Sevgili dost
Anlasmali bosanma mi aklinizdaki
Ben cekismeli bosandim benzer sebepten..
Bosanma sebebim ne ise ondan bosandim. Zinadan. Adi sani dilekcelerde gecmis olmasi bana yetti. Ama kendi icimde diger kadina kizmadim.O yada bir baskasi olabilirdi. Asil problem mutlu olup olmadigima bakmadan, pazar gunune program yaparken kari-koca olarak 50li 60li yaslarimiza yani gelecege bir program yapmayan, artik arkadas olmayan bir cift oldugumuzu gormezden gelip otomatige baglanmis bir hayat yasiyor olmamdi. Bir arkadasim belki de o kadin hayatinda yepyeni bir sayfa acmani saglayacak ve tesekkur edeceksin demisti.Seytanla isbirligi yapma demisti.. Benim hikayem oyle oldu. Yepyeni bir hayata basladim.. Kendisine mutesekkirim.. Her ne hissediyorsaniz gececek.. Bir sartla.. eger bosanmayi bir koz olarak gormuyorsaniz.. yani gercekten yollarinizi ayirmak istiyorsaniz.. Su an bir terapiye gitseniz bitirmek icin ayri devam etmek icin ayri seyler konusurlar sizinle.. Iyi dusunun.. Ani bir karar vermeniz gerekmiyor.. Ofkeyle kalkan zararla oturur ve bosanma verebileceginiz en buyuk ceza degildir.. Aldatildiginiz halde esinizle yola devam etmek acizlik yada onursuzluk degildir.. Kazalar olur.. Hazmetmeniz gerekmiyorki. Hazmetmeyeceksiniz ama kararinizi bu hazimsizliktan almamalisiniz..Hersey mukemmeldi de o kadin bunlara sebep.oldu diye basit dusunmemelisiniz.. Kendinize zaman verin.. Artilarini eksilerini dusunun esinizin..Baskaca sikayetleriniz var mi dusunun.. Kendinizi de degerlendirin.. Bu acinin tokadi mahkemede atacaginiz tokatla dinmez.. unutmak mi affetmek mi diye basitce yazilmis bir kitap var piyasada..goz atin derim.. es dost akraba ile konusup konunun ozunu kacirmayin derim..El ne der baskisindan kurtulun derim.. Kimse rezil de olmuyor ayrica.. Bu sadece insanin o anki zayifligi sebebiyle hissettigi bir yanilsama.. En fazla merakli cevre ve cenebazliklari oluyor.. Baskasinin acisini olayini kurcalamak insana kendininkileri unutturan bir kılıf.. Cok anlatirsaniz sozlerinizin mahkumu olursunuz aman dikkat. Sevgiler