• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan eşten çekişmeli boşanma süreci hakkında bilgi almak istiyorum.

Siz daha önce de konu acmıştınız değil mi eşinizin otele gittiği ortaya cıkmıştı,abisinin arkadası olan avukatta haziranı bekleyelim filan diyordu.

Aile apartmanında ikamet ediyorsunuz boşandıktan sonra mahkeme o evi size tahsis etmez,kayın ailenin vicdanına kalmış.

Elinizde ki delilleri kullanmak için 6 ay süreniz vardı,gününüz daralıyor,dava açmak istiyorsanız acın ama çekişmeli uzun sürer bilgin olsun elinde delilinde olsa uzun sürer karşı taraf işi yokuşa sürdüğü için...

Nafaka içinde cok yüksek rakamlar beklemeyin derim sizin de işe girmeniz gerek yada ailenizin destek vermesi gerekir maddi durumları iyiyse.

Ya vallahi billahi ben bu zihin yapısını anlamıyorum,artık millet araya girip yahu yazık sana boşa şu adamı diye uyarmaya başlıyor adamların arkadaşları,ailesi,sevgilsi uyaracak noktaya geliyor ama hala boşanmıyor bizim kadınımız ama sebebini ben anlıyorum,hiç dikkat ettinizmi?ayda bir biri şu siteye girip düşünce güncelliyor başlık hep şu,boşanmış kadına farklı gözle bakılıyor!...bu bilinçli bir başlık seçimi bilinçli bir hareket toplumu bu noktaya geriletmek için bazı insanlar çok uğraşıyor yada o başlığı atanlar aldatılıp şiddet görüp boşanmaya bahane arayan kadınlar ama bunu hep yapıyorlar.
Annem erkek kardeşimle beraber yaşıyor onların çocuğuna bakıyor 2+1 evde iki aile yaşıyor zaten oraya gitme ihtimalim zaten yok iki çocukla.
Çalışayım desem 2,5 yaşında kızım kime emanet edeceğim lise mezunu istiyor çoğu yer ve ben açıktan okuyorum liseyi, market te girmeyi düşünüyorum bakıcı asgari ücret istiyor.
Bahane değil bakın bunlar gercekler aile apartmanında oturuyorum abisi , ablası, amcasının olduğu bir apartman ve hepsi iki çocuğun var boşanma diyen zihniyet!!
Hepsinin dediğini umursamıyorum tabiki de mahkeme evde oturma hakkını bana verecek büyük ihtimalle avukatla herşeyi görüşeceğim. Evet daha önce aldatılıp bekledim elimde sadece arama kaydı ama şimdi mesaj ikinci telefon var hakkım olan herşeyi almak için çabalıyorum.
Anlaşmalı olacak diye bekledim evi bana verecekti olmadı çekişmeli olacak ve uzun yıpratıcı bir süreç. Ayrıca aynı evde yaşamıyorum telefonla görüşmüyorum boşanmak istediğimi biliyor. Affetmiş sayılacak birsey yok
4 ay sonra da belediye kreşleri için kızımın yaşı dolacak bide iş bulurum planım bu şekilde.🤲

Annem erkek kardeşimle beraber yaşıyor onların çocuğuna bakıyor 2+1 evde iki aile yaşıyor zaten oraya gitme ihtimalim zaten yok iki çocukla.
Çalışayım desem 2,5 yaşında kızım kime emanet edeceğim lise mezunu istiyor çoğu yer ve ben açıktan okuyorum liseyi, market te girmeyi düşünüyorum bakıcı asgari ücret istiyor.
Bahane değil bakın bunlar gercekler aile apartmanında oturuyorum abisi , ablası, amcasının olduğu bir apartman ve hepsi iki çocuğun var boşanma diyen zihniyet!!
Hepsinin dediğini umursamıyorum tabiki de mahkeme evde oturma hakkını bana verecek büyük ihtimalle avukatla herşeyi görüşeceğim. Evet daha önce aldatılıp bekledim elimde sadece arama kaydı ama şimdi mesaj ikinci telefon var hakkım olan herşeyi almak için çabalıyorum.
Anlaşmalı olacak diye bekledim evi bana verecekti olmadı çekişmeli olacak ve uzun yıpratıcı bir süreç. Ayrıca aynı evde yaşamıyorum telefonla görüşmüyorum boşanmak istediğimi biliyor. Affetmiş sayılacak birsey yok
4 ay sonra da belediye kreşleri için kızımın yaşı dolacak bide iş bulurum planım bu şekilde.🤲
Boşandıktan sonra mahkeme o evi size vermez bilginiz olsun.

