Aldatıldım

Ailen yok mu ?Onlarin yanina gitsen ?
Ailem boşanmamı istemiyor zaten olay burada patlak veriyor kaç kere gittim ailemin yanına ama eşim hep ikna etti onları herşey çok güzel olcak falan filan diyor ailemde çocuklar arada kalır ayrılırsan falan diyorlar geri gönderiyorlar beni

Şiddet diyorsun farkında mısın? Şimdi sana şiddet uyguluyor yarın çocuklarına uygulamayacağı ne malum? Çocuklarının o ortamda büyümesini mi istiyorsun? Hem senin hem çocuklarının psikolojisini bozma. Bekara koca boşaması kolay derler ama SIDDET diyorsun. Şiddetin fizikseli değil ruhsalı bile insanı sonu olmayan yerlere sürükler. Sen buraya bu konuyu açtığına göre bence aklında boşanma düşüncesi var ve destek bekliyorsun. Bak haberlere bak gazetelere bak her yerde şiddet yüzünden ölen insanlar var. Lütfen hem kendini hem çocuklarını uzak tut bu adamdan. Seni aldatmasını geçtim bak o midesizligi yapmış ama şiddet ağır şeref yoksunlugudur..!

Ben hiçbirşeyi bahane etmiyorum gerçekten yaşanmadan bilinmiyecek bi olay bu ben niye kendime eziyet edeyim ki başkaları ne düşünecek diye sadece imkan yok

Maddi imkan olmaması ayrı, çocuklarım üzülüyor demek ayrı. Siz eşinizden boşanıyorsunuz, çocuklarınız babasından değil. Onlar isterse babalarıyla her şekilde görüşür ama çocuklar bu kötü aile tablosuna seyirci kalmak zorunda değil. Aileniz ne düşünür bu konuda, destek olurlar mı?

Hayır zaten onlar izin vermiyor eşim onları her ayrılmaya kalktığımda ikna ediyor bi şekilde. Çocuklar küçük bakacak kimse yok ki çalışıp evimi geçindireyim maddi manevi imkansızlıkta var

evladının sıddet gormesını kabul eden bır aılenın sevgısınden suphe duyarım.. Bizde mesela annem haklı ol haksız ol hep senı savunurum her zaman karsı taraf kötüdür benım ıcın der cunku evlattan degerli hiçbirsey yok..Sıddet sıddeti dogurur bırkere baslamıssa sonu gelmez unutma derim kararlı ol oncelıkle oydu buydu dusunursen zaten bosanamazsın.

Hayır zaten onlar izin vermiyor eşim onları her ayrılmaya kalktığımda ikna ediyor bi şekilde. Çocuklar küçük bakacak kimse yok ki çalışıp evimi geçindireyim maddi manevi imkansızlıkta var

Mor Çatı gibi benzeri kurumlardan yardım almayı düşünür müsünüz?

Zihniyetin de böylesi .Bir gun o adamın elinde kalinca mi anlayacaklar seni ? Veya Allah korusunAllah evlatlarina bagislasin ama gazetelerin 3.sayfasinda haberin cikinca mi hak verecekler sana ? Eşine kiziyoruz ama senin ailen malesef daha kötüsünü yapiyor sana . İlla evden cikip ele karisana kadar mi annelik babalik yapilir sadece ? Midem bulaniyor resmen boyle bakis acilarindan . Yapacak hic birseyin yok . Gideceksin ailene , size yük olmam korkmayin sadece cocuklarima bakin ben calisip gecindiririm kendimi diyip kararliligini belli edecek ve ailene yakin ev tutacaksin... O adamla sana bir gelecek yok , cocuklarina mutlu aile tablosu cizemezsin . Lutfen ayaklarinin uzerinde duracagina ikna et herkezi ve oyle de yap. Hic olmadi al cocuklarini kadin siginma evlerine git.

Aldattigini nasl ogrendin bunu merak ettim nedense ?Aldattigini bile bile hala nasik ayni evde yasiyorsunuz

Sen cocuklarinin boyle bir ortamda yasamasini ve kendinde yasamayi istemezken, nasil olur da kendi ailen, kizlarinin boyle bir ortamda boyle bir adamla cocuklariyla birlikte yasamasina göz yumar..?
Bu dusuncedeki ailelere cok kiziyorum..!

sana bir örnek verıcem bak bugun tanıstım bır hanımla iş arıyordu bosanmıs ve cocugu vardı aılesının tum ıtırazlarına ragmen bosanmıs destek almıyor aıleden ve calısmıs kendı basına bugune kadar bende sizi takdır ettım dedim insan yeter ki bir kadın oldugunu en öncelikte insan oldugunu hatırlamalı kendını dusunmeli.

Canım mrhb öncelikle seni çok iyi anlıyorum..bende benzer durumdaydım ve bir oğlum var 5 yıl evli kaldım..iki yıl boşanmaya uğraşmakla geçti zamanım çünkü,senin eşin gibi benim ex te sürekli tehtit ediyordu..ve maddi anlamda nasıl ayakta dururum diye çok endişeliydim..ve sonunda bitirdim..önemli olan senin nihai kararın bu bir..ikincisi öyle bi ortamda çocukların ztn mutsuz olucak ve çocuklarının gözünde pasif ezik olucaksın..senin dik durman lazım..öyle asarım keserimle hesap dönmüyor..benim eşim tanınmış bi boxör dü astığı astık kestiği kestik..ama öyle kolay değil..aldattığına dair kanıt bulmaya çalış..dövdüğünde rapor al..sonra üç tuşa bakar 155 inan bana yanına bile yaklaşamaz..sonra kadın yardım yerleri var internete gir mükemmel ilgileniyorlar.. sosyal yardım kalacak yer dava süreçleri barodan avukat istersin..tabi kararın boşanma olursa seni..etkilemek istemem ama kendimde bu yoldan geçtiğim için bilirim kolay değil..zorlu bir süreç ama imkansız değil..çocuklarım var diye mahkum olmamalısın bu hayata..inşaallah hakkında hayırlısı olsun..

Cocuklarinin öyle bir ortamda büyümesi daha mı iyi zannediyon o çocukların hep psikolojisini bozuyorsun ayrilmayarak bide üstüne aldatmış

Ne yap biliyor musun.. Affet. Hep affet ne yaparsa affet. Aileni de hep dinle çünkü bu hayatını sen değil onlar yaşıyor. Onlar ne derse onu yap. Sonra bir kaç tane daha doğur sonra yine affet. Sonra da erkenden göçüp gidersin bu dünyadan. Arkanda mutsuz, boşa geçmiş, bir hayat ve mutsuz çocuklar bırakarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…