Aldatıldım yardım edin

NAZCIK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
4
0
1
Afyon
Merhaba arkadaşlar.1 yaşında bebeğim var.8 aylık hamileyken çok acı bir şekilde aldatıldığımı öğrendim.mesajlarını okudum,konuşmalarını duydum.allahım tam bi kabustu.20 gün erken doğum yaptım stresten.doğumdan sonrada 1 ay kadar devam etti ve sonra bitti.lohusalığım tam bi kabustu.üzüntüden 15 günde 10 kilo verdim.sonra 2 katı olarak geri aldım.neyse sizden yardım istediğim konu allahın belası kdın facebooktan sürekli gönderme yapıyo.hergün resmlerini paylaşıyor sinir oluyorum.böyle devam edersen kocana söylerim dedim umurunda değil tam gaz devam.ne yapmalıyım?

allahım bu nedir ya bekarların suyu mu çıktı bu kadınlar evli adamlara takıyor anlamıyorum... ben olaya söyle bakıyorum başka kadının sana ve çocuğuna acımasını bekleme önemli olan eşinin tavrı allah yardım etsin ......evliyim 2 çocuğum var başıma gelmedi ama herhalde katlanamayacağım tek şey ...... herşeye razıyım ama aldatılmak farklı birsey evliliği sürdürmenin ne anlamı kalıyor o zaman?

allah yardımcın olsun bence eşinle ciddi şekilde konus. kendini yıpraatma su hayatta ınsanın kendisinden değerli baska neyi var ki?

o kadında evli üstelik 2 yaşında kızı var

Görüşmüyo diye biliyorum ama arada face girince resimlerine bakıyo.bende sinir oluyorum

eşinizi o kadına postalayın mutlu mesut yaşasınlar...
resimlerine bakan adam görüşüyodurda bence... bi valiz hazırlayın verin eşinizin eline... kadının evine gitsin.
kadının eşi sizin eşiniz mutlu mesut yaşasınlar...
cocugunuz oldugu için boşanmayı düşünmüyosunuz sanırım. ama kendinize yazık ediyosunuz

kesinlikle katılıyorum yıllar geçecek adam aynı adam ayşe olmaz fatma olur ... olan sen ve bebeğinin mutsuz umutsuz kuşgulu geçen yıllarınıza yazık olur.. allah ıslah etsin öyle kadınları .......... böyle kadınlar evlatlarını nasıl öpüyor nasın onlkara sarılıyor anlamıyorum.

Konu sahibinin kocası nasıl çocuğuna öpüp sarılıyorsa o şekilde sarılıyodur öyle kadınlarda..

Takma vurdum duymaz ol eşinizle beraber yediğiniz yemeği gittiğiniz yeri herkeze açık gönderi yaparak paylaşın bu arada ilgiyi eşinizden ihmal etmeyin sürekli aldattın beni diye başa kalmayın onu evinizin içinden ve çocuklarınızdan soğutmayın bağlayın bakması çok bir şey ifade etmiyor bu aşamada sabırlı olun bazı şeyleri görmeyeceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…