Siz daha önce de konu acmıştınız değil mi eşinizin otele gittiği ortaya cıkmıştı,abisinin arkadası olan avukatta haziranı bekleyelim filan diyordu.

Aile apartmanında ikamet ediyorsunuz boşandıktan sonra mahkeme o evi size tahsis etmez,kayın ailenin vicdanına kalmış.

Elinizde ki delilleri kullanmak için 6 ay süreniz vardı,gününüz daralıyor,dava açmak istiyorsanız acın ama çekişmeli uzun sürer bilgin olsun elinde delilinde olsa uzun sürer karşı taraf işi yokuşa sürdüğü için...

Nafaka içinde cok yüksek rakamlar beklemeyin derim sizin de işe girmeniz gerek yada ailenizin destek vermesi gerekir maddi durumları iyiyse.
Evet anlaşmalı olması için çok dil döktüm. Aile apartmanı olduğu için daha sonra nekadar huzurlu olacak orasıda düşündürüyor tek istediğim boşanmak. Git ne istiyorsan yap evlen gez sevgili ol yeterki boşanalım diyorum. Bir insan bukadar yüzsüz olur ya hem aldat hem evli kalmak iste.. bukadar karaktersiz birini iki kez baba yaptığım için Allah belamı verdi 😭

Kadınlar dayak yiyip oturmayı, aldatılıp göz yummayı tercih etmiyorlar. 1000 kadın varsa en fazla 2-3 tanesi bu psikopatlıktadır. Kadınlar çaresiz oldukları için sabrediyorlar. Hayaller ev kirasını, market masraflarını karşılayacak nafakalar; gerçekler 2 çocuğa 5-10 bin. Boşanan kadınlardan bu yazıyı görenler varsa yazsın lütfen nafaka miktarlarını da sanki kadınlar mazoşistliklerinden evli kalıyorlarmış gibi yorumlanmasın artık.
12 bin nafaka veriliyor ve servis ücreti 6 bin oturduğum yer aile apartmanı babadan kaldığı için hak talep edemiyorum. Evli kalmak istemiyorum böyle bir adamla asla asla bir yol bir çare aradığım için bekledim anlaşmalı kabul edip evi üzerime devredecekti oyaladı durdu.
Niyeti zaman kazanmak olduğunu anlayınca çekişmeli olarak ben açacağım davayı ama ne olacak aile apartmanında nasıl devam edeceğim hiçbir fikrim yok.. keşke mesleğim olsaydı yada lise mezunu olsaydım..
Ve inanın yemin ediyorum boşanmak istiyorum konforum düzenim umrumda bile değil. Bahane olarak görülüyor ama işteee.

Boşandıktan sonra mahkeme o evi size vermez bilginiz olsun.
Beni zorlayan kısmı bu işte bu yüzden bekledim zıtlaşmadım evi verecek diye bekledim. Evi bize ver çocuklarla burada yaşayalım anlaşmalı boşanalım dedim ve buna ikna olacağını bekledim.

Ben kimsenin yorumuna katılmıyorum,adam iki ev geçindirsin dediğimide hatırlamıyorum ama şirazeyi kaydırdıysa kusur kendisindeyse bunun tabiki bir bedeli olacak o zaman kendi evini metresi geçindirecek çocuklarınınkinide babaları geçindirecek,evli adama yapışırken bunun hesabını yapmak gerekiyor, sanırım siz konuları kendi içinizde içselleştirip kendi cevaplarınızı yapılan yorumların dışında kafanızda kurup ona göre yazıyorsunuz,yazdıklarımla verdiğiniz hiçbir yorumunuz uyuşmuyor zira dünya üzerindeki adalet sistemi bir yana vicdan muhasebesi olan bir insan olarak yorum yapmayı tercih ediyorum,zengin iş adamı yada çöp toplayan biri benim için farketmez doğru düzgün ayrılıp hayatına bakan adam eşine nafaka vermesin çocuklarına baksın ama eşini aldatan adam bunun bedelini ödesin en başından beridir söylediğim bu,sizin adalet terazinizle benimki uyuşmuyor olabilir bunu tartışmak fikir beyan etmek yersiz iyi akşamlar.
Evet bedelini ödesin istiyorum elimde delili var metresi için ikinci telefonu var ve buna rağmen boşanmak istemeyen bir adam karşısında çekişmeli olarak bir süreç beni bekliyor kesinlikle aldatıldım iş bulamıyorum affetmek zorundayım değil amacım. Ama böyle anlaşıldım

