• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Polise gitmeli miyim

• Ankete Katılan
    65
  • Anket Kapalı .
Adam nişanlıyken bunu bile bile fitne sokuyosun şarkı atıyorsun adam gerçekten ayılmış da olabilirdi o kızın hayallerini yıkmış olacaktın adam akıllı davranmış da ayrılmamış bile bile yaptığın birşey için daha adamı şikayet etsem diyorsun çok yazık..
Denenmişi denemiceksin.

geçmiş olsun diyorum adamla kadında birbirini bulmuş ikiside pisliğin teki..
çocuğun durumunu bence bir pedagoga danış yavrum en büyük hasarı o alıyor ..

Keşkeyle olmuyor ama belliymiş adamın ne mal olduğu zaten. Neden bulaştın ki.. hiç yaşamadın say bunları. Unutmaya çalış, stalklama da artık. Kabustu de, üzerine sünger çek acilen. Kafanda kurup durdukça depresyona girersin, oğlun bunu haketmiyor.

Kızlar 6 yıl süren ilişkinin sonunda evlenerek 5 sene evli kalabildim. 3 yıl önce beni aldatmış olan eşimden boşandım. Zaten alkol problemi vardı ve girdiği işlerde pek barınamıyordu. 7 yaşında oğlum var bende kalıyor. Sonra bir ay önce eski eşimin nişanlandığını gördüm face de. O ana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama görünce kahroldum. İş de bulmuş güzel. Ona model grubunun sen ona aşıksın şarkısını gönderdim. Galiba kendim kaşınmışım. Sonra adam bana cayır cayır yazmaya başladı. Yalvarmalar hiç unutmadım demeler. Ama görseniz ölüyor aşkımdan. Zaten evim belli olsun diye nişanlanmıştım hemen ayrılıyorum dedi. Benim için ayrılma ben sana hiç bişeyin sözünü veremem dedim. Ama ayrıldı. Faceden bütün resimleri sildi falan. Ne zaman arasam rahatça konuşuyorduk. Eskisinden bin kat güzeldi herşey. Ben buna tekrar güvendim. Bi de kredi çektim 5000tl verdim. Alkolü de bıraktım dedi bi senedir hiç içmiyorum dedi. Ama nasıl mutluyuz buluştuk iki defa, eve de geldi fln, çocuk da havalara uçuyor babam geldi diye. Artık hiç ayrılmayacağız oğlum diyor. Bir ay büyük aşk yaşadık.Neyse bu o gece gitti. Görüntülü aradım kadın açtı konuşmadan kapattı. Eyvah. Ölüyorum. Sabaha kadar aradım cevap yok. Ertesi gün adam bana diyor ki gizlice girmiş kadın eve hırsız gibi. İnanmadım ama inanmış gibi yaptım. O gece de aradım kadın açtı. Meğer birlikte yaşıyorlarmış. Ayrılmamışlar. Kadına benim şizofren olduğumu uydurduğumu söylemiş. Bir sürü yazışmalarımızı ekran görüntüsü alıp gönderdim. Sarılmış fotoğrafımızı adamın telefonunda kendi gözleriyle gördü. Ama adam bunlar montaj demiş. Kadın bana bir hakaretler etti ki sormayın. Adam yalanladı beni. İntikam almış oldum böylece beni boşadığı için dedi. Kadın da ben ilişkime bi şans daha vericem dedi
Bi de engellediler ikisi de beni her yerden. Resmen kullanıldım. Küçük düşürüldüm. Parayı hiç düşünmüyorum, kendime zaten çok kızıyorum, ama oğlum soruyor babam ne zaman yanımıza taşınacak diye. Baban şerefsiz diyemiyorum. Hem aldatıldım hem de yuva bozmaya çalışan ikinci kadın olarak lanse edildim. Tam anlamıyla rezil oldum. Şikayet mi etsem, hem dolandırıcılar hem iftira hem hakaret var işin içinde. Ama oğlum için sineye mi çeksem aptallığımın cezasını çekiyorum mı desem ne yapacağımı bilemiyorum.
Adamı oğluna hiçbir zaman kötüleme iyi bilsin babasını zaten aklı herşeye yettiğinde neyin ne olduğunu bilir..

Kendine yeni bir düzen kur kendine göre aile babası birisini bul kıy nikahı üzülme bundan sonra mutlu ol o çatlasında patlasın yoksa bu adam ara ara gelir senden para almya kandırmaya devam eder polislik birşey görmedim kendi ellerinle yapmışsın herşeyi

ay nişanlı adama ergen gibi şarkı atmalar falan, valla ben bu hemcinslerimi anlamıyorum...
neyse madem ortada hakaret ve dolandırıcılık var delillerle savcılığa başvurup dava açabilirsiniz, dolandırıcılıktan bişey çıkmasa da hakaretten ceza alırlar.

