Arkadaşlar 1.5 aylık bir ilişkim vardı. Kendisi askerdi ben de asker kızıyım ama babam vefat etti. O vesileyle tanıştık zaten babamdan dolayı askeriyeye misafirhaneye falan gidip geldiğim için. Epey koştu peşimde çocuk sonunda ona aşık oldum. Hem de çok fena. Başta asker diye çok direttim ama dayanamadım gözüm görmedi hiçbirşeyi. Göreve gidince sabahlara kadar bekledim uyumadan. Herşeye razıydım öyle seviyordum. İlişkimiz yeniydi ama güzeldi herşey. Sonra tatil geldi ben öğretmenim yaz tatili için memlekete gittim. O da izne ayrıldı memlekete gitti. Bi gün instagramdan biri bana msj attı. Kız bu şerefsin 1 yıllık sevgilisiymiş. Biz tanışmadan 10 gün önce 5 günlük bir ayrılık yaşayıp barışmışlar. Pislik bana 1.5 ay önce ayrıldığını söyledi. Tabii öğrenince aradım bunu saydım ağzıma geleni ve açıklama öyle mide bulandırıcıydı ki iyice kinlendim. Biz bunla ayrıldık sonra senle tanıştım sonra o kız tekrar devreye girdi. Ben ondan ayrılmaya alıştırmıştım kendimi onla olmayacağını biliyordum senle yeni adımlar atmak istiyordum falan filan dedim olum kız mesajları attı ona günaydın aşkım yazmışsın bana günaydın hayatım ona naber tatlım bana naber balım senin miden bunu nasıl kaldırdı üstündeki üniformandan taşıdığın bayraktan utanmadın mı şehit kızına bunu nasıl yapabildin falan dedim. Demedin mi bu kız şehit kızı zaten yaralı sevmiyosan niye koştun peşimde dedim tabii ki dedim ben kızdan ayrılmak için gitsem bi anda kopsam kıza haksızlık olurdu diyo bana deliricem midem bulanıyor bu nasıl insan. Askeriyeye gittim birliğine şikayet ettim bunu. Komutanı taciz var mı dedi zorla bişe yapmaya kalktı mı tehdit etti mi vs yok dedim aldattı dedim anlattım herşeyi. resmi olarak bişe yapamayız ama bi temiz dayak yer benden dedi. Çıldırmak üzereyim kızlar inanamıyorum hala ben onu sevmiştim herşeyi de göze aldım işini de peşinde doğu batı gezmeyi de... Geçer mi bu yara