Aldatildim yardim edin kimsem yok.

Grrsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
10
14
3
38
Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :(

Ben ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum. :KK43:

Eşinizi de ananizla.babanizi da atin çöpe gitsin kpss ye hazirlanin öğretmenmişsiniz sinava hazirlanirken ozel okullarda da çalisabilirsiniz ama kendinize güvenin insanin kocasi her seyi yapar buna alistik maalesef ulkecekte anne baba niye atiyo hic anlamiyorum allah bir çikis yolu cikarsin karsiniza keske babanizi cagirip dallandirip budaklandirmadan biraz isle ilgili arastirma yapsaydiniz simdi daha cok ezileceksiniz

Ben ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum. :KK43:
Zaten bu durumlarda hep kadınların üzerine geliyorlar cahillik yapılan başka bisey değil. Elinizdeki kanıtları iyi saklayın ve iş bulmaya çalışın nolursa olsun

Koca pavyon kadını ile olunca aldatma sayılmaz der baba erkek adam yapar normal der,ana dayağını yer oturur..nasıl insanların arasında kalmışsın sen ya?😐
Bütün delilleri topla ve boşanma davası ac madem zenginler al alabildiğin kadar ve defet herkesi başından..
Cocugunla yeni Bir sayfa ac kendine..

Aldatılmak zaten kötü bir olayda ben daha çok eşinizin hastalığına takıldım ne zamndır böyle?Tedavisini düzgün görüyor mu?Allah korusun yarın size de birşey yapabilir.Aldatma olmasa bile o adamla devam etmemelisin çocuğa da yazık olur.Allah yardımcın olsun bölümün ne özellerde iş bulamaz mısın?Durumları da iyiyse zaten hasteneden rapor da alırsın rahat boşanırsın nafakanida alırsın inşallah.Allah yardımcın olsun ailenin böyle yapması kötü ama bu konuda yalniz değilsin merak etme malesef böyle ailelerde var.

eşiniz şizofren babamda böyleydi
arkadasım ne yap et kurtul yada tedavi olmaya ikna et ki bu çok zor bir ihtimal genelde hasta olduklarini kabullenmezler
sizide dövüyor mu ?
idare etmeye bakin aldatiyosa aldatsin siz kurtulmanin caresini arayin uzerine gitmeyin sıkıştırmayın ne yapacaklari belli olmuyor çünkü

Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :(
Oncelikle Rabbım kolaylık versın. Ama o adamla ayrılsan bıle senı rahat bırakmaz. Pavyona giden adam içer de zaten hapta kullanıyom us. Kadın sıgınma evlerini arastır bence. Ordan destek almaya calıs. Madem ailenden destek yok. AyrılsN ne yapcan onların yanına da gıdemeyeceksın

Kendime hic guvenim.kalmadi bebegim var bide. Hergun kafami utuledi durdu. Hic.bi.ozel okul.almadi beni. Kucuk bur her burasi. Kpss caliscak.halim.kalmadi 5 senedir yedi bitirdi beni keske ölsem.ne iyi.olur. ben neymisim ya. Ben neyime.guveniyormusum bi baba bunu nasil.ozler.aklim almiyor. Ee.babam.buysa zaten elin adamina cok gormemk lazimmis. Sanki etlerimi ligme ligme kesiyorlar.yasadigim aciyi size anlayamam acayip bi aci bu. Kabul edemem ben kadinlik grurumu .paraya satamam. Hayir aanki bemim kirigim.varmis gibi hareketler bidr niye bosanmak.istiyormusum.biri akilmi veriyormus biaiymi varmis ya bunu anam.babam diyo. Canimi oyle yakiyor.ki bu sozler. Sana guveniyorim baba demeyi cok isterdim. Kimsesizmisim ben neler yapmistim onlar icin yaziklar.olsun hepsine

Yakalamadın kendimi itiraf eddi aldattığını ? Anladığım kadarıyla kendi itiraf etmiş hiç inandırıcı gelmedi bunu yapan hiç bir erkek böyle itirafta bulunmaz üzerinde yakalansan inkar et derler bu kadar emin olmayın sizi aldattığına annesini babasını dövüyor sövüyor adam psikolojik sorunlu düzgün bi evliliğiniz yok şimdiye kadar neden idare eddiniz hiç mi bunlara takılıp sorun yapmadınız asıl mevzu bu olmalı..

Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :KK43:
Arpası fazla gelmiş denir böylelerine. Biliyor ailenin yanında olmayacağını eziyor. Kendi anne babasını dövüyormuş madem o kadar zengin ve güçlüler neden sessiz kalıyorlar?

Canim benim bu adam aldatmasa bile cekilecek dert degil. Butun delilleri topla donuna kadar al acima. Adam normal degil aldattigini bile gelip soyluyor :) agir sorunlu insan ayni evde yasamaya korkar :) Bosver babani bir gun aldatilirsa karimdir yapar der oturur. Kimseye bakma.

Bi dakika ben anlamadım

Eşiniz anne babasını mı dövüyor?

Anne babanızı boşverip, yok sayın bundan sonra. Sanırım öğretmensiniz. İlla olduğunuz yerde iş bulacaksınız diye bir şart yok. Şu an özel kurumlar kadrolarını oluşturmaya başladı mesela. Başvurularınızı yapın ve durumunuz müsaitse iyi bir avukata danışın.Kendi kendinizi pasifize etmeyin. Elinizde mesleğiniz var bir şekilde hayatınızı düzene koyarsınız.

Biri de dememiş ki zengin adamın pavyonda ne işi olur. Hmmm 🤔 Anne babasını dövme sorunsalına hiç değinmiyorum...

Back
X