,farklı bir boyutta da olsa aldatildim bunun iyisi kötüsü olamaz önemli olan niyet, keşke yüzüme karşı istemiyorum deseydi de bu tarz igrencliklere girip daha fazla.gozumde küçülmeseydi,bir adım.atmissiniz bundan sonra çok mutlu olursunuz Insalah ❤

O pisligi yaparken düşünecek ti. Benim hayatımı mahvetmisler ne kocami düşünürüm ne kadını. Koruyanlar başlarına gelince de böyle olsunlar görelim.
Herkes çok medeni valla
Ben olsam yanına bırakmam
Banane ya
Çocuklu evli kadın utanmıyor bide öğretmen
Ahlaksızlık öğretiyor heralde çocuklara

Sadakat sözü veren kişi eşin o değil bence sen önce eşine ders ver zira eşinden boşanman onun umrunda bile değil
Sadakat sözü veren eşi
Bunu biliyoruz
Evli bir kadının evli bir adamla olması hoş mu ?
Başınıza gelse ayy canım kocam da suç deyip gidicek misiniz ya bırakın bu işleri
Aldatılan her kadın buna tepki verir
Yemeyin bizi burda

Arkadaşlar hepinizi anlıyorum. Rezil et diyeni de, etme diyeni de. İnanın iki ucu b. klu değnek. Tek isteğim ucu bana ve oğluma dokunmadan, kimsenin hayatına mal olmadan o kadını rahatsız etmek. Bu olayı yaşamadan önce savunduğum fikir ben sadece eşimden sorumluyum. Kadına kızmam çünkü beni aldatan eşim, o kadın değil şeklindeydi. Ama inanın öyle olmuyormuş. Kadına da inanılmaz öfkeliyim. Herkes mağdur olurken onun tertemiz sıyrılmasını kabullenemiyorum. Ama dediğim gibi kimsenin canına birşey olmadan ve ucu bize dokunmadan yapmalıyım ne yapacaksam.
Burada tepki verdiğim kadınla uğraşma kocana bak dediğim oldu çünkü konu açanlar kocalarını affetmiş onlara ses çıkarmamışken diğer kadınla uğraşıyorlardı.
Ama Sizin durum öyle değil
Anlaşılan iki tarafta evli ve kadın gayet her şeyi biliyor

Herkes çok medeni valla
Ben olsam yanına bırakmam
Banane ya
Çocuklu evli kadın utanmıyor bide öğretmen
Ahlaksızlık öğretiyor heralde çocuklara
Ben bunu yaşadım. O kadın da ogretmendi evli ve 2 çocuklu. Eski eşime bir fotoğraflar yollamis pes dedim. Resmen özel bölgesini çekmiş. Bir de şekilli traş yapmış pislik. Meme uçlarına çikolata sürmüş eşime çikolata yemek ister misin yazmış. Ağzında muz la resimler. Bunun nesi öğretmen Allahaskina. Buna çöp emanet edilmez. Rezil ettim okulu terketti pislik. Eşim masum demiyorum o baş şerefsiz ama kadının da yanına bırakmadım.

Ben bunu yaşadım. O kadın da ogretmendi evli ve 2 çocuklu. Eski eşime bir fotoğraflar yollamis pes dedim. Resmen özel bölgesini çekmiş. Bir de şekilli traş yapmış pislik. Meme uçlarına çikolata sürmüş eşime çikolata yemek ister misin yazmış. Ağzında muz la resimler. Bunun nesi öğretmen Allahaskina. Buna çöp emanet edilmez. Rezil ettim okulu terketti pislik. Eşim masum demiyorum o baş şerefsiz ama kadının da yanına bırakmadım.
oha tam o.....u

