Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun yinede çok mutsuzum yaaaUnutmaktan başka çıkar yol yok ki bırak ne hali varsa görsün sen hayattan keyif almaya bak . Değmez biri için üzme kendini
Vallahi sesli güldüm:))Sanki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dileyecekmişsin gibi geldi:) anlatsan biraz konuyu keşke. Öneri değil de temennim atlatır daha mutlu bir hayatı yakalarsınız inşallah
özelden anlatim canım ya istersenSanki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dileyecekmişsin gibi geldi:) anlatsan biraz konuyu keşke. Öneri değil de temennim atlatır daha mutlu bir hayatı yakalarsınız inşallah
özelden anlatim canım ya istersen
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katılıyorum aldatıldım ve önerilerinizi bekliyorum çok mutsuzum![]()
özelden anlatim canım ya istersen
Yeni üye şansını deniyor gibi geldiKonu acmissin anlatacaksan burda anlatır öneri ve fikirleri alırsın özelden anlatmana lüzum yok. Hayatta başarılar
Özelden anlatıcaksanız konuyu niye açtınız ki?özelden anlatim canım ya istersen
hahahaYeni üye şansını deniyor gibi geldi![]()
canım kızma ya burda çok fazla durumu ifşa etmek istemiyorum ondan özelden yazdım ama sen bilirsin.
Yeni üye şansını deniyor gibi geldi![]()
Korkma ifşa olmassın ama fake yada erkeksen bye bye der sana mune.canım kızma ya burda çok fazla durumu ifşa etmek istemiyorum ondan özelden yazdım ama sen bilirsin.
Buranın en güzel yanı erkeklerin hemen kapı dışarı edimesiKorkma ifşa olmassın ama fake yada erkeksen bye bye der sana mune.
Aldatan adam beni biyerlerde yazıp dedikodumu ediyo mudur diye de araştırmaz zaten:)İfşa olunacak bişey yok. Seni kimse tanımaz Burda. Ha bir de ilk aldatılan sen değilsin o yüzden imkansız ifşa olmak
fake veya erkek değilim onda şüphen olmasın canım giti beni en yakın arkadaşımla boynuzladı öküz cafede gördüm bastım tokatı meğer uzun zamandır kırıştırıyolarmış kız biz seviyoruz birbirimizi dedi yıkıldımKorkma ifşa olmassın ama fake yada erkeksen bye bye der sana mune.