Kendi rizanla krediyi çekip vermişsin, adam başına silah dayanmadığı sürece, şikayet etsen de parayı geri alamazsın.
Ha dava actin çok düşük ihtimal paranin bedelinin eşinden alınmasına karar verildi. Yine tahsil edemezsin. Bu adamın üzerine kayıtlı hiçbir şeyi yoktur, Geçmiş olsun.
Var işte böyle adamlarda ayrılmayı başardıktan sonra uzak dursaydiniz keşke, madem böyle oldu yolunuza bakin

Doğru kendi düşen ağlamaz ama ben ağlıyorum nedense. Ben ayrıl demedim. Kendisi yüzük takınca pişman olduğunu beni unutamadığını hata ettiğini fark ettiğini ayrılmak istediğini böyle bi evliliğe başlamasının mümkün olmadığını söyledi ve bitirdi. Sonra ben ona güvendim. Ama bitirmemiş meğer. Çok pişmanım şuan. Duyduğum hakaretler ağır geldi ama tek düşündüğüm çocuğu nasıl toparlayacağım. Babası daha dün dedi ki o bi hata yaptı sabret kızım o nişan zaten patlar büyüklerden habersiz nişan mı olur. Sadece kadının ailesi ve bizimkinin 80 yaşında babannesi katılmış nişana. Annesi hiç tanışmamış bile kadınla zaten.

Ya kardesim iste kimisi gel bela diye cagiriyor resmen,ne isin var nisanlamis sana hayri olmayan adamla....
Zaten iyi olsaydi bosanirmiydin sen yine toparlanirsin yine olan cocuga olmus umutlanmis hayaller kurmus kucuk beyninde kim bilir ne travmalar yasayacak...yazık...

Doğru kendi düşen ağlamaz ama ben ağlıyorum nedense. Ben ayrıl demedim. Kendisi yüzük takınca pişman olduğunu beni unutamadığını hata ettiğini fark ettiğini ayrılmak istediğini böyle bi evliliğe başlamasının mümkün olmadığını söyledi ve bitirdi. Sonra ben ona güvendim. Ama bitirmemiş meğer. Çok pişmanım şuan. Duyduğum hakaretler ağır geldi ama tek düşündüğüm çocuğu nasıl toparlayacağım. Babası daha dün dedi ki o bi hata yaptı sabret kızım o nişan zaten patlar büyüklerden habersiz nişan mı olur. Sadece kadının ailesi ve bizimkinin 80 yaşında babannesi katılmış nişana. Annesi hiç tanışmamış bile kadınla zaten.

hala adamın derdindesiniz şu çocuğu bir kişi bile düşünmüyor mu
siz tamamen keseceksiniz o aileyle ilişkiyi
çocuğu böyle umut içinde bırakıp sonra tepetaklak edemezsiniz
hiç mi düşünmüyorsunuz
hala adam ayrılır adam beni seviyor adam şunu yapmış bırakın artık ya o beş bini çocuğunuza harcasaydınız elin herifine değil
en büyük suçlu sizsiniz

İste ben o belayı çağıranlardanım. Tekrar mutlu olabiliriz sandım. Daha ileri de gidebilirdim devam etseydik. Ucuz atlatmış da sayılmaz mıyım kızlar. İçimi rahatlatamıyorum şuan.

İnsanlar çokta değişmiyor. Evlendiğiniz zaman sizi aldatan adam hala o. Değişir, düzelir umuduyla yaklaşmayın kimseye.
Artık olan olmuş yapmışsınız bir hata. Mesajlarda ki hakaretlerle ilgili savcılığa başvurabilirsiniz, diğer durumlar için uğraşacaklarını sanmam. Aileniz ne diyor. Biliyorlarsa sizinle birlikte onlarda yıpranır. Onlara danışın bence süreci.

Benim ailem şu saatten sonra canı cehenneme diyor. Onun ailesi o şuan hata yaptığını farketti ama geri dönülmez noktada sabret diyor. İnanın para zerre umrumda değil. Beni zorlayacak bi meblağ bile değil. Sadece enayiliğimi gösterecek bi meblağ. Herkes geri dönüp yalvarması yakın diyor. Benim ailem katiyen affetme diyor. Onun ailesi dur bakalım burnu sürtünce kırılan gururunu tamir edecektir diyor. Ama ben çocuğa bunu yaşatmasına fırsat vermektense iki gözüm kör olsaydı da görüşmeseydim diyorum.

İyide adam nişanlanmış,kendin kaşınmışsın.bir çok konu vardı,eski eş bizi rahatsız ediyor diye.siz de tam o duruma düşmüşsünüz.bence hak etmişsiniz

Vhalla hiç pozitif olamiycam hak etmişsin
İş buldu nişanlandı düzeldi diye resmen 2.kadın oldun...eğer maddi manevi dolandırılmaasaydın şu an oluşmak olan bir yuvaya burnunu sokmuş bulunacaktın
Neden? Eski eş diye mi?
Çocuğun babası diye mi ? Yok öyle bir dünya ...kazdığın kuyuya düştün

Evet sizdede hata var şarkı göndermeniz yanlış. Ama adamın yaptığı harbiden tam bir şerefsizlik. Hadi sizi kandırabiliyorda evladına bir daha ayrılmayacağız diye umut verip nasıl yüz üstü bırakabiliyor. Aklım almıyor böyle adamları. Gerçekten sinirim bozuldu. Bir çocuğun duygularıyla nasıl oynar terbiyesiz.

Evliyken de çatışmalarımız yeni başlangıçlarımız olmuştu. Her şekilde alkol almaya devam etti. Bu kez bi senedir içmiyor diye sağlıklı düşünüyodur sandım. Zaten de içiyormuş bırakmamış yalan söylemiş.

Back
X