ben olsam o sinirle o resimleri bütün herkese yayardim heralde

Sevgili dost
Anlasmali bosanma mi aklinizdaki
Ben cekismeli bosandim benzer sebepten..
Bosanma sebebim ne ise ondan bosandim. Zinadan. Adi sani dilekcelerde gecmis olmasi bana yetti. Ama kendi icimde diger kadina kizmadim.O yada bir baskasi olabilirdi. Asil problem mutlu olup olmadigima bakmadan, pazar gunune program yaparken kari-koca olarak 50li 60li yaslarimiza yani gelecege bir program yapmayan, artik arkadas olmayan bir cift oldugumuzu gormezden gelip otomatige baglanmis bir hayat yasiyor olmamdi. Bir arkadasim belki de o kadin hayatinda yepyeni bir sayfa acmani saglayacak ve tesekkur edeceksin demisti.Seytanla isbirligi yapma demisti.. Benim hikayem oyle oldu. Yepyeni bir hayata basladim.. Kendisine mutesekkirim.. Her ne hissediyorsaniz gececek.. Bir sartla.. eger bosanmayi bir koz olarak gormuyorsaniz.. yani gercekten yollarinizi ayirmak istiyorsaniz.. Su an bir terapiye gitseniz bitirmek icin ayri devam etmek icin ayri seyler konusurlar sizinle.. Iyi dusunun.. Ani bir karar vermeniz gerekmiyor.. Ofkeyle kalkan zararla oturur ve bosanma verebileceginiz en buyuk ceza degildir.. Aldatildiginiz halde esinizle yola devam etmek acizlik yada onursuzluk degildir.. Kazalar olur.. Hazmetmeniz gerekmiyorki. Hazmetmeyeceksiniz ama kararinizi bu hazimsizliktan almamalisiniz..Hersey mukemmeldi de o kadin bunlara sebep.oldu diye basit dusunmemelisiniz.. Kendinize zaman verin.. Artilarini eksilerini dusunun esinizin..Baskaca sikayetleriniz var mi dusunun.. Kendinizi de degerlendirin.. Bu acinin tokadi mahkemede atacaginiz tokatla dinmez.. unutmak mi affetmek mi diye basitce yazilmis bir kitap var piyasada..goz atin derim.. es dost akraba ile konusup konunun ozunu kacirmayin derim..El ne der baskisindan kurtulun derim.. Kimse rezil de olmuyor ayrica.. Bu sadece insanin o anki zayifligi sebebiyle hissettigi bir yanilsama.. En fazla merakli cevre ve cenebazliklari oluyor.. Baskasinin acisini olayini kurcalamak insana kendininkileri unutturan bir kılıf.. Cok anlatirsaniz sozlerinizin mahkumu olursunuz aman dikkat. Sevgiler
O kadar guzel yazmıssınız ki.
Seytanla ıs Birliği yapmamak. Bu sozu kendı adıma unutmayacagım ben.

Zaten kadının evliliği devam ederse eşiniz benim evliliğim bitti seninki devam ediyor diyip kadının evliliğini bitirtir bence. İşler iyice çirkinleşebilir o tarafta
Çok zannetmiyorum. İkisininde amacı evlilikleri devam ettirip bu şekilde pislik bir durum yaşamamış maalesef

O kadının kocanıza beraber fotoğrafı varsa çıkartıp mahallesine asın.
Rezil pislikler
Bu tür insanlar yaparken utanmıyor biri suratlarına vurunca mı utanacaklar?
Resim yok. Olsaydı yaparmıydım bilmiyorum. İlişkinin çok başında yakaladım. Ama yakalamasaydım kim bilir ne boyutlara varacaktı. Umarım hakettiklerini yaşarlar.

Yuva yıkanın yuvası olmaz Allah'a havale et gerisini boşver bişey yapıp kendini rezil etme küçük düşürme onlar rezillikleriyle kalsın pislikler terbiyesiz ahlaksız ikiside

Yuva yıkanın yuvası olmaz Allah'a havale et gerisini boşver bişey yapıp kendini rezil etme küçük düşürme onlar rezillikleriyle kalsın pislikler terbiyesiz ahlaksız ikiside
Elim elim ustune oturunca hicbirsey olmuyor. Bu kadar da pasif olmamali insan. Herkese haddini bildirmeli!! Gerci konu sahibi de cocuk uzulur kocam okuldan gitmesin kafasinda. Bosanacagi bile mechul!