Beni zorlayan kısmı bu işte bu yüzden bekledim zıtlaşmadım evi verecek diye bekledim. Evi bize ver çocuklarla burada yaşayalım anlaşmalı boşanalım dedim ve buna ikna olacağını bekledim.
Anlıyorum ama elinizde ki delillerle dava acmak için 6 ayınız var ki ocakta 3 ay olacak Ekim ayında ögrenmişsiniz Haziran ayınını beklerseniz zaten delilleri kullanamazsınız bile affetmiş sayılırsınız.

Eşiniz eve geliyor mu hiç ihtiyaçlarınızı karslıyormu şu anda.

benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba Nin yorumuna katiliyorum. Zaten adaaam cook zengin degilse oyle coluk cocuk bedava evde yillarca rahat yasayacak baglanmayacaktir. Eninde sonunda calismak kendine bakmak zorunda öyle bir dunya yok yani.
Ben hic bir koşulda bir tarafin diger tarafa bosandiktan sonra ömür boyu bakmasini gerekli bulmuyorum.
Aldatilmak benim icin ölümle eş deger veya sonrasinda gelen bir sey degil. Ölüm çok daha ciddi bir kayip, kimseye de o kadar kendimi adamadigim icin belki oyle dusunuyorum.
Aldatan biri kusurlu biri çocuklarına mağdur ettiği kadına ömür boyu bakmak zorunda. Dürüst olsun evine bağlı olsun kimse kimseden birşey beklemez ki. Bende çalışacağım elbette ama bana çalışıp metresiyle yesin anne çalışıp hem çocuklara baksın hemde masrafları karşılasın buda yanlış değil mi??

Anlıyorum ama elinizde ki delillerle dava acmak için 6 ayınız var ki ocakta 3 ay olacak Ekim ayında ögrenmişsiniz Haziran ayınını beklerseniz zaten delilleri kullanamazsınız bile affetmiş sayılırsınız.

Eşiniz eve geliyor mu hiç ihtiyaçlarınızı karslıyormu şu anda.
Yoo Haziranı beklemeyeceğim ki Şubat'ta küçük kızım 3 yaşını doldurmuş olacak kreş için. Eve gelmiyor hiç çocukların masraflarını alıyor ailem de yardımcı oluyor şu anda 2 aydır evde değil.

Vallahi ablacığım bu kaçıncı konu ben senin gerçekten boşanmaya niyetin olduğunu düşünmüyorum
Keşke niyet etmek kadar kolay olsaydı herşey. En çok istediğim şey boşanmak ama işte meslek yok çocuğa bakacak kimse yok. Çekişmeli olacak boşanma çünkü ikna olmuyor Allah'ın belası adam inşallah boşandım diye de konu açarım bende.

Bence aldatmalarda kadin kendine nafaka almalidir.Adam edebiyle boşansaydı o zaman.Aldatarak kadının hayatinı yıkıyor eger g.... ne guvenmiyorduysa evlenmeseydi kadin o zaman belki bir baskasiyla daha mutlu evlilik yapacakti.Kadinin o şansinida elinden almış oluyor
Adam gibi anlaşmalı boşanmayı kabul etse keşke buna da mutlu olacağım.

12 bin nafaka veriliyor ve servis ücreti 6 bin oturduğum yer aile apartmanı babadan kaldığı için hak talep edemiyorum. Evli kalmak istemiyorum böyle bir adamla asla asla bir yol bir çare aradığım için bekledim anlaşmalı kabul edip evi üzerime devredecekti oyaladı durdu.
Niyeti zaman kazanmak olduğunu anlayınca çekişmeli olarak ben açacağım davayı ama ne olacak aile apartmanında nasıl devam edeceğim hiçbir fikrim yok.. keşke mesleğim olsaydı yada lise mezunu olsaydım..
Ve inanın yemin ediyorum boşanmak istiyorum konforum düzenim umrumda bile değil. Bahane olarak görülüyor ama işteee.
Yaşamayana bahane gibi gelir tabii. Düzenli gelir olmadıkça nafakayla geçinmek mümkün değil. Allah darda kalanlarımızı feraha çıkartsın. Sizin avukat da eşinizin yakınıydı, dava açmayı aylarca erteleyelim diyordu. Onu değiştirdiniz mi? Evde kalma hakkı bana çok mantıklı gelmedi. Adam yarın evi satsa ne olacak? Düzgün bir avukatınız vardır umarım.

