Aldatıldım

Polise gitmeli miyim

• Ankete Katılan
    65
  • Anket Kapalı .
Polis buna pek müdahale eder mi bilmiyorum ki bazı şeylerde delil varsa yardımcı oluyorlar ama.. Şiddet var mı? Şiddet varsa raporunuz var mı?

Adam nisanliyken bulasmakla kabahat sende. Yemin ediyorum artik illet geldi böyle tiplerden yeter da. Evli, nisanli veya sevgilisi olan insanların ilişkisine comak sokmayın da yeter artık. Sevgisi ve saygısı bitmis bir iliski tekrar baslamaz

Vallahi saskinim hala. Hadi sizden intikam almak istedi öz evladinizin ne sucu vardi? Artik hic ayrilmiyacagiz felan diye cocugu umutlandirmis...bu olay oncesinde babalik yapiyormuydu evladiniza?

Kendi hayatınız, ne yaptığınız kimseyi ilgilendirmez fakat...
Boşanmak kolay değil ki siz yıllar önce buna cesaret etmiş ve adamı defetmişsiniz.
Bari her şey rayına oturana kadar oğlunuzun hayatında tekrar aile imajı çizmeseydiniz.
Çocukcağız ikinci bir travma yaşayacak şimdi.
Evet, babası gerçekten şeref yoksunu ama bunu bile bile lades diyen sizsiniz.
Artık peşini bırakın ve sadece oğlunuzla görüşmesine müsade edin.
Tekrar oğlunuzun hayatında anne-baba olarak yan yana yer almayın ki, aklında hep bir gün aile olacağız umudu kalmasın.

Zorlama yok sonuçta polis birşey yapamayabilir ,elinizle çekip vermişsiniz ,en fazla elimden zorla aldı derseniz tutanak tutarlar ,yine de suçlu olan siz olursunuz ,yalan beyandan kafanız ağrır bari senet yapsaydınız aldığı miktar için ,yine de bir gidin yazdırın şikayet dilekçesi belki bir yolu ,yordamı vardır.
Diğer konuya da hiç değinmeyeceğim ,sizin pişmanlığınız kat ve kat fazladır zaten...
Hakeret varmış o yönden yapabilirsiniz ,şikayetinizi de ...

Zaten en çok oğlum için sevinmiştim barıştım diye, şimdi de en çok oğlum için üzülüyorum hayalleri yıkıldı çocuğun. Daha yedi yaşında. Saçları dökülmeye başladı nasıl strese girmişse çocuk.

Çocuğu önce pedegog'a ve cildiyeye götürün ,çekup yaptırmanızı öneririm...Bir şekil de aşmanız lazım ,babası olacak kişi de amma duygusuzmuş kendi öz çocuğunun annesine sırf dünyalık hırsları için oyun oynanır mı?

Geçmiş olsun. Eski eşlerin hayatına yeni biri girince neden böyle değerleniyor bunu gerçekten anlayamıyorum. Üstelik nişanlandığı kişiyi yarı yolda bırakıp bir gecede hemen ayrıldım demesi bile zaten eski eşinizin karakteri hakkında fikir veriyor. Öncelikle o anda bu karaktersiz tavrı sorgulamanız gerekirdi ama siz de zaten hiç insani davranmamışsınız. Diğer tarafta da bir kadın üzülecek diye hiç düşünmemişsiniz. Kendiniz ve çocuğunuz için mutlaka psikolojik destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…