Oncelikle Allah bunlarin cezasini versin.Boyleleri arsiz olur utanmaz ne kadar rezil edersen et.Babaannemin bi lafi vardi bunlarin yuzunun perdesi yirtilmis derdi.Bu da o hesap.Cok kotu bir durum.Iki uclu b.klu degnek.Rezil rusva olsunlar tabi ama kadinin kocasinin tepkisi bilinmiyor.Adam cinnet gecirse kadini öldürse cocugunuzun babasini öldürse ne bileyim insanin aklina her sey geliyor.Ama cocuklar var.Birinin babasi yasak ask cinayetine kurban digerinin anasi..Ne aci..Boyle bir sey olsa ileride cocugunuz anne zaten bosanmadin mi madem niye buna sebep oldun dese sebebi sensin dese kotu de olsa babamdi falan ne bileyim der mi der.Bence siz en dogru karari bosanarak vermissiniz.Birakin pisliklerinde bogulsunlar.Allah kar birakmaz emin olun.Belki de kadinin esi de kendiliginden yakalar sebebi siz olmamis olursunuz.

O kadını rezil etmeyip napacakmişsiniz gidip alnından mi öpecektiniz adama bak ya allah sizinde yardımcınız olsun elbette geçecek sabır...

Oncelikle Allah bunlarin cezasini versin.Boyleleri arsiz olur utanmaz ne kadar rezil edersen et.Babaannemin bi lafi vardi bunlarin yuzunun perdesi yirtilmis derdi.Bu da o hesap.Cok kotu bir durum.Iki uclu b.klu degnek.Rezil rusva olsunlar tabi ama kadinin kocasinin tepkisi bilinmiyor.Adam cinnet gecirse kadini öldürse cocugunuzun babasini öldürse ne bileyim insanin aklina her sey geliyor.Ama cocuklar var.Birinin babasi yasak ask cinayetine kurban digerinin anasi..Ne aci..Boyle bir sey olsa ileride cocugunuz anne zaten bosanmadin mi madem niye buna sebep oldun dese sebebi sensin dese kotu de olsa babamdi falan ne bileyim der mi der.Bence siz en dogru karari bosanarak vermissiniz.Birakin pisliklerinde bogulsunlar.Allah kar birakmaz emin olun.Belki de kadinin esi de kendiliginden yakalar sebebi siz olmamis olursunuz.
Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur.

Burda en son birine gaz verdiklerinde gitti kocasının metresini bıçakladı. Olmuş ve ölmüşe çare yok halbuki. Konu sahibi 3.kişiye zarar verecek birşey yaptığında ne nefreti azalacak ne de eline birşey geçecek. Ama biz ne kadar anlatırsak anlatalım onlar anlamak istemedikçe boş.
Yahu siz ona inandınız mı gercekten?

o kadını kocası öldürür diye boşuna korkuyorsunuz. öldürülen kadınların hepsi zaten kocasından sıtkı sıyrılmış garibanlardı. hiçbiri de kocasını aldatmış değildi. o tür katil ruhlu adamlar öyle orası burası oynayan uyanıklarla evlenmez zaten, kendine kurban edecek naif kadınları buluyorlar.

konu sahibi napar bilmem de o kadının kocasının da öğrenmesini isterdim durumu. empati yaptığımda üzülüyorum herkes gibi.

ay ne manyakmış, neler yaşıyorlar bu kadar aklı ahlakı kaybedecek?
ben eşime yapamam öyle şeyler ya

Bravo size gerçekten bu kadar yıllık eşim, çocuğum babasıyla büyüsün dememişsiniz.
Üzülmeyin demek çok saçma olacak o yüzden amann üzülmeyin diyemiyorum. Üzülecekseniz tazeyken, ağlayacaksanız da tazeyken yapın içinize atmayın. Allah bundan sonra karşınıza hep çok çok iyi insanlar çıkarsın, hayırlı kapılar açsın inşallah.
çocuğunuzla birlikte sağlıklı huzurlu günleriniz olsun. Rezil etmek kolay ama onlar için bu çabaya bile değmez. Bırakın Allah’larından bulsunlar.

Back
X