Sevgili konu sahibi öncelikle yazdıklarına çok üzüldüm. Elindeki kanıtları sakla ve hakkını sonuna kadar ara. Bu adamla kesinlikle barışma bir kere aldattan hep aldatıyor maalesef. Ekonomik özgürlüğünü eline aldığın takdirde rahatlarsın. Kolayıklar diliyorum umarım bu süreci rahat bir şekilde atlatırsınız. Dik durun 🌸

Aldatan biri kusurlu biri çocuklarına mağdur ettiği kadına ömür boyu bakmak zorunda. Dürüst olsun evine bağlı olsun kimse kimseden birşey beklemez ki. Bende çalışacağım elbette ama bana çalışıp metresiyle yesin anne çalışıp hem çocuklara baksın hemde masrafları karşılasın buda yanlış değil mi??
Vicdani durumu konuşmuyoruz ki. Pratikte mahkeme evin tapusunu size geçirip asgari ücret kadar nafak bağlayacak mı? Hayır. Ben eski eş geçimini sağlamalı desem ne olacak. Ciddi zenginler dışında geçinilecek kadar nafaka bağlanmıyor ki.

Bakın ben nafakayı savunmuyorum diyorumki nafaka duruma göre talep edilmeli,iki çocuk var mı var,kadın işsiz mi evet işsiz,adam aldatmış mı aldatmış,kusur burada erkekte o yüzden o nafakayı kadın evlenene kadar verecek,çocuğu olmasaydı zaten kimse nafakadan bahsetmezdi,bir adama ömür boyu yük bindirilir evet eğer arsız,arlanmaz bir tipse bedelini ödeyecek,boşanmak ölümden sonraki en büyük travma diyorlar nedeni ne peki,düşünün kocanız sizi aldattı bu zaten başlı başına bir yıkım başka bir kadını size tercih etti sizi değil onu beğendi aylarca belkide yıllarca sizi aptal yerine koydu siz evde ona yemek yapıp kıyafetlerini yıkarken çocuk doğurup ölümün eşiğinden dönerken o başka kadınla yattı güldü gezdi ve siz bunu öğrenip çocuklarınızla dımdızlak ortada kaldınız,tek maaşla bir kadın evmi tutsun,içine eşyamı alsın,çocukların masrafınımı karşılasın,mutfak masrafınımı yoksa okul servisinimi,kıyafetlerimi....konu para değil konu kadını bu duruma getirip metresiyle gezip tozup eşini iki çocukla evlenebilirmi işe girip çalışabilirmi saatleri uyarmı aileye yük olurmu derdine sokması,sınanmadan yapılan her yorum ütopik benim gözümde,bu kadını çocukları bu hale getirdiyse evet var bunun bir bedeli o da bunu ödeyecek evliyken olamamış bari sonradan adam olabilsin,ha nafaka ha çocuk istenen para ikiside hemen hemen aynı şeyler,ben ilk yorumumda da bunu söyledim kira,mutfak masrafları vs hesaplanıp çocuklar için istenmeli.
Zaten evliliğin bu duruma gelmesi için benim bir kusurum olsaydı söylerdi yada. Benim bir erkekle yazışmamı görseydi çocukları bile almak ister tek başına ne halin varsa gör denirdi. O başka kadını seçerek seçimini yaptı. Git yoluna bak sadece çocuklar için nafaka ver diyorum adamın derdi evli kalmak. Ve buda beni çıldırtıyor çekişmeli çok zor olacak biliyorum ama anlaşmanın bir yolunu da bulamıyorum. 10 yıllık insanı son 1 yıldır tanımıyorum..

Kayınpederimin adınaydı eşimin üzerinden devretti bizim nikahtan 4 ay önce falan. Kayınpederim eşime vermiş oldu evi buda miras olduğu için hak talep edilmiyormuş
Evet edemezsiniz hem miras ki miras olmasa bile yine alamazdınız nikahtan önce alınan bir evden hak sahibi olmuyorsunuz

Back
X